Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Va va, man kaip ir Sulu - kai kvepi kokiu šedevru ir svajonės išsipildymu, tai arba niekas nepastebės, arba nosis surauks, o pakvipk kokiu kompotėliu, kurio konsultantė užpurškė kone per prievartą - sulauksi komplimentų blink.gif Mano atveju paskutinėm dienom mandagiai ištoleruotas (suraukta nosim) Parfums de Nicolai Number One ir išgirtas Pupa In Case of Love doh.gif Ir kodėl ne atvirkščiai?
Atsakyti
O mano planetoje vel viskas atvirksciai lotuliukas.gif -darbe Melynaja Valanda EDT pagyre.O gretimame skyriuje kazkuri taip "skaniai" ALIEN buvo pasikvepinus,tik nepagavau,kuri smile.gif ,buciau pagyrus.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 03 01, 21:04)
O mano planetoje vel viskas atvirksciai lotuliukas.gif -darbe Melynaja Valanda EDT pagyre.O gretimame skyriuje kazkuri taip "skaniai" ALIEN buvo pasikvepinus,tik nepagavau,kuri smile.gif ,buciau pagyrus.

Maniškė Valanda EDP, nu bet kvepia vis tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 03 01, 22:08)
Maniškė Valanda EDP, nu bet kvepia vis tiek  g.gif

Ne "vis tiek kvepia", o neapskomai, fantastiškai, neprilygstamai kvepia smile.gif Turėtume mes būt kolegės - aš tikrai girčiau ir girčiau lotuliukas.gif (pati jų neturiu, bet kada nors tikrai turėsiu, tepasisiunta neišmanėlės kolegės).
Atsakyti
Kvepejau siandien Guerlain Champs Elysees. Darbe niekas "nesudege" ir "nesusvilo". Kolegos itartinai malonus, mandagus, vienas diedas net akim mirkset pradejo unsure.gif
Atsakyti
Vakar buvo pagirtas Juozukas. Tik kad kvepėjau aš, o pagyrė MB doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 03 03, 08:30)
Vakar buvo pagirtas Juozukas. Tik kad kvepėjau aš, o pagyrė MB  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Is pradziu supratau kad jus TB pagyre, is antro perskaitymo dasilo lotuliukas.gif
Atsakyti
komplimentai lalique le parfum, tiek is moteriskos, tiek is vyriskos puses
user posted image
Atsakyti
Vakar gautas malonus komplimentas siam kvapui:

user posted image

Atsakyti
Is nepazystamo vaikino komplimentas siems :

user posted image
Atsakyti
Mano Annick Goutal Petite Cherie sulauke zodziu: 'Retas kas isdristu taip kvepet' (suprask- baisu). Taip pasake mergina, kuri patenkinta kvepedama neoriginaliu taip vadinamu 'Moshino'. Kadange toks vertintojas, tai taip ir i nuomone reagavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2011 03 10, 01:23)
Mano Annick Goutal Petite Cherie sulauke zodziu: 'Retas kas isdristu taip kvepet' (suprask- baisu). Taip pasake mergina, kuri patenkinta kvepedama neoriginaliu taip vadinamu 'Moshino'. Kadange toks vertintojas, tai taip ir i nuomone reagavau  tongue.gif

Ir teisingai... Svarbu tau paciai tas kvapas patinka ir su juo jautiesi gerai ir patogiai 4u.gif Vat buna gi zmoniu, kurie kitus vertina tik pagal save - jei kitaip nei as, tai jau blogai...
Atsakyti