Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(sobieska @ 2010 08 22, 21:09)
....

Labai gražu smile.gif

Sobieska, prašau paaiškink man "blondinei" kokia šių dėželių praktinė paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 08 22, 22:50)
Labai gražu smile.gif

Sobieska, prašau paaiškink man "blondinei" kokia šių dėželių praktinė paskirtis?

gal cia krikstynu tortas?
Atsakyti
Sobieska, kaip visad pribloskei swoon.gif
dezutes proginiam tortui maciau jau, bet tokias fainas su zvakutem pirma karta thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, naktibaldos... biggrin.gif nuotaikinga 4u.gif ,biriusa 4u.gif ,chera 4u.gif ...
Cia tortine-daiktadeze...bent uzsakove sake, kad deze pasiliks sau, o torto gabaliukai bus kaip krikstynu prisiminimo dovanele seimoms/zmonems...gabaliukai atsidaro, galima smulkius daiktelius susidet, zvakute uzsidekt rolleyes.gif
Atsakyti
Niu bet ir visi darbai pas tave ,-tai tikrai padaryti skrupulingai ir meniskai wub.gif O tas tortas wub.gif
Atsakyti
aš be žodžių va čia tai darbas mega_shok.gif na bet žinoma kaip visada, turit auksines rankas wub.gif
sobieska o kur ji gavo, tokį rinkinuką čia kaip suprantu kartonas???
Atsakyti
juratere,isdykele ir jums po 4u.gif 4u.gif aciu...

Ji si tortuka parsisiunte is Anglijos...cia kartonas mirksiukas.gif
Atsakyti
sobieska sauniai padirbeta thumbup.gif labai fainas tortukas gavosi wub.gif grazi ideja svakutes sudegti ir smulkmeneles vidun susideti 4u.gif nors as ir nemegstu nereikalingais daiktais apsistatyti, bet mintis sauni, originali ir nematyta wink.gif
Atsakyti
Didelis dėkui už atsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes, SOBIESKA nerealu bigsmile.gif labai, labai grazus darbas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 08 23, 07:27)
juratere,isdykele ir jums po  4u.gif  4u.gif  aciu...

Ji si tortuka parsisiunte is Anglijos...cia kartonas mirksiukas.gif

Nu super atrodo bigsmile.gif thumbup.gif Ir aš noriu tokio torto bigsmile.gif
Atsakyti

cukrasu pudra šaunuolė kiek darbelių thumbup.gif

sobieska kiek darbelio įdėta tam tortui thumbup.gif

"Būčinys" wub.gif noorėtai tokio ir rolleyes.gif biggrin.gif

ką tik įteikta dovana "Levandų pasaka"
user posted image
Atsakyti