Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 08 20, 12:50)
Mums kek žiūrėjo, vis berniuką pranašauja smile.gif Ir šiaip nėštumas visai kitoks, nei dukrytės kai laukiausi. Ir kito maisto norisi, ir pilvo forma kitokia, ir svorio daug mažiau priaugau, ir veidas neišstamėjo, ir tynimų beveik nėra...
Šiaip sako, kad prieš gimdymą judesiai apmažėja. Noors draugei priešingai buvo. Pas mane irgi lelius vis labiau duodasi. Tik šian tinginukas smile.gif

Na jusu forumiuke esu naujoke, bet pasiskaitineju daznai smile.gif
na as ir laukiuosi antra karta, pirmoji dukryte dabar vel dukryte 4u.gif bet nestumai visiskai skirtingi smile.gif
Papildyta:
Mamytes kurios laukiates antra karta, ar tiesa kad antrasis gimdymas prasideda anksciau numatytosios datos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiukas:) @ 2010 08 22, 19:22)
Na jusu  forumiuke esu naujoke, bet pasiskaitineju daznai smile.gif
na as ir laukiuosi antra karta, pirmoji dukryte dabar vel dukryte 4u.gif bet nestumai visiskai skirtingi smile.gif
Papildyta:
Mamytes kurios laukiates antra karta, ar tiesa kad antrasis gimdymas prasideda anksciau numatytosios datos? g.gif

Kai kurioms taip, bet skaičiau SM temą apie tai, tai tikrai būna visokių atvejų - ir anksčiau, ir vėliau, ir greičiau, ir lėčiau, ir skausmingiau, ir lengviau... Taip kad teks laukti, kol mažylis sugalvos pasibelsti pats smile.gif Mano pirmoji gimė 10 d. anksčiau, tai šį turėčiau jau iki 25 d. pagimdyti, kad būtų anksčiau. Bet kas žino...
Silwer, gal gimdysim kartu ir susitiksim ligoninėj wink.gif
Na, o šiandien mano lelius atsigavo. Ryte vėl buvo sąrėmiukai, šiek tiek ilgesni, skausmingesni, bet valandos nebuvo. Kažkaip jau naturaliai į juos pradėjau reaguoti, nebe tai išsigąstu smile.gif Tik šiandien be proto jau šonkaulius spausti pradėjo.
Rytoj turiu nusimačius visus namus išsikuopti (juk gimdysiu antradienį smile.gif ). Pirmoji lėlytė dabar pnv pas močiutę ir galvoju, ar ryt prašyti, kad draugai parvežtų, ar dar palikti. Aišku, jei prasidėtų gimdymas, būtų mažiau rūpesčių. Nors savo lėlytės jau pasiilgau smile.gif
Beje, sugalvojau, kad reikia prisiminti, ko negalima valgyti po gimdymo. Tai lendu į forumą ieškoti wink.gif
Ramios naktelės, lengvų gimdymų, jei jau pasaulį sugalvotų išvysti naujas mažuliukas!
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 08 22, 22:05)
Kai kurioms taip, bet skaičiau SM temą apie tai, tai tikrai būna visokių atvejų - ir anksčiau, ir vėliau, ir greičiau, ir lėčiau, ir skausmingiau, ir lengviau... Taip kad teks laukti, kol mažylis sugalvos pasibelsti pats smile.gif Mano pirmoji gimė 10 d. anksčiau, tai šį turėčiau jau iki 25 d. pagimdyti, kad būtų anksčiau. Bet kas žino...
Silwer, gal gimdysim kartu ir susitiksim ligoninėj wink.gif
Na, o šiandien mano lelius atsigavo. Ryte vėl buvo sąrėmiukai, šiek tiek ilgesni, skausmingesni, bet valandos nebuvo. Kažkaip jau naturaliai į juos pradėjau reaguoti, nebe tai išsigąstu smile.gif Tik šiandien be proto jau šonkaulius spausti pradėjo.
Rytoj turiu nusimačius visus namus išsikuopti (juk gimdysiu antradienį smile.gif ). Pirmoji lėlytė dabar pnv pas močiutę ir galvoju, ar ryt prašyti, kad draugai parvežtų, ar dar palikti. Aišku, jei prasidėtų gimdymas, būtų mažiau rūpesčių. Nors savo lėlytės jau pasiilgau smile.gif
Beje, sugalvojau, kad reikia prisiminti, ko negalima valgyti po gimdymo. Tai lendu į forumą ieškoti wink.gif
Ramios naktelės, lengvų gimdymų, jei jau pasaulį sugalvotų išvysti naujas mažuliukas!

Labas rytelis visoms!!

Butu saunu susitikti thumbup.gif Manau kad geras dalykas tie paruosemieji saremiai . Nes jeigu taip netiketai uzeitu tikri ir pries tai nebuciau jautusi paruosiamuju tai issigasciau. unsure.gif As tai manau kad sia savaite tikrai gimdysiu ax.gif As pasiskaiciavau kad mano terminas 30d. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 08 23, 09:03)
Labas rytelis visoms!!

Butu saunu susitikti thumbup.gif Manau kad geras dalykas tie paruosemieji saremiai . Nes jeigu taip netiketai uzeitu tikri ir pries tai nebuciau jautusi paruosiamuju tai issigasciau.  unsure.gif  As tai manau kad sia savaite tikrai gimdysiu ax.gif As pasiskaiciavau kad mano terminas 30d. thumbup.gif

O aš šiandien nuo pat ryto namus tvarkau smile.gif pusiau generaline tvarka smile.gif popiet reiks su pilvuku graziuoju tartis, kad jau lauk lystu smile.gif
O kodėl nusprendei, kad 30 d.?
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 08 23, 12:26)
O aš šiandien nuo pat ryto namus tvarkau smile.gif pusiau generaline tvarka smile.gif popiet reiks su pilvuku graziuoju tartis, kad jau lauk lystu smile.gif
O kodėl nusprendei, kad 30 d.?

