Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

Patarkite, kuriame tinklapyje geriausia būtų ieškoti ir tikėtis pigiausų avia bilietų į Niujorką?
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 08 31, 14:53)
Patarkite, kuriame tinklapyje geriausia būtų ieškoti ir tikėtis pigiausų avia bilietų į Niujorką?

Vieno tokio tinklapio nėra. Teks padirbėti tikrinant bent kelis.

Papildyta:
QUOTE(aya @ 2011 08 11, 21:01)
La, gal kas matet pigiu bilietu i Amsterdama lapkricio 22 - 26 d.d. Pigiau nei 584Lt su LOT nerandu.

Čia turbūt dar be nuolaidos?

Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2011 07 29, 12:48)
Nuo dingimo niekas neapsaugotas ir ne tik su Air France.

Teisybė. Bet kad pas prancūzus daug betvarkės, irgi seniai žinomas faktas:)
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 08 31, 21:23)
Čia turbūt dar be nuolaidos?

Aciu, bet jau isigijau anksciau
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 08 31, 21:23)
Teisybė. Bet kad pas prancūzus daug betvarkės, irgi seniai žinomas faktas:)

o aš šiomis prancūzų avialinijomis esu labai patenkinta. labai geras aptarnavimas ir lektuvai labai geri... zinoma, ta juoda dėmė ant jų vardo dar ilgai kabės blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spilgiukee: 01 rugsėjo 2011 - 07:34
Galima susidelioti super pigia kelione i Reus thumbup.gif Kaunas-Briusel-Reus(6d) Atgal Barselona-Briusel- Kaunas ( 11d) Su visais korteles mokesciais gaunasi apie 150 Lt wub.gif
Atsakyti
Į Abu dabį
http://www.estravel....&...ised&id=790
Atsakyti
Gal kam tiks
http://estravel.lt/i...ain_id=798,1485
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 08 31, 14:53)

Finnairai dabar daro akcija skrydziams iki rugsejo 15d .. tikrai gera kaina... ir geros avialinijos.. esu kaip tik su jom ten ir skridusi.. Geriau nei tikejausi smile.gif
Atsakyti
O kuriomis avialinijomis geriausia ieškoti skrydžio į Atėnus? Kol kas matau, kad tik Lufthansa skraido, gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 09 06, 21:33)
O kuriomis avialinijomis geriausia ieškoti skrydžio į Atėnus? Kol kas matau, kad tik Lufthansa skraido, gal klystu g.gif

Mes su čekais skridom, bet turbūt Lufthansa dabar akciją duoda. g.gif
Atsakyti
I Niujorka tai geriausia su Finnair is tikruju, trumpas laukimas, kai reikia persesti. Skridau su Finnairu kelis sykius, likau patenkinta. Ir, beje, is tikruju akcija dabar yra, taigi, pasinaudokit smile.gif
Papildyta:
Beje, gal kam teko skristi su norwegian air? Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 09 01, 18:24)
Galima susidelioti super pigia kelione i Reus  thumbup.gif  Kaunas-Briusel-Reus(6d) Atgal Barselona-Briusel- Kaunas ( 11d) Su visais korteles mokesciais gaunasi apie 150 Lt  wub.gif

per kur jūs tas keliones dėliojatės ir kaip ? g.gif aš visai žalia, tai gal paprotinsit kuri doh.gif

gal užmatėt kas kur pigesnius skrydžius ( iki savaitės laikotarpiui) į populiariasias šalis (Turkija, Egiptas, Graikija) ax.gif
Atsakyti