Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(Frosted @ 2010 07 03, 15:23)
Na as jau "prisiduodu" kaip jau "po to" biggrin.gif
23 diena ryte atsikeliau - per kojas pliupt kazkas... Prikeliau vyra - vaziuojam. Kol susiruosem, pradejo tokios gleives su kraujo priemaisom begti, vaziavimo metu prasidejo saremiai, bet nestiprus tokie. Nuvaziavom - jokiu saremiu, nieko...
Apziurejo mane, paleido namo - tipo dar negimdai, atvaziuok po 2 dienu apziurai. Grizom namo - saremiai vienas po kito  doh.gif Vaziuojam atgal po poros valandu - atsidarymas 4 cm, einam gimdyt. Po vidurnakcio jau turejau leliu  wub.gif

Diena pries nieko ypatingo nejutau - diena kaip visos kitos... Jokio smileysex.gif, jokiu ilgu pasivaiksciojimu, namu tvarkymo... Matyt lelius pats nusprende, kad jau laikas smile.gif

sveikinimai didziausi mergaite 4u.gif galvojau kur tu esi dingus.. supratau kad gimdai, tik laukiau naujienu.. ax.gif papasakok kaip gimdymas praejo? ar leidaisi vaistukus? ar labai skaudejo , kaip sekesi leliuka isstumti?? blush2.gif as kaip matai vis dar ne viena.. vaziuosiu gultis i GN nes jau pernesiojimas 7 d. yra.. rolleyes.gif kaip maziukas ar ramus?
Papildyta:
QUOTE(mitiene @ 2010 07 03, 17:29)
Ar kuri vemiate paskutinem savaitem?Nezinau...nei persivalgau nei ka,bet tik pavalgau ir atgal viskas...stai ir dabar antytes be odos pavakariam suvalgiau ir jauciu tuoj eisiu "atsisveikint" blush2.gif daug nepriaugau svorio-13kg,tai manau normaliai,nes keturis men buvo gulimas rezimas...(su kitais priaugdavau 7kg)gal ,kad jau amzius 33metai,tai organizmas ne taip lengvai taikosi prie organizmo dideliu pokyciu? rolleyes.gif

na as tai nevemiu, bet mane pykina daznai. ypatingai rytais ir kai karsta yra.. doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na ir aš jau jungiuosiu prie jūsų klubo. Iš pradžių pasivaidenau su keliais klausimėliais, o dabar jau ir laikas eina į pabaigą nestuke.gif ir šiaip visokius požymius jausti pradėjau ax.gif

QUOTE(mitiene @ 2010 07 03, 18:29)
Ar kuri vemiate paskutinem savaitem?Nezinau...nei persivalgau nei ka,bet tik pavalgau ir atgal viskas...stai ir dabar antytes be odos pavakariam suvalgiau ir jauciu tuoj eisiu "atsisveikint" blush2.gif daug nepriaugau svorio-13kg,tai manau normaliai,nes keturis men buvo gulimas rezimas...(su kitais priaugdavau 7kg)gal ,kad jau amzius 33metai,tai organizmas ne taip lengvai taikosi prie organizmo dideliu pokyciu? rolleyes.gif

Na mane irgi papkina, bet taip lengvai. Vemt nevemiu, bet dideliu apetitu nepasižymiu. Šiaip esu skaičiusi, kad prieš gimdymą gali papykinti. Taip organizmas ruošiasi didžiajam įvykiui.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 03, 16:23)
Na as jau "prisiduodu" kaip jau "po to" biggrin.gif
23 diena ryte atsikeliau - per kojas pliupt kazkas... Prikeliau vyra - vaziuojam. Kol susiruosem, pradejo tokios gleives su kraujo priemaisom begti, vaziavimo metu prasidejo saremiai, bet nestiprus tokie. Nuvaziavom - jokiu saremiu, nieko...
Apziurejo mane, paleido namo - tipo dar negimdai, atvaziuok po 2 dienu apziurai. Grizom namo - saremiai vienas po kito  doh.gif Vaziuojam atgal po poros valandu - atsidarymas 4 cm, einam gimdyt. Po vidurnakcio jau turejau leliu  wub.gif

Diena pries nieko ypatingo nejutau - diena kaip visos kitos... Jokio smileysex.gif, jokiu ilgu pasivaiksciojimu, namu tvarkymo... Matyt lelius pats nusprende, kad jau laikas smile.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o as vakar is stacionaro grizau, galima sakyt pabegau blush2.gif ten isprotet galima doh.gif atsisakiau stebejimo ir grizau namo, geriau namie laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 07 04, 09:55)
nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
o as vakar is stacionaro grizau, galima sakyt pabegau blush2.gif ten isprotet galima doh.gif atsisakiau stebejimo ir grizau namo, geriau namie laukt unsure.gif

o tai kiek dienu tave pralaike ten? kiek tu jau po termino? as ryt gulsiuos, bet taip nusiminiau jei ir mane laikys... as su ta mintim guluos kad kita diena mane skatins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 07 02, 14:03)
looovely turbut jau ligonineje smile.gif nes man po tu juokingu saremiu po keliu valandu gimdykloje buvau

