Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(eglegle @ 2011 06 17, 15:28)
Man irgi neee, tik ne dėl saldumo - ant manęs jie patampa kažkokie vyriški  schmoll.gif

o man jų pradžia labai graži jau galvojau vau nauja meilė wub.gif bet po kokiu 15min. taip erzinti pradėjo doh.gif ir kaip eglelei grynai vyriški pasirodė g.gif
tačiau vistiek po kiek laiko norėsiu vėl juos pabandyti biggrin.gif dėl tos viliojančios pradžios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 17, 11:31)
ma'rodos, jau susimąstė nemaža dalis subforumo skaitytojų biggrin.gif

Ne, aš ta prasme, kad gal kitus mest per tvorą ir pasilikt tik šituos vienus. biggrin.gif Gal čia man aplinka bando pasufleruoti, kad jie vieninteliai man tinka, a? lotuliukas.gif

Nu man jie nei šleikščiai saldūs, nei vyriški, nei keisti, absoliučiai gera saldumo/kartumo, žalumos, pipiro aštrumo ir pieniško minštumo dermė.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 06 18, 10:35)
Ne, aš ta prasme, kad gal kitus mest per tvorą ir pasilikt tik šituos vienus.  biggrin.gif Gal čia man aplinka bando pasufleruoti, kad jie vieninteliai man tinka, a?  lotuliukas.gif

Nu man jie nei šleikščiai saldūs, nei vyriški, nei keisti, absoliučiai gera saldumo/kartumo, žalumos, pipiro aštrumo ir pieniško minštumo dermė.

aš supratau mirksiukas.gif
tik mėginau pajuokauti apie ažiotažėlį happy.gif

(beje apibūdinčiau irgi panašiai: žalia+pipirai+pienas=chaki kvepalai)
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 17, 12:31)
tas Jonas prirašė tokių atsiliepimų internete?? nes aš siloso neužuodžiau, arba neatpažinau biggrin.gif

Tiesiogiai pasakė. Aš irgi neužuodžiu, bet kiekvienas pagal save sprendžia. Jei žmogui, su tuo dirbančiam, asociacijos kyla, tai ką padarysi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 18:22)
Tiesiogiai pasakė. Aš irgi neužuodžiu, bet kiekvienas pagal save sprendžia. Jei žmogui, su tuo dirbančiam, asociacijos kyla, tai ką padarysi.  smile.gif

pajuokavau biggrin.gif
skaičiau apie kompostą, pan.....
Atsakyti
Iš tos pačios operos - purkšt per pietus ant riešo Amouage Epic (reikėjo mikliai sprendimą priimti, atiduot jau mėginuką, ar dar pasilikt, gal visgi suprasiu, kas ten tokio ypatingo) ir kaip tik kolegė nosį pro duris kyšt: Fuuuuuui kaip smirda, vėl vabalus naikinot? (matė prieš savaitę, kaip purškiau gėles lotuliukas.gif )...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 06 21, 13:01)
Iš  tos pačios operos  -  purkšt  per pietus ant riešo  Amouage Epic  (reikėjo mikliai  sprendimą priimti, atiduot jau mėginuką,  ar  dar pasilikt, gal visgi suprasiu, kas  ten tokio ypatingo) ir kaip tik  kolegė nosį  pro duris kyšt:  Fuuuuuui  kaip smirda,  vėl vabalus naikinot?  (matė  prieš  savaitę,  kaip purškiau  gėles  lotuliukas.gif )...

sakyčiau brangokas vabalams naikinti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar Gaultier2 buvo išvadinti apsauginiu kremu nuo saulės biggrin.gif
Atsakyti
netyčia užsukęs į mano saugyklą MB: "man atrodo, net Kristianoj taip nesmirda".
žvilgsniu paprašius vertimo, patikslinta: "tieeek kvapų kažkokių jaučias!....".

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 06 23, 15:28)
netyčia užsukęs į mano saugyklą MB: "man atrodo, net Kristianoj taip nesmirda".

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man kaip tik Sarmose, Kristianose tas kvapų mišinys dažnai labai gardus rolleyes.gif
Atsakyti
šiandien buvo išgirti YSL Elle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 birželio 2011 - 19:09
jau 2 karta girdziu komplimentus nuo Dior Jadore (bet vis nuo draugiu) biggrin.gif
Atsakyti