Radau internete kad nuo pirmos paskutiniu m dienos reikia prideti 280dienu ir man gavosi rugpjucio 30d. mirksiukas.gif
Atsakyti
didziausios sekmes susitinkant su mazaisiais pilveliu gyventojais 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaites kaip letai eina paskutines dienos schmoll.gif
KANTRIBES doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2010 08 24, 00:55)
Oi mergaites kaip letai eina paskutines dienos  schmoll.gif
KANTRIBES  doh.gif

As tai tas dieneles tempiu kaip uz ausu !!! doh.gif Siaubingai man jos ilgai eina . Siandien sapnavau ,kad ejau i mokykla ir nesiausi kartu savo leliuka ir suni . Bet kizkodel visiems sakiau, kad ten berniukas nors buvo mergaite. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

niekaip nesuprantu ka tie sapnai reiskia jau ne pirma karta sapnuoju kad pagimdau mergaite arba kad daktare sake kad gims mergaite. O kiek berniuku sapnavau tai visi ne mano buvo, vienas vogtas kitas drauges blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes!

Niu, mano planas gimdyti šiandien nesipildo sad.gif Taip jau norisi greičiau... Vakar apsitvarkiau, dar didelius veidrodžius nusivaliau, ant kamuoliuko pašokinėjau, su pilvuku pakalbėjau smile.gif Bet, deja, niekas neveikia sad.gif(( Leliukas tik su kojytėmis spardosi, pilve jau skaudami guziukai nuolat iššoka :)Gal leliukas kaip nujausdamas dar nelenda, nes dar truksta vyrui poros dienelių, kad pabaigtų vonią įrengti ir kitus smulkius darbelius užbaigtų smile.gif Bet aš jau taip laukiu...
Kol judu, tai laikas dar kažkaip eina. O kai jau pavargstu, tai tos mintys užkankint mane baigia. Pilvas mano jau taip žemai, net vakar draugė pamačius išsižiojo, kad taip apačioj smile.gif O šiaip buvo ir sąrėmiai įsibėgėję, o dabar atrodo, kad veikla vėl apstojo sad.gif
Aš jau pradedu galvoti, kad man ir planavo gydytoja, kad aš nesulauksiu savo datos, dabar jau galvoju, kad dar ir pernešiosiu sad.gif((( Ir pagimdyt bus sunkiau, nes leliukas bus didesnis sad.gif((((( Uoj, merginos, kiek gi bekankins mane (o gal ir jus) tos mintys?
Paguoda tokia - vyras įžvelgia ir teigiamą pusę - kuo vėliau pagimdysiu, tuo ilgiau gausiu VPA pinigus smile.gif Nors man jau nebesvarbu.
Atsakyti
[quote=Deimante Mazute,2010 08 24, 11:34]
Sveikos mergytes!

Aš jau pradedu galvoti, kad man ir planavo gydytoja, kad aš nesulauksiu savo datos, dabar jau galvoju, kad dar ir pernešiosiu sad.gif((( Ir pagimdyt bus sunkiau, nes leliukas bus didesnis sad.gif((((( Uoj, merginos, kiek gi bekankins mane (o gal ir jus) tos mintys?

Labukas mamytes.Man dar kelios savaiteles beliko, o tau kelios dieneles iki numatytosios datos, o mane tokios ir siaip visokios mintys kankina jau ne pirma dienele, kaip pagalvoju kad 8 menesiukus nesiojom savo pivelius ir nieko, o jau ant paskutiniu savaiteliu tokios nekantrios pasidarom g.gif
Atsakyti
Kažkoks jėgų antplūdis mane užklupo smile.gif Dieną tvarkiausi, truputį pailsėjau (nors ir nebuvo didelio poreikio). Po to su vyru išvažiavom dovanos jam pirkti - nupirkom diiiidelį TV (107 cm) smile.gif Juk už savaitėlės jam gražus 30 sueis smile.gif O Sūnelis kaip dovanėlė nenori pasirodyti smile.gif Pagalvojau, ar čia visoms prieš gimdymą grįžta jėgos? Laiptais tiesiog skrendu, puškuoju irgi greitojo vėžlio žingsniu smile.gif
O gal čia dėl to, kad jau mergelė (nuo vakar) - tikslas pasiektas, sulaukėm mergelės, saugotis kaip ir nebereikia, dabar jau galiu gimdyt smile.gif O ir leliukas jau subrendęs ateiti smile.gif

p.s. kažko man šypsenėlės nepasideda sad.gif
Atsakyti
Labas pilvukų kolegės smile.gif Kur visos dingot?
Gal jau gimdot?
Man šian prieš 11 val prasidėjo sąrėmiai, bet visai neskausmingi. Tik jaučiu, kaip pilvas pastoviai sukietėja. Ir tęsiasi iki šiol. Ilgokai, dar tiek laiko nebuvo užsitesę. Po valandos visa šlapia gulėjau. tai nusiprausiau duše. Dabar dar priguliau pagulėt-kontrolinis poilsiukas - paskaičiuot kas kiek laiko. O gal tuoj vėl praeis. Dar truputį luktersiu ir, jei nepraeis, vėl važiuosim į GN. Kaip atsakinga nėščioji ir wc didelį reikalą atlikau-be jokių klizmučių, tiesiog užėjo noras smile.gif
Kaip jūs laikotės? Negi tikrai gimdot???
Atsakyti