Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(Udrius @ 2010 11 21, 20:10)
Žiūrėk per Belavia, Baltarusių avialinijos, kito pasirinkimo žiemos periodui nėra. Reikia tik paskaičiuoti ar pigiau iš Rygos , ar iš Minsko

bet dar juk iki Minsko kainuoja nusigauti ...nemanau kad bus pigiau? iki Rygos tai dar dar gal apsimoka ... o šiaip ne vasara ir nėra tiesioginių skrydžių vis tiek tektu su persėdimais kai kurie tarpai tarp persėdimu stulbinantis iki 20h unsure.gif

dėkui einu pažiūrėsiu per pasiūlyta avialiniją ..

pažiūrėjau kainų skirtumo nepastebėjau ... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 21 lapkričio 2010 - 20:25
Dar Aerosvift

http://www.aerosvit.ua/eng

Ir Turkijos avialinijos... Nežinau kas dar skraido...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 21, 20:39)
Dar Aerosvift

http://www.aerosvit.ua/eng

Ir Turkijos avialinijos... Nežinau kas dar skraido...

ačiū , bet man į Baku ten nerodo skrydžių blink.gif
Atsakyti
gal kas žinot , apart airbaltiko ar kokia nors bilietu rezervavimo sistema turi nuostabia funkcija mokėti už bilietus per kelis kartus? pvz perku vasariui pirma didesne dalį sumoku iškart o kita dalį leidžia sumokėt iki sausio galo...o jei iki skrydžio daugiau kaip 3 atrodo mėnesiai duoda ir per keturis kartus sumokėt... bet šio metu man reikalingi bilietai labai brangus airbaltike..radau pigesniu greitai.lt bet ten tokios funkcijos deja nera sad.gif kas žinot kur dar galima taip apmokėt??
Atsakyti
Laba diena norejau paklausti kur pigiausi bilietai butai Kopenhaga- Vilnius ar Kaunas jokio skirtumo. Bilietas reikalingai vasario menesiui, tikrinau per greitai.lt, net kainos tokios g.gif Norejau pasiteirauti per kokias kompanias pigiausi bilietai butu. aciu is anksto.
Atsakyti
LAba vakara,
Nežinau ar į temą. Bet tikiuosi kad čia pataikaiu. Man skubiai reikalingi biletai i rusija. Per kokai agentūra patartumete ziureti? Kolkas palankaisuia radau zigzag.lt.
GAl zinote ka apie ja? Buciau labai dekingauz bet kokia info. geda pasakyti bet pirma karta ruosiuosi keliauti lektuvu. TAi baimes pilnos kelnes nezinau ne kur ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 11 30, 22:40)
LAba vakara,
Nežinau ar į temą. Bet tikiuosi kad čia pataikaiu. Man skubiai reikalingi biletai i rusija. Per kokai agentūra patartumete ziureti? Kolkas palankaisuia radau zigzag.lt.
GAl zinote ka apie ja? Buciau labai dekingauz bet kokia info. geda pasakyti bet pirma karta ruosiuosi keliauti lektuvu. TAi baimes pilnos kelnes nezinau ne kur ieskoti  doh.gif

aš neseniai rugsėji pirma karta keliavau , visas forumas mirgėjo nuo mano panikos biggrin.gif bet viskas buvo ok, viska susiplanavau pati , nusipirkau irgi ...viską pirkau internetu..tik autobuso bilietus iš Zigzag į Rygą ... beto maža to juk tai buvo pirmas mano kartas , dar keliavau viena ir toli nuo ES biggrin.gif nieko gyva laiminga , planuoju antra karta..

į Rusija pirkčiau gal iš čia arba iš bet kokios populiaresnes agentūros kaip zigzag ir pan... tik jos dažniausiai pasiima 50lt mokestį už tai ką galima padaryt patiems. sėkmes nepergyvenkit viskas realiai ne taip baisu kaip atrodo 4u.gif

pastebėjau temoj daugiau klausimu nei atsakymų eh..
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2010 11 30, 23:40)
LAba vakara,
GAl zinote ka apie ja? Buciau labai dekingauz bet kokia info. geda pasakyti bet pirma karta ruosiuosi keliauti lektuvu. TAi baimes pilnos kelnes nezinau ne kur ieskoti  doh.gif

Į Rusiją iš Vilniaus skraido UTair.
Atsakyti
Jei kas žadate kitąmet ragauti Azijos stebuklų, gal norėsite sutaupyti skrydžiams po tuos kraštus...smile.gif Tuoj prasidės dviejų dienų bilietų akcija.
Atsakyti
O gal kas nors netycia uzmatet neblogu kainu skrydziams i Tailanda sausio men.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 12 07, 22:48)
Jei kas žadate kitąmet ragauti Azijos stebuklų, gal norėsite sutaupyti skrydžiams po tuos kraštus...:) Tuoj prasidės dviejų dienų bilietų akcija.

Nematau nieko pigaus. Gerokai virš 400 GBP pirmyn atgal tarkim iš Londono į Bangkoką tik bilietams nėra taip jau pigu.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 12 09, 10:54)
Nematau nieko pigaus. Gerokai virš 400 GBP pirmyn atgal tarkim iš Londono į Bangkoką tik bilietams nėra taip jau pigu.

Nėra tai nėra - niekas neliepia skristi su jais iš Europos. Bet po Aziją pigesnių skrydžių nesu matęs. Jei jūs matėte (kuo jau neabejoju), mielai išgirsčiau.
Atsakyti