Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Fiesta10 jo tas laukimas tai doh.gif
As va siandien is ryto atsikeliau su dideliu nugaros skausmu ir papilve taip maude, pilvelis irgi kietas buvo, vos is lovos islipau, jau galvoju gal kas prasideda, bet dabar vel mano fronte ramuma doh.gif Nu bet tiek to, dar va savaitgaliui darbu turiu numaciusi ir siandien dar noreciau issilyginti, prasiskalbti ax.gif
Beje idomu kaip omsonei sekasi user posted image 4u.gif
Beje paneles, kai pagimdote nepabekite iskart apsilankykit dar bent pora kartu, papasakokit apie visa pradzia, kaip nuvaziavot, kaip jus ir kokioj ligoninej prieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 24 rugsėjo 2010 - 07:23
Niu, sianakt tai pravargau iki paryciu... doh.gif Jau galvojau, kad perejom prie tikru saremiu, nes ir jauciau kaip tampia viska zemyn, ir jau skausmingiau, ir net nugara sukietejimo metu skaudeti pradedavo.Tai valanda praskaiciuodavau kas 10mazdaug min.po to atsiguldavau pailseti ir trukdavau kaip lapas...Atsibudus vel tas pats.Nu, pagalvojau, kad jei tikri butu, tai tikrai neuzmigciau blush2.gif Viena karta taip stipriai sueme, kad visas kunas drebeti pradejo ir apie 11min.sukietejes laikesi...Jetus kaip jaudinausi.Tai jei sianakt tas pats bus, vaziuosim ligoninen, mazyle kietai miega, tai ramiau bus negu kad diena, nes tai vienas gali, tai nebegali priziureti ta musu vaika... g.gif Sakysiu tegu krapsto lauk.Baisu buvo, kad po kiekvieno stipraus susitraukimo mazylis laaabai stipriai pradedavo spardytis, net zveigzdutes akyse pasirodydavo, tai visko prisigalvojau...gal deguonies truksta, gal per mazai kvepuoju ar jam labai kazkas nepatogu per tuos saremiu, kad taip priesinasi... ax.gif Zodziu, jauciuos lyg pirma karta nescia...kazkaip visa patirtis isgaravo tongue.gif
Atsakyti
raketa biskiuka po biskiuka veiksmas vyksta - reikia dziaugtis smile.gif
elenuxus jau visai rimtai tie saremiukai uzpuole - matyt greitai sulauksim dziugiu ziniu smile.gif
O as va visai ramiai jauciuosi smile.gif na is vienso puses ramiai, is kitos gal siek tiek neramiai. Jau noreturi kazko daugiau nei seip pilvelio ir nugarytes pamaudimo. Tik va kai toks grazutelis oras, tai noriu adr si vakara pa miesta pasivaikscioti, kur nors lauko kavinukej skanios arbatytes isgerti, o tada jau galiu gimdyti smile.gif Toniukus siandien vel matavom - viskas gerai smile.gif O priziurinti gydytoja sake, kad jeigu iki 1dienio nepagimdysiu - nuvaziuot jau i gimdymo namus, kad paziuretu kas ir kaip ten vyksta ir tada jau sprestu ka daryti, nes 2dieni jau sueitu 41 savaitele. Aiksu, galima ir adr savaitele tempti, bet...
O seip tai visokiu reikaliuku ir as dar turejau, tai masciau, kad mazylis zino tai ir leidzia mamytei juos uzbaigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 09 22, 18:20)
Labukas 4u.gif  O kodel vyras neeme atostogu tevystes ? Maniskis tai paeme tai men taip gerai ax.gif  gaila tik kad dvi pirmos savaites suniui ant uodegos nuejo kol ligonineje buvom. O siaip tai taip padeda thumbup.gif  Ir  apsiprasti reikia ir man ir jam.

Mano vyras dirba savoj įmonėj, tai kol yra darbo, reikia dirbti. Nes žiemą būna darbai apstoja (statyba, santechnika). O kadangi ir vaikas antras, tai jam ne taip baisu palikti mane. Sugalvojau, kad keliom dienom reiks pas mamą važiuot pasibūt, kai kuriuos gimines aplankyt smile.gif
O vakar buvau pas dukrytę susirinkime, vyras su abiem vaikais grynu oru kvėpavo. Mažulis labai šauniai išbuvo, tai po to dar trumpam į kavinę užsukom - buvo kolegų susitikimas drinks_cheers.gif Ir antras mano babis mašinoj miega, ne taip kaip pirmoji, tik valgydavo...
Kaip gera, kai toks mano vaikas geras (ir gražus - visi giria blush2.gif )
Atsakyti
Labas rytas smile.gif . Oj siandien visa nakti ir man buvo pilnas maisas visokiu skausmu... Dar nakciai buvau idejus zvakyte (florai atstatyti po antibiotiku),atsibundu o ten kaip slapia ax.gif pagalvojau gal vandenys pradejo teket, nuejau i tualeta- ne blush2.gif .
O tempia nugara man visa ryta unsure.gif net nesinori nieko daryt, o planavau kilima isvalyti biski. Dabar mastau gal iskviesiu tarnyba, kad paimtu ji isvalyt normaliai smile.gif .
Atsakyti
anater.s tavo leliukui pas tave pilvelyje taip gerai, kad jis niekur skubeti nenori schmoll.gif mirksiukas.gif
Deimante Mazute ikelk kokia nuotraukyte su savo pipiriuku blush2.gif
Fiesta10 bandau isivaizduoti tave su saremiais is paskutiniuju jegu kilima sveiciant user posted image
Nors as ir pati nenustygstu vietoj, kazkaip nesisedi man, vis pries isvaziuojant norisi speti viska padaryti blush2.gif Nu as ilgiau pasiilsiu, kai nugaryte ar pilvuka maudzia, o siaip tai schmoll.gif Turbut mes cia visos tokios, reik dabar ir cia, ir visai nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 24, 11:07)
Deimante Mazute ikelk kokia nuotraukyte su savo pipiriuku blush2.gif

