Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 08, 06:57)
Labas rytas,

prisiduodu smile.gif temperatura nekrenta  bigsmile.gif  o testukas Rapid test ir tik vaiduokliuka rodo. Matyt manyje dar per mazai kazko, kad ryskiai rodytu II....teks palaukti.. liko paskutinis testukas, tai gadinsiu gal koki 1ni..  cool.gif

Valio! thumbup.gif Kokios geros zinios nuo pacio ryto wub.gif Jau tikrai galima laikyti teigiamu nes matosi tikrai labai gerai bigsmile.gif
O pozymiu kazkokiu turejai, tokiu kaip krutine padidejus sujautrejus ar pan? ax.gif Is kelinto ciklo pavyko? blush2.gif
Atsakyti
laba ryta,puika dideli sveikinimai,na o as dar pakylau bet nt riebiai parode neigiama. http://www.babyplan.ru/profile/65639
Atsakyti
O mano grafikas si cikla is fantastikos srities doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 07 08, 08:31)
laba ryta,puika dideli sveikinimai,na o as dar pakylau bet nt riebiai parode neigiama. http://www.babyplan.ru/profile/65639

na dar anksti nerimauti, jei nekrisi, pabandyk pakartoti poryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 08 liepos 2010 - 07:34
Ksise dar ankti NT juk tik 11 DPO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 07 08, 07:31)

dar ankstoka, as ir dariausi vakar bet maciau riebu I, buvo 11DPO. Geriau palaukti mm dienos tada jau gali vaiduokliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavyko iš 5 ciklo ir 1 kai dariausi OT.
Požymiai, tai padidėjus ir skausminga krūtinė, kelios dienos jaučiu pilvo apačios pamaudimus, kurį laiką pilvas išpūstas buvo, vakar labai silpna buvo. Kol kas daugiau nieko. Šiaip jei neplanuotume nieko, tai matyt ir nepastebėčiau tokių požymių ir rasčiau paaiškinimus smile.gif

ksise kilk kilk... 4u.gif

neirida laikykis 4u.gif jokiu budu nekrisk

tai gi laukiam ir daugiau II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 08, 07:36)
neirida laikykis  4u.gif  jokiu budu nekrisk

jau laikau suspaudus kojas biggrin.gif ir griebiu tavaji virusiuka mirksiukas.gif kaip smagu man suzinoti tokias naujienas ir pamatyti teigiama NT wub.gif dziaugiuos lyg pati buciau pamacius biggrin.gif lengvu tau menesiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 08 liepos 2010 - 07:47
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 08, 07:34)
O mano grafikas si cikla is fantastikos srities  doh.gif
Papildyta:
na dar anksti nerimauti, jei nekrisi, pabandyk pakartoti poryt  mirksiukas.gif

kodel fantastikos srities? man grazus grafikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 08, 08:36)
Pavyko iš 5 ciklo ir 1 kai dariausi OT.
Požymiai, tai padidėjus ir skausminga krūtinė, kelios dienos jaučiu pilvo apačios pamaudimus, kurį laiką pilvas išpūstas buvo,  vakar labai silpna buvo. Kol kas daugiau nieko. Šiaip jei neplanuotume nieko, tai matyt ir nepastebėčiau tokių požymių ir rasčiau paaiškinimus smile.gif

ksise kilk kilk...  4u.gif

neirida laikykis  4u.gif  jokiu budu nekrisk

4u.gif 4u.gif 4u.gif ups..............tyliai........... friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 08, 08:42)
kodel fantastikos srities? man grazus grafikiukas smile.gif

Kad labai kazko nenoriai stiebiasi i virsu blush2.gif
Atsakyti
Beje, sutapo su aistuzeles pranašystėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 08, 09:02)