QUOTE(natali77 @ 2011 06 10, 15:46)
Kalba eina ne apie riebalus, pvz mano svoris 58.5 kg, ugis 172 cm. Presas labai kietas, o pilvukas vis tiek yra. Ko tik as jam nedarau. Pastaruoju metu siek tiek sumazejo riebalu kiekis, ir oda apacioj atrodo nekaip,as tiesiog galiu ja paimti ir atitempti, jau ne tokia elastinga kaip buvo pries 10 metu (po 1-mo gimdymo).
Kita mano drauge pagimde 3 vaikuti, antsvorio dabar neturi visiskai, bet pilvukas sedi kaip prilipes.
truputi apginsiu jusu nuomone: mano pazystama labai kudute mergina susilauke dvyniu, jiems jau dabar 10 metu . Sportavo ji visa gyvenima, nes vyras irgi fitneso treneris. BET po gimdymo jos pilvas liko kabeti kaip maisas, nors pati kuda. Ko nedare- ir nevalge dar labiau, sportavo, davesi belekaip. Ir nieko

negalejo nesioti atskiro maudymuko, aptemptu maikuciu. Nuejo pas plastikos chirurga, paaiskejo, kad kazkas atsitiko su pilvo siena. