Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(irina2t @ 2010 09 06, 13:41)
Labukas Mazute  smile.gif  nezinau kaip kitos, o as tai jau supuoju savo pupa  tongue.gif
Mums jau 4 dienele eina  4u.gif
thumbup.gif

Labukas. Labai džiugu iš tavęs išgirsti tokias nuostabias naujienas thumbup.gif Didžiausi, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Smagu, kad viskas taip greit ir lengvai praėjo lotuliukas.gif Net ašara trykšta
Noriu paklausti, kodėl važiavai į GN? Aš buvau lygiai 40 sav., tai sakė dar savaitėlę palaukt. Tai vat, galvoju iki ketv. palauksiu ir jei nieko, tada jau važiuosiu gultis. Kaži kaip VGN, ar iškart skatina, ar dar stebi. Tikiuosi, kad bent penkt pradės skatint ir naują savaitę sutiksim namučiuose jau keturiese.
Vakar vakare dar pašokinėjau ant kamuolio, o ryte 6 val prasidėjo smarkūs sąrėmiai. Stiprūs ir dažni, ilgi, vos atsipūst leido. Dar ir nugarą maudė... Su vyru nusprendėm, kad užvešim pupą į darželį ir į GN, bet išvažiavom ir tie mano skausmai baigėsi. Kadangi dar šian nenorėjau šiaip gultis, tai tk pasivažinėjau ir gryžom namo smile.gif
Šiandien noriu nuvesti savo mažytę į šokių pamokėlę, į kurią ji labai pati nori. Jei ne ji, tai gal ir būčiau jau gulusis į ligoninę. Bet dar vyras kompą su internetu pamiršo namie, tai sakau, čia ženklas kad dar ne dabar smile.gif
Be to, dar šiandien nenorėčiau pagimdyt, juk rytoj būtų tokia graži gimimo dienos data: 10 m. 09 mėn. 08 d. thumbup.gif arba 9 d., arba 10 d.
Vakare dar kamuoliuką pakankinsiu ir gal ryt prosenelei anūką gimtadienio roga padovanosiu. Be to, aš pati gimus 8 d.,dukryte 28 d., vyras 8 mėn smile.gif Būtų gražu.
Ir dar: aš gimus pavasarį, vyras vasarą, dukrytė žiemą, o šitas mažutėlis - rudenį.
Beje, žiūriu filmą "Moterys meluoja geriau", o ten tą mažutėlį leliuką rodo wub.gif Jau kaip gražu.
Dar mano mažylė vakar užklausė, ar leliukas per bambą išlis lotuliukas.gif Pasakiau, kad prapjaus pilvuką ir gydytojai išims leliuką. Jai tiko šis atsakymas tongue.gif
ooo, kad pripyliau čia aš smile.gif Graži šian diena, gera nuotaika. O dar irina2t taip pradžiugino
Papildyta:
QUOTE(omsone @ 2010 09 06, 10:15)
Gal toks tvarkymasis paspartins veikla  smile.gif

Kol kas nepaspartino lotuliukas.gif Kiek visko bandžiau, niekas nepadeda. Turėsim leliuką tinginuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Deimante Mazute pas tave leliukas išdykęs gims, dar negimė, o jau išdykauja mirksiukas.gif Tikras (-a) linksmuolis (-ė) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 07, 10:43)
Deimante Mazute pas tave leliukas išdykęs gims, dar negimė, o jau išdykauja mirksiukas.gif Tikras (-a) linksmuolis (-ė)  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau vieną gyvsidabrį turim, nežinau kaip su dar vienu tokiu būtų lotuliukas.gif
Nors šis išdykėlis tiek mamytę ir tetuką privertė nerimauti, jau ant rankų pirštų tikriausiai nebesuskaičiuočiau, kiek kartų galvojau, kad JAU blush2.gif
Aš įsivaizduoju, kaip jau vyrui siųtas ima, kad aš vis spirgu - jau važiuojam, gal jau gims, o kaip nėra to leliuko, taip nėra lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad ir tau, ir man bus lengi gimdymai wink.gif drinks_cheers.gif
Keistai jaučiuosi - laukėm kartu leliukų su irina2t, ji jau pagimdė, o aš r naujų kolegių sulaukiau, kurioms dar tik artėja terminas blush2.gif
p.s. mūsų linksmuoliui ir vienas vardas iš variantų yra Džiugas, tai tikriausiai labai tiktų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 07 rugsėjo 2010 - 10:54
Nu ačiū ačiū, taip gražiai pavadinai ax.gif
Jetau, aš tai kai tokia bailė, tai kai man terminas ateis aš vyro nuo saves nė per žingsnį nepaleisiu doh.gif O dėl gimdymo tai labai tikiuosi, kad bus lengvas, linkiu tau irgi kuo lengvesnio leliuko atėjimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kadangi matau jog esi vilnietė gal netyčia susitiksim, kai leliukai gims rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 07, 11:05)
Nu ačiū ačiū, taip gražiai pavadinai ax.gif 
Jetau, aš tai kai tokia bailė, tai kai man terminas ateis aš vyro nuo saves nė per žingsnį nepaleisiu doh.gif  O dėl gimdymo tai labai tikiuosi, kad bus lengvas, linkiu tau irgi kuo lengvesnio leliuko atėjimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kadangi matau jog esi vilnietė gal netyčia susitiksim, kai leliukai gims rolleyes.gif

Irgi VGN žadi gimdyt?
Ne, tu dar lukterk, dar paaugink bent dvi savaitėles savo leliuką. O man jau laikas, jau ir taip spėju didelis bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 07 rugsėjo 2010 - 11:08
Ne ne, aš niekur neskubu dar schmoll.gif ax.gif laikysiu, kol ateis laikas ir jis jau bus stiprus fitness4.gif
O gimdyti tai aš norėčiau kaip ir pirmagimį, Antakalnį. O tie VGN kartais ne Tyzenhauzai???
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 07, 12:45)
O gimdyti tai aš norėčiau kaip ir pirmagimį, Antakalnį. O tie VGN kartais ne Tyzenhauzai???

Aga,tie patys. Vilniaus gimdymo namai Tyzenhauzų gatvėje smile.gif
Atsakyti
[quote=Deimante Mazute,2010 09 07, 11:28]

Beje, žiūriu filmą "Moterys meluoja geriau", o ten tą mažutėlį leliuką rodo wub.gif Jau kaip gražu.

As irgi vakar ziurejau i ta leliuka ir galvojau, jau kaip noreciau ir savaji laikyti rankose ax.gif . Aisku man dar ir neterminas. Isivaizduoju, kaip tau sunku laukti, kai zinai kad bet kuria dienele jau gali gimti ir dar tie saremiai vis apgaudineja doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(raketa @ 2010 09 07, 13:45)
Ne ne, aš niekur neskubu dar schmoll.gif  ax.gif laikysiu, kol ateis laikas ir jis jau bus stiprus fitness4.gif

Kaip matau jau jusu sunelis labai didelis, beveik kaip ir mano pirmoji mergaite. Jau viska uzmirsau po pirmojo gimdymo ir sio laukiu vel kaip pirmojo nieko nezinodama su jauduliu g.gif . O jus nesijaudinat?
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 07, 13:09)
Kaip matau jau jusu sunelis labai didelis, beveik kaip ir mano pirmoji mergaite. Jau viska uzmirsau po pirmojo gimdymo ir sio laukiu vel kaip pirmojo nieko nezinodama su jauduliu  g.gif . O jus nesijaudinat?

Aš truputį vėliau gimdžiau, bet irgi vską pamiršus. Prieš pirmą gimdymą buvo šioks toks jauduliukas. Š į kartą irgi, nors tokias mintis bandžiau nuvyti. O kuo arčiau gimdym data artėjo, tuo labiau jaudinausi. Na, o dabar kad tik greičiau. Laukiu, kad viskas greičiau pasibaigtų, netgi leliuko laukiu nebe taip, kaip pirmagimės. O ypač dar kai paskambina ir pradeda pasakot, kad kažkam buvo, kad pernešiojo, užduso ir pan... Tai išvis
O, ir vėl telefonas skamba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 09 07, 14:21)
Aš truputį vėliau gimdžiau, bet irgi vską pamiršus. Prieš pirmą gimdymą buvo šioks toks jauduliukas. Š į kartą irgi, nors tokias mintis bandžiau nuvyti. O kuo arčiau gimdym data artėjo, tuo labiau jaudinausi. Na, o dabar kad tik greičiau. Laukiu, kad viskas greičiau pasibaigtų, netgi leliuko laukiu nebe taip, kaip pirmagimės. O ypač dar kai paskambina ir pradeda pasakot, kad kažkam buvo, kad pernešiojo, užduso ir pan... Tai išvis
O, ir vėl telefonas skamba sad.gif

Nesuprantu tu zmoniu, kurie skambina ir taip gasdina doh.gif . Juk gimdyvei reikia galvoti, kad tik viskas bus gerai ir nesijaudinti, kad kuo maziau nerimauti. O jie dar labiau prigasdina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 07, 14:48)
Nesuprantu tu zmoniu, kurie skambina ir taip gasdina  doh.gif . Juk gimdyvei reikia galvoti, kad tik viskas bus gerai ir nesijaudinti, kad kuo maziau nerimauti. O jie dar labiau prigasdina  doh.gif

Aš irgi taip galvoju, bet matai, visokių žmonių būna. Užtat aš ir nebenoriu su niekuo kalbėt, nes visi pradeda klausinėti to paties, toks jausmas, kad mirt ruoščiausi ir visiems atsisveikint reikia. O kai pagimdysiu, atrodo, niekam nepaskambinsiu ir nepasakysiu, vaiką slėpsiu... Negali ramiai pakentėti, ir sulauktų bent SMS'o, kad jau gimė beibis
Atsakyti
Labukas omsone oi patikėkit, labai jaudinuos blush2.gif nors vis bandau save paguposti, kad bus lengviau doh.gif nu bet juk taip ir turi būti ax.gif

Deimante Mazute užjaučiu dėl tų begalvių bash.gif Pas mane irgi yra keletas tokių žmonių kurie žino kaip sunkiai pirmagimis gimė, tai vis paklausia ar nebijau, kad dar sunkiau bus gun_rifle.gif nu bet turiu savo mylimą vyrą kuris mane palaiko ir sako, kad šitas leliukas gims daug lengviau, o ir pats būtinai bus šalia ir vienos nepaliks wub.gif wub.gif wub.gif (Pirmagimį irgi kartu gimdėm smile.gif )

Žodžiu, neklausykim kitų, nusiteikim pačiam lengviausiam atėjimui mūsų mažyčių šypsenyčių, visada gimdymas baigiasi, o džiaugsmelis lieka mirksiukas.gif assa.gif
Atsakyti