Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(linoosikas @ 2010 06 29, 22:36)
pastebejau is cia pasisakanciu  nestuke.gif kad gydytojos labai jau megsta pagasdinti, kad gimdyt teks anksciau doh.gif

as vel pagulejau karstoj vonioj, po visko dar pamaciau nemazai isskyru, tai esu 100% tikra kad kamstis iseidineja ir pilveli mausti pradejo, bet labai pakenciamai, tai ar isismarkaus ar ne - nezinia  g.gif

as ir pagulejau karstoj vonioj, truputi pasivaiksciojau nes daug neiseina ir vistiek nieko doh.gif maudzia truputi ir viskas doh.gif galvoju kad greit pamatysi savo leliuka, na nors linkiu tau to kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif jums su tuo kamsciu nors kazkiek idomiau, o pas mane jokiu gleiviu, tik isskyros vel gausios, nors atrodo buvo praejusios po zvakuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 29, 19:32)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif oi kaip karsta, pjauna mane tokie karsciai... dar sunkiau vaikscioti, plius dar pradejo skaudeti dubens kaulus. Pilvas dar nenusileides, kamstis neina. gydytoja prognozavo kad pagimdysiu anksciau... bet jokios veiklos dar. O tie paruosiamieji tai kuo tolyn tuo skausmyn eina. Net nakty pabundu nuo skausmo, ir vis mastau "negi jau?" bet ateina rytas ir viskas nurimsta... oi, greiciau ta mano lelyte islystu, jau nebesulaukiu, nors dar 7 dieneles iki termino turim. nestuke.gif  wub.gif

Manau,kiekviena is musu laukia wub.gif Kitos iseities,kaip lysti lauk,vaikelis neturi,tad svarbiausia nesinervuok,kiekviena is musu sulauks tu mazuju dziaugsmu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tagir @ 2010 06 29, 20:23)
as ir pagulejau karstoj vonioj, truputi pasivaiksciojau nes daug neiseina ir vistiek nieko doh.gif maudzia truputi ir viskas doh.gif  galvoju kad greit pamatysi savo leliuka, na nors linkiu tau to kuo greiciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif  jums su tuo kamsciu nors kazkiek idomiau, o pas mane jokiu gleiviu, tik isskyros vel gausios, nors atrodo buvo praejusios po zvakuciu doh.gif

Gali kamscio net ir nebuti,prasides saremiai ir visks,o ligoninej pries pat gimdyma iseis su viskuo,tai net ir nepastebesi smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2010 06 29, 16:50)
o kieki dieneliu tu jau po termino?
Man kamscio irgi dar nebuvo schmoll.gif , bet su antru jo irgi neturejau, turbut ligoninej isejo su visu kitu

41 sav ir 3d doh.gif bet man echo visa laika rode mazesni nestuma nei mmm,jos pas mane ne labai reguliarios budavo,tai gyd galutine data paskaiciavo pagal echo,tai man su tom datom labirintai,pagimdysiu ir tiksliai nezinosiu ar pernesiojau ar laiku pagimdziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looovely: 29 birželio 2010 - 21:48
QUOTE(looovely @ 2010 06 29, 21:42)
41 sav ir 3d  doh.gif bet man echo visa laika rode mazesni nestuma nei mmm,jos pas mane ne labai reguliarios budavo,tai gyd galutine data paskaiciavo pagal echo,tai man su tom datom labirintai,pagimdysiu ir tiksliai nezinosiu ar pernesiojau ar laiku pagimdziau doh.gif

Va ir man panasiai:pagal mmm turejau gimdyti 27d.(taciau jos nereguliarios), gyd. spejo kad siandien, o pagal echo maze savaite mazesne, nors gydytoja sake kad nuo to gimdymo data nesikeicia. Tai taip ir neaisku kada man doh.gif g.gif
Sianakt pilva paskaudeno, bet tuo viskas ir baigesi doh.gif
Atsakyti
na va, is nekantrybes nuvaziavau 25d pasitikrint tonusu (terminas 23), ogi 4cm atsiverimas. 22h i gimdykla, 2:50 mergaite rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 29, 21:32)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif oi kaip karsta, pjauna mane tokie karsciai... dar sunkiau vaikscioti, plius dar pradejo skaudeti dubens kaulus. Pilvas dar nenusileides, kamstis neina. gydytoja prognozavo kad pagimdysiu anksciau... bet jokios veiklos dar. O tie paruosiamieji tai kuo tolyn tuo skausmyn eina. Net nakty pabundu nuo skausmo, ir vis mastau "negi jau?" bet ateina rytas ir viskas nurimsta... oi, greiciau ta mano lelyte islystu, jau nebesulaukiu, nors dar 7 dieneles iki termino turim. nestuke.gif  wub.gif

atrodo, kad pati buciau parasiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 06 30, 07:41)
na va, is nekantrybes nuvaziavau 25d pasitikrint tonusu (terminas 23), ogi 4cm atsiverimas. 22h i gimdykla, 2:50 mergaite rankose smile.gif

