QUOTE(Frosted @ 2010 07 03, 15:23)
Na as jau "prisiduodu" kaip jau "po to" 
23 diena ryte atsikeliau - per kojas pliupt kazkas... Prikeliau vyra - vaziuojam. Kol susiruosem, pradejo tokios gleives su kraujo priemaisom begti, vaziavimo metu prasidejo saremiai, bet nestiprus tokie. Nuvaziavom - jokiu saremiu, nieko...
Apziurejo mane, paleido namo - tipo dar negimdai, atvaziuok po 2 dienu apziurai. Grizom namo - saremiai vienas po kito
Vaziuojam atgal po poros valandu - atsidarymas 4 cm, einam gimdyt. Po vidurnakcio jau turejau leliu
Diena pries nieko ypatingo nejutau - diena kaip visos kitos... Jokio
, jokiu ilgu pasivaiksciojimu, namu tvarkymo... Matyt lelius pats nusprende, kad jau laikas 

23 diena ryte atsikeliau - per kojas pliupt kazkas... Prikeliau vyra - vaziuojam. Kol susiruosem, pradejo tokios gleives su kraujo priemaisom begti, vaziavimo metu prasidejo saremiai, bet nestiprus tokie. Nuvaziavom - jokiu saremiu, nieko...
Apziurejo mane, paleido namo - tipo dar negimdai, atvaziuok po 2 dienu apziurai. Grizom namo - saremiai vienas po kito

Diena pries nieko ypatingo nejutau - diena kaip visos kitos... Jokio

sveikinimai didziausi mergaite

Papildyta:
QUOTE(mitiene @ 2010 07 03, 17:29)
Ar kuri vemiate paskutinem savaitem?Nezinau...nei persivalgau nei ka,bet tik pavalgau ir atgal viskas...stai ir dabar antytes be odos pavakariam suvalgiau ir jauciu tuoj eisiu "atsisveikint"
daug nepriaugau svorio-13kg,tai manau normaliai,nes keturis men buvo gulimas rezimas...(su kitais priaugdavau 7kg)gal ,kad jau amzius 33metai,tai organizmas ne taip lengvai taikosi prie organizmo dideliu pokyciu? 

na as tai nevemiu, bet mane pykina daznai. ypatingai rytais ir kai karsta yra..