PATARIMAS IS ASMENINES PATIRTIES, kai jau reikes stumti, jum sakys kakot.man tas nepadejo, niekaip negalejau suprasti, lys stengiuos kaip kakoti,o viskas neteisingai. kai pasake "stumk i leskas" tik tada supratau ir viskas gavosi.

drinks_cheers.gif taip ir buvo,issikuitem su vyru vidurnakti,galvoju per galva neduos jei nuvaziuosiu ir pasakys kad tik paruosiamieji cia man ax.gif nuvarom,paziuri,kaklelis 3cm atsidares,paliko mus gimdykloj tipo ateisim 3val paziuret,greitai praejo man tas laikas,ateina akusere,patikrina,ogi pilnas atsidarymas,nuleido vandenis,o 4.36 isvydom savo angeliuka thumbup.gif nereikejo man nei epiduro,nei skatinamuju,taip super viskas praejo lotuliukas.gif galeciau db dar viena pagimdyt biggrin.gif siand grizom,tai sakau reik prisiduot su naujienom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looovely: 04 liepos 2010 - 18:52
QUOTE(looovely @ 2010 07 04, 19:48)
drinks_cheers.gif taip ir buvo,issikuitem su vyru vidurnakti,galvoju per galva neduos jei nuvaziuosiu ir pasakys kad tik paruosiamieji cia man ax.gif nuvarom,paziuri,kaklelis 3cm atsidares,paliko mus gimdykloj tipo ateisim 3val paziuret,greitai praejo man tas laikas,ateina akusere,patikrina,ogi pilnas atsidarymas,nuleido vandenis,o 4.36 isvydom savo angeliuka thumbup.gif nereikejo man nei epiduro,nei skatinamuju,taip super viskas praejo lotuliukas.gif galeciau db dar viena pagimdyt biggrin.gif siand grizom,tai sakau reik prisiduot su naujienom ax.gif

SVEIKINU LABAI SU DUKRELE... AUKIT DIDUTES IR SVEIKUTES.. 4u.gif dziaugiuosi labai uz tave kad jau supi savo maziuke ir kad jau viskas praeity.. kaip saunu kad taip greitai pagimdei ir be skausmu didesniu. wub.gif o ko taip greitai isleido jus??? tu jei neklystu Klaipedoj gimdei? kaip ten gyd.? kaip pogimdyviniam? kas buvo akusere?? blush2.gif
o as vis nezinau ka man daryti kad pagimdyciau.. vyras kita penktad. isskrenda i Airija bijau kad maziuko net nepamatys.. o gryzo ant gimdymo.. ryt vaziuoju gultis i patologini. dave siuntima.. unsure.gif
Atsakyti
As vis vemiu ir nugara taip maudzia ir pilva suka verysad.gif Visa savaite taip.. unsure.gif Nebeturiu jegu net dejuoti.Tarytum sirgciau juros liga,o iki kranto dar toloka nestuke.gif Jauciu iki 27dienos neislauksim,susitiksim anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 04, 11:00)
o tai kiek dienu tave pralaike ten?  kiek tu jau po termino?  as ryt gulsiuos, bet taip nusiminiau jei ir mane laikys...  as su ta mintim guluos kad kita diena mane skatins  unsure.gif

nuo ketvirtadienio iki sestadienio, turejau nors tris dienas pagulet, bet as ten buciau isprotejus doh.gif , pati atsisakiau tolimesnio stebejimo, nes viskas buvo gerai, kaklelis uzdaras, tikrai bereikalo gulet ten nesinori schmoll.gif , tas laukimas ten tikrai zudo, o maistas blogesnis nei kalejime unsure.gif nuvaziuosiu gal ryt dar toniukus paklausyt, jei kas netaip, bet jei suskaiciuoji 10 judesiu per val, tai gerai ax.gif ir man pagal mm buvo paskaiciuota 28d, pagal echo nieks neperskaiciavo tik ligoninej pasake kad pagal echo 2d terminas, tai tik pora dieneliu praejo, del to irgi ten gulet galvojau neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(tagir @ 2010 07 04, 21:17)
nuo ketvirtadienio iki sestadienio, turejau nors tris dienas pagulet, bet as ten buciau isprotejus doh.gif , pati atsisakiau tolimesnio stebejimo, nes viskas buvo gerai, kaklelis uzdaras, tikrai bereikalo gulet ten nesinori schmoll.gif , tas laukimas ten tikrai zudo, o maistas blogesnis nei kalejime unsure.gif  nuvaziuosiu gal ryt dar toniukus paklausyt, jei kas netaip, bet jei suskaiciuoji 10 judesiu per val, tai gerai ax.gif ir man pagal mm buvo paskaiciuota 28d, pagal echo nieks neperskaiciavo tik ligoninej pasake kad pagal echo 2d terminas, tai tik pora dieneliu praejo, del to irgi  ten gulet galvojau neapsimoka g.gif

