Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 08, 15:31)
Gal ne i tema, bet idomu, kaip Chenelle gyvena ax.gif

aha, tikrai įdumu,kaip ji jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 07 08, 09:08)
Labas rytas mergaites,  4u.gif  pargrizau is keliones ir ka gi, pirmas zingnis pas jus  lotuliukas.gif negaliu visgi nepasidomejus kaip sekasi jums  ax.gif

Dar tikrai anksti, nes panasu kad 9 DPO impl;antacija galejo buti, jei pavyko, tai rodys po kokiu dvieju dieneliu  mirksiukas.gif  to ir linkiu

sveikute, laukiam laukiam tavosios O  ax.gif

Nuosirdziausi tylus sveikinimai, aukit ir stiprekit  wub.gif
Bitute1977, na ir savaiteles greitai renkiesi  biggrin.gif kaip jums sekasi? kaip savijauta?

aciu uz rupesti aciuks.gif ,jo,laikas greitai eina,siaip gal ir nieko jauciuosi,nepykina visiskai,bet su pirmaja jauciausi dar geriau,vakare tai jau pavargusi bunu karsta.gif ,gal del to,kad maze dar tampyti reikia doh.gif
Puika ,as ejau 6 sav.pas gydytoja ir tai tik taskiukas matesi,jei turi kantrybes,pakentek mirksiukas.gif ,visiskai tave suprantu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 08 liepos 2010 - 15:02
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 07 08, 14:57)

Puika ,as ejau 6 sav.pas gydytoja ir tai tik taskiukas matesi,jei turi kantrybes,pakentek  mirksiukas.gif ,visiskai tave suprantu  ax.gif

drinks_cheers.gif jei viskas ok, eik, kad jau sirdele matytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 07 08, 10:11)
Jatus panos kaip nugara skauda,nebezinau kas daros

man irgi labai skaudejo iskart kazkur po O ir kokia savaite va taip maude labai ,paskui truputi apstojo ti dabar pilvo apacia pamaudzia kaip pries mmm doh.gif bet iki ju man tolokai dar g.gif tai taip ir nesuprantu kas cia darosi man doh.gif blink.gif
labas dienas ax.gif
sveikinu naujas nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantida: 08 liepos 2010 - 15:29
QUOTE(Garbane26 @ 2010 07 08, 16:22)
drinks_cheers.gif  jei viskas ok, eik, kad jau sirdele matytu smile.gif

o kaip žinoti ar viskas gerai? smile.gif va dėl to ir noriu ankščiau, bet suprantu,kad nieko nepamatys per anksti.. doh.gif
kaip suprantu visokie pilvo panaudimai yra normalus reiškinys, tiesa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 08, 15:37)
o kaip žinoti ar viskas gerai? smile.gif va dėl to ir noriu ankščiau, bet suprantu,kad nieko nepamatys per anksti..  doh.gif
kaip suprantu visokie pilvo panaudimai yra normalus reiškinys, tiesa?  ax.gif

turiu omenyje tepliojimu jei nera, pamaudenimai normalu, jei tai nera pastovus astrus skausmas
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Sveikinu naujas nestuke.gif, augite ir stiprekite drinks_cheers.gif

Man siandien labai skauda nugara, dilkcioja tai viena tai kita kiausyde, sakyciau O sian pas mane vyksta, ND mazoka bet sian greiciausiai nebus galimybes ju atlikti. g.gif kadangi si cikla kaip sakant atostogauju nuo matavimu tai ir is sio ciklo nieko nesitykiu schmoll.gif
Atsakyti
o man pora dienu maudena pilva, nera labai smarkiai, bet vis tiek maudimas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Trizniuke @ 2010 07 08, 09:51)
na man tai sveikinimu kad ir dar nereikia kadangi man dar niekas neaisku.. mm dar manau pasirodys... nors jau 32CD  g.gif  o testukai kadangi rode vos vos iziurimus vaiduokliukus tai nieko nereiskia.. lauksiu dabar tik...  unsure.gif

Reiskia ir labai daug. Jei daznai vaiduokliuoja, bet viskas baigiasi mm, verta pagalvoti apie tam tikrus tyrimus.
Atsakyti
Labas rytas,
as toliau zigzaguoju http://www.babyplan.ru/profile/80259
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 09, 07:14)
Labas rytas,
as toliau zigzaguoju http://www.babyplan.ru/profile/80259

bet jau artėji prie tikslo wink.gif šiaip temperatūra tai visai neblogai laikosi smile.gif
NT po poros dienų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 09, 06:51)
bet jau artėji prie tikslo wink.gif šiaip temperatūra tai visai neblogai laikosi smile.gif
NT po poros dienų?  bigsmile.gif

kazkodel jauciu jog neprireiks, nuojauta kuzda jog ir vel nepasiseke
Atsakyti