matuoju as ta savo BT ir kazkaip idomiai, per mmm nukrito ir dabar nesikeicia ji, kaip ikalta 36,5 C, brezia viena tiese ir nezinau, cia gerai ar blogai
matuoju as ta savo BT ir kazkaip idomiai, per mmm nukrito ir dabar nesikeicia ji, kaip ikalta 36,5 C, brezia viena tiese ir nezinau, cia gerai ar blogai
Pirmoj fazej taip ir turi buti- per mm nukrenta ir laikosi zemai iki po O Jei neramina vienoda BT- pasitikrink, ar termometras neroso pieno riebumo. Jei ne- neimk i galva ir lauk pakilimo
Labas rytas *Puika* auxxe, DomingoFaustas, ksise laikau kumštelius!! Kaip smagu, tiek daug naujų nusimato
____________________________________________________________________ Gamta tarsi nori, kad viena lytis kitoje ieškotų gėrio ir grožio. Johanas Volfgangas Gėtė
Pirmoj fazej taip ir turi buti- per mm nukrenta ir laikosi zemai iki po O Jei neramina vienoda BT- pasitikrink, ar termometras neroso pieno riebumo. Jei ne- neimk i galva ir lauk pakilimo
Beje, man tai pat kaip ir *Puikai* issipilde aistuzeles horoskopas Gal kam nors tai suteiks vilties
Ir man reikia aistuzeles horoskopų. Tik nepamenu kokiu duomenų reikia
____________________________________________________________________ Gamta tarsi nori, kad viena lytis kitoje ieškotų gėrio ir grožio. Johanas Volfgangas Gėtė
Domingo Faustas tai va kame saknys.. o as vis galvojau, kad cia Ingutevi su Puika sumaise nicka niu tai sveikinimai niu kiek nestukiu uzderejo!! p.s. man pagal aistuzele turejo birzeli buti pastojimas, bet deja.. einu trobike sukurti nauja