Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

va ir pasidalinsiu keliom kompanijom per kurias galima susiorganizuot pigias atostogas
http://www.onthebeach.co.uk/
http://www.dealcheck...p-holidays.html
Atsakyti
Lufthansa siūlo skrydžius į JAV iš Vokietijos miestų.
Atsakyti
Atleiskit,gal jau buvo cia klausta, bet neseku sios temos pastoviai ax.gif
Kaip su skrydziu Kaunas- Girona(Barselona) per Ryanair? Nes kiek ivedu paieskoj, ju sistema nemeta visiskai datu unsure.gif Bandziau kelis men i prieki paziuret, bet rezultatas tas pats unsure.gif O is Rygos tokio skrydzio visai nera.
Mane domina skrydziai artimiausiu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 lapkričio 2010 - 22:31
QUOTE(*Citra* @ 2010 11 01, 23:31)
Atleiskit,gal jau buvo cia klausta, bet neseku sios temos pastoviai  ax.gif
Kaip su skrydziu Kaunas- Girona(Barselona) per Ryanair? Nes kiek ivedu paieskoj, ju sistema nemeta visiskai datu  unsure.gif Bandziau kelis men i prieki paziuret, bet rezultatas tas pats  unsure.gif O is Rygos tokio skrydzio visai nera.
Mane domina skrydziai artimiausiu metu.

nu tai kad ryanair ziemos periodu nevykdo skrydziu i barselona mirksiukas.gif o pavasario tvarkarascio ir krypciu dar nera 4u.gif ziurekit per frankfurta ar diuseldorfa 4u.gif regis i barsa tiesiogiai is lt siuo metu isvis nieks neskrenda g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 01, 22:41)
nu tai kad ryanair ziemos periodu nevykdo skrydziu i barselona mirksiukas.gif o pavasario tvarkarascio ir krypciu dar nera 4u.gif ziurekit per frankfurta ar diuseldorfa 4u.gif  regis i barsa tiesiogiai is lt siuo metu isvis nieks neskrenda g.gif  doh.gif

aciu uz info 4u.gif Ex.. gaila.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 lapkričio 2010 - 22:51
Jei kam aktualu, atsirado šviežių nuolaidų „Austrian“ ir „Lufthansa“ bilietams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 02 lapkričio 2010 - 21:24
Gal kas sekat šios firmos kainų politiką? Ar verta tikėtis, kad gali dar kainos kristi? Neseniai buvo 200 Lt brangiau ir iš kito Europos miesto, ne iš Vilniaus.
Kelionių agentūra Estravel

Vilnius + Niujorkas + Los Andželas + žiedinė kelionė automobiliu* + Čikaga + Vilnius

2 skrydžiai Amerikoje + 21 d. kelionė automobiliu*

Kaina nuo 2099 Lt

Atsakyti
visada pavydėjau tiems kas moka rasti pigių bilietu sad.gif mano draugai rodo va ir už tiek ir už tiek yra , nu kai aš pažiūriu tai kainos kosmosas ( bent jau man ) doh.gif gal dėl to juk bilietų reikia ne ES ribose? g.gif svajoju kad atsirastu tokia aviakompanija kaip RYANAIR:) kuri skraidintu už ES ribu smile.gif

o gal čia lankosi "specai" geru kainų medžiotojai ir galėtu padėti? bučiau beprotiškai dėkinga biggrin.gif parašyčiau į až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 12 lapkričio 2010 - 14:35
sveiki,
gal kas zinote ar uzziurejote kur butu galima pigesniu bilietu i tokias salis kaip meksika,dominyka ,kuba ar kazkas panasaus,buciau labai dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 11 09, 15:51)
visada pavydėjau tiems kas moka rasti pigių bilietu sad.gif mano draugai rodo va ir už tiek ir už tiek yra , nu kai aš pažiūriu tai kainos kosmosas ( bent jau man ) doh.gif gal dėl to juk bilietų reikia ne ES ribose? g.gif svajoju kad atsirastu tokia aviakompanija kaip flyLAL smile.gif kuri skraidintu už ES ribu smile.gif

o gal čia lankosi "specai" geru kainų medžiotojai ir galėtu padėti? bučiau beprotiškai dėkinga  biggrin.gif  parašyčiau į až smile.gif

Lietuvoje tokių dar ilgai nebus. Pas mus visi gabūs tik prigrobti pinigų ir paskelbti bankrotą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 lapkričio 2010 - 20:00
flydubai geros kainos is stambulo, ten ne akcija, ten kaip Ryanairas....
Isbandysiu sausio men g.gif
Atsakyti
Siandien Finnair atsiunte info, kad siulo geras kainas i Laplandija ir dar kazkur doh.gif
man kaip neaktualu dabar, tai tiksliai ir nepamenu, paziurekit ju puslapyje 4u.gif
Atsakyti