Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Brigada"

Daug labai internete prisikaičiau apie šį serialą. Savo laiku tikra bomba buvo Rusijoj. Bet manau, kad tikrai stiprus filmas. Tuo labiau, kad dabar rusų kine tiek daug prikurta visokio niekalo. Ir ne tik rusų, visur to niekalo pilna. Gal ir gerai , kad žiūrovas turi išį ko rinktis. man labai patiko šis filmas ir aktoriai geri.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 01 06, 23:38)
Man tai labai patiko. Ypač gražūs ten berniukai buvo...  wub.gif

Ypac ju draugyste ax.gif
Tik gaila ju buvo verysad.gif

QUOTE(candywest @ 2006 01 07, 15:55)
O kaip jums atrodo ar "belovas" lieka gyvas? Nes kai jis atsisveikina su žmona telefonu, sustabdo taksi, pasigirsta šūvis ir baigaisi filmas... režisierius matyt palieka pamąstyti...
Superinis serialas thumbup.gif

Tik rusu filmai taip gali baigtis.

Visai nesenai vel perziurejau mirksiukas.gif Gerai butu tesinys
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau paskutines serijas ax.gif
5nį pradėjom žiūrėt su draugu, vakar baigėm. Jis tai jau 5tą, ar kelintą kartą žiūrėjo bigsmile.gif aš tai pirmą blush2.gif
bet kaaaaip patiko man jis... wub.gif super filmas.
tiek visokių apmąstymų užplūdo pažiūrėjus.. apie tokias vertybes kaip draugystė, meilė, šeima.. uhh. duodu 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2008 11 20, 16:01)
Vakar pažiūrėjau paskutines serijas  ax.gif
5nį pradėjom žiūrėt su draugu, vakar baigėm. Jis tai jau 5tą, ar kelintą kartą žiūrėjo  bigsmile.gif  aš tai pirmą  blush2.gif
bet kaaaaip patiko man jis...  wub.gif  super filmas.
tiek visokių apmąstymų užplūdo pažiūrėjus.. apie tokias vertybes kaip draugystė, meilė, šeima.. uhh. duodu 10 balų  thumbup.gif

na rusų filmai praktiškai visi geri yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 20, 16:09)
na rusų filmai praktiškai visi geri yra  ax.gif

gėda prisipažint, bet nesu mačiusi daugiau jokių rusiškų filmų (išskyrus Bumerį, Šuriko nuotykius ir Dvylika kėdžių biggrin.gif ) blush2.gif visų pirma, visiškai nemokėjau rusų kalbos doh.gif (bet jau metus draugaujant su MB pradedu neblogai pramokt thumbup.gif ), o visų antra, kažkoks buvo į galvą įsikalęs durnas požiūris, kad rusų filmai nieko gero blush2.gif
dabar kardinaliai pakeičiau nuomonę cool.gif
Atsakyti
Nu geras filmas.siaip vengiu rusisku filmu,nezinau kodel...bet si beveik visa praziurejau ir net kelis kartus kai kurias serijas.tik problema,kad 15 serijos diskas uzluzo.gal galit kuri atsiusti ar duoti nuoroda? buciau labai dekinga.mielai galit ir i az rasyti 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko V Vdovicenkov... wub.gif cool.gif

A gal prisimenat rusiskai ta posaki... uz tai ka mes darom atsakom visi... nesutariu normaliai su rusu kalba, tai ri klausiu... rolleyes.gif za sto vsio ... kazka... nu padekit prasau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2009 02 01, 01:13)
Nu geras filmas.siaip vengiu rusisku filmu,nezinau kodel...bet si beveik visa praziurejau ir net kelis kartus kai kurias serijas.tik problema,kad 15 serijos diskas uzluzo.gal galit kuri atsiusti ar duoti nuoroda? buciau labai dekinga.mielai galit ir i az rasyti  4u.gif

http://zhurik.my1.ru.../2008-08-29-910

cia visos serijos mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
savu laiku ,buvo geras filmas tongue.gif
Atsakyti
tai kad ir dabar geras,neseniai kompaktą žiūrėjau,labai patiko,tiesiog jauėiausi pailsėjusi emociškai thumbup.gif
Atsakyti
man kazkuo primine brigada filmas parni is stali irgi neblogas.
Atsakyti
Topinis serialas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Nerealus serialas, pati jį mačiau turbūt du kartus nors pirmąjį kartą ne visas serijas mačiau g.gif Serialas 10 balų ax.gif
Atsakyti