as isivaizduoju kad zudo tas gulejimas. as su pirmu maziuku gulejau tai sunkoka buvo laukti ten, nes laikas tai visai prailgsta.. bet siaip buvo linksmai, nes ten draugiu susiradau, tai prapliurpdavom koridoriui atsisedusios iki naktu thumbup.gif as ziuresiu ka man ryt pasakys, paprasysiu kad tyrimus padarytu ir jei nera butinybes kad neguldytu, es taip gaila butu maziuka namie palikti be manes.. verysad.gif
nu linkiu tau ir sau sia nakti pagimdyti thumbup.gif ar yra kokiu pozymiu pas tave? man tai nieko zinok, jau nervas ima.. pilva skauda kaip visada ir viskas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 04, 22:50)
as isivaizduoju kad zudo tas gulejimas. as su pirmu maziuku gulejau tai sunkoka buvo laukti ten, nes laikas tai visai prailgsta.. bet siaip buvo linksmai, nes ten draugiu susiradau, tai prapliurpdavom koridoriui atsisedusios iki  naktu  thumbup.gif    as ziuresiu ka man ryt pasakys, paprasysiu kad tyrimus padarytu ir jei nera butinybes kad neguldytu, es taip gaila butu maziuka namie palikti be manes..  verysad.gif   
nu linkiu tau ir sau sia nakti pagimdyti  thumbup.gif      ar yra kokiu pozymiu pas tave? man tai nieko zinok, jau nervas ima.. pilva skauda kaip visada ir viskas..  doh.gif

man irgi skauda, bet cia gal jau nuo svorio kad i apacia tempia g.gif ir skauda tada kai pavaikstau daugiau unsure.gif bet dabar kai skauda tai baisu kad vel tonai mazi pas maziuka verysad.gif bet vat paguliu, paskaiciuoju judesiukus, pasiilsiu ir vel atrodo praeina smile.gif tikrai pagimdyt laikas butu, bet jau kaip nuspres tai tikrai islys 4u.gif wub.gif laukiam tos svarbios akimirkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 04, 19:03)
SVEIKINU LABAI SU DUKRELE...  AUKIT DIDUTES IR SVEIKUTES..   4u.gif  dziaugiuosi labai uz tave kad jau supi savo maziuke ir kad jau viskas praeity..  kaip saunu kad taip greitai pagimdei ir be skausmu didesniu. wub.gif   o ko taip greitai isleido jus???  tu jei neklystu Klaipedoj gimdei? kaip ten gyd.? kaip pogimdyviniam? kas buvo akusere??  blush2.gif
o as vis nezinau ka man daryti kad pagimdyciau.. vyras kita penktad. isskrenda i Airija bijau kad maziuko net nepamatys.. o gryzo ant gimdymo..  ryt vaziuoju gultis i patologini. dave siuntima..  unsure.gif

ACIU 4u.gif tai po 2 paru,jei mamai ir lelytei viskas gerai,paleidzia namo smile.gif del vardu ir pavardziu tai stengiaus isimint,bet... blush2.gif dabar neprisimenu,bet ir gimdykloj ir tuo labiau pogimdyviniam tai superiniai zmoguciai,dave anketa uzpildyt,tai taip ir parasiau ten smile.gif niekam nedavem nei cento,bet visada padejo,iskilus klausimams paaiskino,viska parode,nepasitaike ne vienas susisukes veidas biggrin.gif o jau dovanu doh.gif biggrin.gif is ryto viena sesele atnese,vakare kita,tai net nustebau,ir meginukai ir lankstinukai net drabuziuku radom,tik kad melyni pakliuvo thumbup.gif nu pati pamatysit,siulau nepergyvent ir tiket kad viskas bus ok,pati net nesitikejau kad tokie malonus gali likti gimdymo atsiminimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looovely: 05 liepos 2010 - 17:26
QUOTE(looovely @ 2010 07 04, 17:48)

Didziausi Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai saunu jog viskas taip gerai praejo biggrin.gif Vieni rupesteliai del laukimo baiges,kiti prasidejo mirksiukas.gif

O mane sian nutase po ligonine,nes itare jog vandenys po truputeli nubegineja... smile.gif Po visu tyrimu paaiskejo,jog viskas gerai,tik kad gimda jau susitraukineja labai daznai ir stipriai,o as ne velnio nejauciu g.gif ir kad galiu pradeti gimdyti bet kada,nes ta apziura skatina gimdyma... blink.gif Tai vat sedziu su keistu maudimu ir nesuprantu ar cia po apziuros ar tikrai kazkas vyksta... schmoll.gif
Atsakyti