Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(JusRuMa @ 2011 06 07, 15:04)

geriausios ką man pavyko rasti
Varna

buvau daugiau akcijų, dabar sparčiai mažėja
praeitą savaitę buvo Novaturo akcija su OmniId , bet nebeliko vietų
Atsakyti
Gal kas turit idėjų kaip pigiai nusigaut iki Berlyno liepos 17 d.?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2011 06 07, 16:49)
Gal kas turit idėjų kaip pigiai nusigaut iki Berlyno liepos 17 d.?smile.gif

Siūlau su ryanair iš Kauno/Rygos į Stoholm ir tada į Berlyną mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas kartais uzmatet pigesniu nei 3000 litu, i Meksika mazdaug rugsejui? isskyrus Kankuna rolleyes.gif ar nelabai rasiu pigiau smile.gif?
Atsakyti
Gal yra žinančių, kur rasti pigesnių bilietų iš Vilniaus į New York'ą (ir atgal)? Kelionė planuojama maždaug po 2 sav, todėl nesitikiu mažiau nei 2400LT, bet o gal... g.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas nors gali man paaiskinti apie sitoki dalyka
for international itineraries, foreign and U.S. government-imposed charges of up to $200.00 USD per round trip, depending on routing and destination.

Ar tai reiskia, kad prie bilieto kainos prisideda 200doleriu bet kokiems round trip bilietams?
Atsakyti
Laba,

esu visiskai zalia lektuvo bilietu pirkime blush2.gif blush2.gif Gal kas uzmatet pigius skrydzius Kaunas-Alikante-Kaunas? Butu gerai birzelio 24d-liepos 8d., na gali but pora dienu paklaida smile.gif Arba gal galite patart kur isvis iskot pigiu bilietu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 06 14, 21:46)
Laba,

esu visiskai zalia lektuvo bilietu pirkime  blush2.gif  blush2.gif  Gal kas uzmatet pigius skrydzius Kaunas-Alikante-Kaunas? Butu gerai birzelio 24d-liepos 8d., na gali but pora dienu paklaida  smile.gif  Arba gal galite patart kur isvis iskot pigiu bilietu?  blush2.gif

Šiuo metu pigiausias variantas birželio 24 - liepos 09, vienam su kortelės mokesčiu, bet be reg. bahažo 685 Lt... 4u.gif Pirmyn - tiesiogiai, atgal per Briuselį (bet be nakvynės)... 4u.gif
Atsakyti
ACIU Tete2006 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 06 14, 22:59)
Šiuo metu pigiausias variantas birželio 24 - liepos 09, vienam su kortelės mokesčiu, bet be reg. bahažo 685 Lt... 4u.gif Pirmyn - tiesiogiai, atgal per Briuselį (bet be nakvynės)... 4u.gif

Ten kur as buvau radusi uz 663 Lt jau 893 kainuoja doh.gif gal gali pasakyt kur radai uz 685 4u.gif paziuresiu gal ten kaina nekito dar.
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 06 15, 14:34)
Ten kur as buvau radusi uz 663 Lt jau 893 kainuoja  doh.gif  gal gali pasakyt kur radai uz 685  4u.gif  paziuresiu gal ten kaina nekito dar.

Ryanair puslapyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
norėjau pasiteirauti - gal žinote kur galima pigiubiletu ieškotis (kaip ryanair), tačiau, kad būtų su persidimais? ax.gif Tą prasmė, kad pvz.man reiktu is Vln i Varšuvą, o tiesioginio skrydžio rynair ner, tai kad man ieškotų nuo pradines stoteles iki galinės vieno mygtuko paspaudimu... g.gif 4u.gif
Atsakyti