QUOTE(irina2t @ 2010 09 06, 13:41)
Labukas Mazute
nezinau kaip kitos, o as tai jau supuoju savo pupa
Mums jau 4 dienele eina

Mums jau 4 dienele eina

Labukas. Labai džiugu iš tavęs išgirsti tokias nuostabias naujienas

Noriu paklausti, kodėl važiavai į GN? Aš buvau lygiai 40 sav., tai sakė dar savaitėlę palaukt. Tai vat, galvoju iki ketv. palauksiu ir jei nieko, tada jau važiuosiu gultis. Kaži kaip VGN, ar iškart skatina, ar dar stebi. Tikiuosi, kad bent penkt pradės skatint ir naują savaitę sutiksim namučiuose jau keturiese.
Vakar vakare dar pašokinėjau ant kamuolio, o ryte 6 val prasidėjo smarkūs sąrėmiai. Stiprūs ir dažni, ilgi, vos atsipūst leido. Dar ir nugarą maudė... Su vyru nusprendėm, kad užvešim pupą į darželį ir į GN, bet išvažiavom ir tie mano skausmai baigėsi. Kadangi dar šian nenorėjau šiaip gultis, tai tk pasivažinėjau ir gryžom namo

Šiandien noriu nuvesti savo mažytę į šokių pamokėlę, į kurią ji labai pati nori. Jei ne ji, tai gal ir būčiau jau gulusis į ligoninę. Bet dar vyras kompą su internetu pamiršo namie, tai sakau, čia ženklas kad dar ne dabar

Be to, dar šiandien nenorėčiau pagimdyt, juk rytoj būtų tokia graži gimimo dienos data: 10 m. 09 mėn. 08 d.

Vakare dar kamuoliuką pakankinsiu ir gal ryt prosenelei anūką gimtadienio roga padovanosiu. Be to, aš pati gimus 8 d.,dukryte 28 d., vyras 8 mėn

Ir dar: aš gimus pavasarį, vyras vasarą, dukrytė žiemą, o šitas mažutėlis - rudenį.
Beje, žiūriu filmą "Moterys meluoja geriau", o ten tą mažutėlį leliuką rodo

Dar mano mažylė vakar užklausė, ar leliukas per bambą išlis

ooo, kad pripyliau čia aš

Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 06, 10:15)
Kol kas nepaspartino