Nemoku foto įkelt blush2.gif
Skaitau Jūsų pasisakymus, visom jau nugaras maudžia, pilvuką paskauda, sąrėmiai užeina... Pamenu, paskutinėm savaitėm ir aš taip jaučiausi - vis koks skausmelis - tuoj sukrustu, vis klausiu, gal jau... doh.gif Man buvo geriausias laikas, kai pakeičiau požiūrį - ateis, kai jam bus laikas. Tada gyvenimas pradėjo tekėti įprasta vaga, mažiau jaudinausi su galvos skausmu - kada gi??? Kai taip atsipalaidavau, ir mažulis nedelsė ateiti smile.gif
Man vaikučio gimimas siejasi su vaikučio pradėjimu - kai vis su vyru stengiesi, kad tik greičiau pastoti ir vis nesigauna. O kai galvoji - jei bus lemta, tai ir pastosiu. Tada atsipalaiduoji ir pastoji. Bent man taip buvo su pirma dukryte. Stengėmės 4 mėn., kol galiausiai pavargom nuo tų minčių, gal jau pastojau. Kaip tik po to ir pastojau. O dėl pirmo gimdymo kažkaip ramiai jo laukiau, tai ir atėjo netikėtai. O su antru pastojom be jokių įkyrių minčių, kad gal jau - užtat iškart ir pastojau. Dėl gimdymo buvo atvirkščiai - labai daug galvojau ir pagimdžiau tik tada, kai aprimo tos mintys. Gal ir nėra sąsajos, bet man kažkaip taip galvojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
raketa tai jau tikrai, kad issesedeti vietoj labai sunku smile.gif niu jau iskvieciau kad paimtu ta kilimeli, tai jau gali nebeisivaizduot lotuliukas.gif .
Viskas, nugarele aprimo, ant vakaro tikriausiai vel prasides rolleyes.gif . Is vienos puses norisi kuo greiciau pagimdyt , o is kitos dar nenoriu. Labai bijau blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos. Naktis buvo thumbup.gif miegojau kaip kudikis. Taip gerai, kad net dar miego noriu, eisiu pasnaust iki dukrytes kol reiks vaziuot parsivest. Paskudena kas kart ir nugara ir pilvelei, bet va be spalio 1d. negaliu gimdyt, reik dukriuka pas gyd. vest. O po to galesiu, tai dabar i visus skausmus numoju ranka, cia tik paruosiamieji biggrin.gif
Atsakyti
As irgi bijau, bet kai man praita penktadieni buvo uzeje ne mazi skausmai, jau tada as labai norejau eiti iki galo, bet leliukas nenorejo, taigi uzsidare namuky ir psio biggrin.gif
Tai tu gioia tada dar palaikyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raketa: 24 rugsėjo 2010 - 12:34
o teisingas poziuris! as ir jau laukiau laukiau, bet kazkaip nurimau ir sakau ateis kai bus laikas, dar gal nepasiruose smile.gif arba jaucia kad mamai dar pasiruosti reikia biggrin.gif aisku kai jau bus 41sav plius kelios dienos, gal labiau jaudintis reikia. o iki tol ramiai.

o beje jus galvojat kaip gimdyme ar epidiura is karto ar naturaliai ar kaip. man tas vis neduoda ramybes, galvoju prasides saremiai ir ka tada kesti, ar kaip cia daryt smile.gif galvojat, planuojat ka nors?

mano lelius tai pilve ten taip minkosi skaudziai smile.gif kad sukietejimu jokiu nepajusi, man toks vaizdas kad jei ir pakieteja, tai del to kad jis ten ravosi, issitempia visas smile.gif
Atsakyti
Del epiduro ilgai masciau, bet manau bus matyt kai jau prasides procesas smile.gif . Jeigu skausmas bus ziaurus nuo pat pradziu, negalesiu kentet, tada is karto prasysiu epiduro (bijau ,kad tik tai spetu padaryti schmoll.gif ).
Atsakyti