Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta, Gaudom toliau gandrus!

[quote=Selva,2010 07 12, 10:59]

Nesureiksmink pozymiu mirksiukas.gif Krutine tikrai nevienoda kasdien buvo, ir BT ne visada viena linija juda (pati matei kaip pas mane buvo),

Selva, gal gali savo grafikėlį parodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 12, 09:10)

Selva, gal gali savo grafikėlį parodyti?  ax.gif

http://www.fertility...com/home/2a41fb
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 12, 11:16)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

matuoju as ta savo BT ir kazkaip idomiai, per mmm nukrito ir dabar nesikeicia ji, kaip ikalta 36,5 C, brezia viena tiese ir nezinau, cia gerai ar blogai smile.gif
Atsakyti
Beje, man tai pat kaip ir *Puikai* issipilde aistuzeles horoskopas biggrin.gif Gal kam nors tai suteiks vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 07 12, 09:32)
Sveikos  mirksiukas.gif

matuoju as ta savo BT ir kazkaip idomiai, per mmm nukrito ir dabar nesikeicia ji, kaip ikalta 36,5 C, brezia viena tiese ir nezinau, cia gerai ar blogai smile.gif

Pirmoj fazej taip ir turi buti- per mm nukrenta ir laikosi zemai iki po O mirksiukas.gif Jei neramina vienoda BT- pasitikrink, ar termometras neroso pieno riebumo. Jei ne- neimk i galva ir lauk pakilimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
*Puika* thumbup.gif clap.gif
auxxe, DomingoFaustas, ksise clap_1.gif laikau kumštelius!!
Kaip smagu, tiek daug naujų nestuke.gif nusimato clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 07 12, 11:36)
Pirmoj fazej taip ir turi buti- per mm nukrenta ir laikosi zemai iki po O  mirksiukas.gif  Jei neramina vienoda BT- pasitikrink, ar termometras neroso pieno riebumo. Jei ne- neimk i galva ir lauk pakilimo  4u.gif

tai gerai, aciu uz paaiskinima, lauksiu, matuosiu ir bus matyt smile.gif dar pries tai patikrinsiu termometra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 12, 10:35)
Beje, man tai pat kaip ir *Puikai* issipilde aistuzeles horoskopas  biggrin.gif  Gal kam nors tai suteiks vilties  mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 12, 11:35)
Beje, man tai pat kaip ir *Puikai* issipilde aistuzeles horoskopas  biggrin.gif  Gal kam nors tai suteiks vilties  mirksiukas.gif

Ir man reikia aistuzeles horoskopų. Tik nepamenu kokiu duomenų reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintage @ 2010 07 12, 11:47)
Ir man reikia aistuzeles horoskopų. Tik nepamenu kokiu duomenų reikia ax.gif

gimimo datos ir laiko smile.gif
Atsakyti
Domingo Faustas tai va kame saknys.. o as vis galvojau, kad cia Ingutevi su Puika sumaise nicka doh.gif niu tai sveikinimai 4u.gif 4u.gif niu kiek nestukiu uzderejo!! p.s. man pagal aistuzele turejo birzeli buti pastojimas, bet deja.. verysad.gif
einu trobike sukurti nauja smile.gif
Atsakyti