Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(mergyna su sijonu @ 2011 02 12, 16:57)
kalbant apie pigius skrydzius, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie oro bendrove wizzair?
kainos pakankamai viliojancios unsure.gif

as esu skridusi i Lonodona, kai seniau skraide. nieko blogo pasakyt negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2011 02 11, 17:19)
arba jau tokiu bilietu i kinija nera arba as nemoku surasti.. gal kas nors galite padeti  blush2.gif

Ten zinute buvo 02.08 parasyta, o paskelbta diena anksciau, jau tikrai nebeliko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 12 vasario 2011 - 21:10
Gal kas pirkote pigius bilietus i Roda ?
nelabai man pigiai randasi,( gal ieskoti nemoku biggrin.gif ) idomu, kokiom kainom randat g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 02 13, 20:12)
nelabai man pigiai randasi,( gal ieskoti nemoku  biggrin.gif )  idomu, kokiom kainom randat  g.gif

Spalio mėnesiui vienam 401 LTL pirmyn-atgal, be kortelės mokesčio ir be bagažo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 02 13, 18:12)
nelabai man pigiai randasi,( gal ieskoti nemoku  biggrin.gif )  idomu, kokiom kainom randat  g.gif

Aš irgi ieškau, tai mano norimai datai 2 suaugusiems ir 2 vaikams (nors kaina kaip suprantu tokia pati tiek vaikams tiek suaugusiems) beveik 1700 Lt. Tai vienas bilietas pirmyn atgal išeina maždaug 425 Lt. Tai nežinau ar čia jau gera kaina skaitosi ar ne g.gif Su pigiais skrydžiais iš vis nesu skridusi tai nelabai gaudausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 13, 22:55)
Aš irgi ieškau, tai mano norimai datai 2 suaugusiems ir 2 vaikams (nors kaina kaip suprantu tokia pati tiek vaikams tiek suaugusiems) beveik 1700 Lt. Tai vienas bilietas pirmyn atgal išeina maždaug 425 Lt. Tai nežinau ar čia jau gera kaina skaitosi ar ne  g.gif  Su pigiais skrydžiais iš vis nesu skridusi tai nelabai gaudausi  ax.gif

Kai pradėjo pirmieji bilietai buvo kažkur po 1100 Lt (du suauge, 2 vaikai), bet čia žiūrėjau rudeniui...Kad pigiau nei 1700, bet kada, tai niekas nežino, reikia gaudyti nuolaidas...
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 13, 20:55)
Aš irgi ieškau, tai mano norimai datai 2 suaugusiems ir 2 vaikams (nors kaina kaip suprantu tokia pati tiek vaikams tiek suaugusiems) beveik 1700 Lt. Tai vienas bilietas pirmyn atgal išeina maždaug 425 Lt. Tai nežinau ar čia jau gera kaina skaitosi ar ne  g.gif  Su pigiais skrydžiais iš vis nesu skridusi tai nelabai gaudausi  ax.gif

Su kokiu bagazu ? ir kokiai datai ?
Rugsejo pradziai esu mates 291 lt primyn/atgal vienam zmogui be lagaminu ir korteles mokescio. Deja pries savaite pabrango.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 13, 21:05)
Rugsejo pradziai esu mates 291 lt primyn/atgal vienam zmogui be lagaminu ir korteles mokescio. Deja pries savaite pabrango.

Čia rugsėjo pradžiai žiūrėjau, be bagažo ir kortelės mokesčio. Na gal dar pagausiu pigiau nei 1700 Lt...
Atsakyti
I Roda ir i KOS pigiausi bilietai buvo balandzio ir rugsejo men. 220 Lt i abu galus.
Atsakyti
http://www.zigzag.lt...php/pageid/1149
man čia rodo po 139 balandi, geguze
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 13, 22:05)

tai ta "plika" kaina , tai meta nuo 209, bet kai susideda visi mokesciai, tai gaunasi daugiau negu dvigubai brangiau g.gif
ar galima kazkiek "apeiti" tuos mokescius ? blush2.gif g.gif
nes savarankiskai taip pat pirma karta bandau ieskoti, tai daug klaustuku kyla
Atsakyti
Labas vakaras.Gal patartumėt,kur gauti pigiausius bilietus iš Stanstedo oo poryt/užporyt?Reikia žmones parskraidinti į laidotuves.
Atsiprašau,gal temoj ir yra,bet neturiu kada skaityt
Atsakyti