Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(versus* @ 2010 08 27, 14:44)

tekstą spausdinuosi,- bijau pagadint vaizdą rašydama ranka blush2.gif

O kaip taip graziai ikomponavai? bigsmile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus darbai visi. Stebiu ir seku beveik kiekviena diena sia temele. tik kad neparasau blush2.gif . Labiausiai man istrigo sobieskos tortas, versus krikstadezes be zodzio, jenifer remeliai svelnuciai, Rasaleb ir auskariukai ir rankine ir dar daug daug kitu darbeliu kuriu nepaminejau. Smagu kiekviena diena pradziugint aky nuostabiais darbais 4u.gif .

po ilgos pertraukos idesiu ir savaji jau seniai atiduota, bet tik dabar prisiverciau sutvarkyt nuotraukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 27 rugpjūčio 2010 - 20:10
grazi vyndeze wink.gif o dezute su strukturine pasta cia patepliota ir padazyta? kad nevienodas pavirsius butu? 4u.gif o vidus baltas? ar medinis, nelabai matosi smile.gif
Atsakyti
taip nuotraukos nelabai kokios cool.gif. visi sonai su spaklium teplioti isgaunant nelygumus. ir ant virsaus dazyta, grastai patonuoti. Vidus dazytas tokia pat spalvyte geltona kaip ir virselis. perskyrele ruda kaip soniukai
Atsakyti
sveikutes

labai daug graziu darbeliu cia prideta wub.gif ŠAUNUOLES VISOS ,IR PO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

bet labiausia patiko ir suzavejo Rasaleb Tašikė "Gėlių kompozicija" wub.gif kazkas nerealaus ....
ir zinoma versus krikstadezes wub.gif ypac su meskuciu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciukas mirksiukas.gif cia sotile
Atsakyti
Ačiū mergaitės už kritiką. Ta geltona ryški dėžutė pats pirmasis darbas "a la bilekaip", tiesiog "paragauti" kas per daiktas tas DEKUPAŽAS...Taigi iki daikto sendinimo,paveikslėlio šešėliavimo man dar šviesmečiai. Bet vis gi man labai svarbu išgirsti jūsų kritiką, kad žinočiau į ką atkreipti dėmesį 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai daili dėžutė thumbup.gif
ir begalo kruopščiai atlikta wub.gif
Atsakyti
kvarteto vyndėžė- super
Atsakyti
sobieska , kaip visada grazu wub.gif