Sveikinimai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 06 30, 08:41)

kaip jums faina,sveikinimai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 06 30, 10:41)

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o as is gydytojos, israse siuntima, galiu vaziuot kada noriu, bet del tu isskyru sako pora dienu pasigydyk jei gerai jausiuos, ir vaziuot po to, netemt ax.gif sian apetito taip pat didelio nera, nakti lb skaudejo nugara, bet mama padare masaza ir praejo thumbup.gif numeciau 1kg per paskutines 2sav, nors nevalgau tik pora dienu g.gif dabar lygtai viskas normaliai tik tarpukoji ir klubus skauda doh.gif
Atsakyti
As po gydytojos vizito. Negimdysiu dar savaite tai beveik tikrai verysad.gif viskas uzdara, nieko panasaus i gimdyma. Klausiu tai kodel tada paskaiciuoja tokia data (27d.)tai sako kad pagal mmm taip ir yra, bet mano ciklas 35d. tai dar savaite reikia prideti kaip minimum doh.gif Buvau pas gydytoja pas kuria gimdysiu, tai sako jeigu buciau poliklinikoj tai jau duotu siuntima gultis i ligonine, nes po termino, o ten vis tiek greiciausiai dar savaite guleciau ir laukciau doh.gif Siaip labai protingai viska paaiskino, tik kad tas laukimas mane tiesiog zudo, o ir jegu jau nulis. Dar du vaikai po namus laksto, tai vakare jauciuosi tiesiog tragiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 30, 10:43)
sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o as is gydytojos, israse siuntima, galiu vaziuot kada noriu, bet del tu isskyru sako pora dienu pasigydyk jei gerai jausiuos, ir vaziuot po to, netemt ax.gif sian apetito taip pat didelio nera, nakti lb skaudejo nugara, bet mama padare masaza ir praejo thumbup.gif numeciau 1kg per paskutines 2sav, nors nevalgau tik pora dienu g.gif  dabar lygtai viskas normaliai tik tarpukoji ir klubus skauda doh.gif

Ziurek,pavalgyk,kad jegu paskui butu gimdyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(s.saulute @ 2010 06 30, 11:34)
As po gydytojos vizito. Negimdysiu dar savaite tai beveik tikrai verysad.gif viskas uzdara, nieko panasaus i gimdyma. Klausiu tai kodel tada paskaiciuoja tokia data (27d.)tai sako kad pagal mmm taip ir yra, bet mano ciklas 35d. tai dar savaite reikia prideti kaip minimum doh.gif Buvau pas gydytoja pas kuria gimdysiu, tai sako jeigu buciau poliklinikoj tai jau duotu siuntima gultis i ligonine, nes po termino, o ten vis tiek greiciausiai dar savaite guleciau ir laukciau doh.gif Siaip labai protingai viska paaiskino, tik kad tas laukimas mane tiesiog zudo, o ir jegu jau nulis. Dar du vaikai po namus laksto, tai vakare jauciuosi tiesiog tragiskai doh.gif

Nors laukiusi su pirmagimiu,bet isivaizduoju ka reiskia,kai dar du ramybes neduoda schmoll.gif Tikiuosi,sulauksi greiciau,nei daktarai prognozuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 06 30, 11:43)
sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o as is gydytojos, israse siuntima, galiu vaziuot kada noriu, bet del tu isskyru sako pora dienu pasigydyk jei gerai jausiuos, ir vaziuot po to, netemt ax.gif sian apetito taip pat didelio nera, nakti lb skaudejo nugara, bet mama padare masaza ir praejo thumbup.gif numeciau 1kg per paskutines 2sav, nors nevalgau tik pora dienu g.gif  dabar lygtai viskas normaliai tik tarpukoji ir klubus skauda doh.gif

man jau isejo tas kamstis,siandien jau svaru smile.gif bet nieko neskauda g.gif ryt ir varau siuntimo pasiimt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(s.saulute @ 2010 06 30, 12:34)

man gine ir viska paaiskino,kad galima iki 42 sav nesiot,jei viskas gerai,tai mane ir zudo tas laukimas doh.gif
Atsakyti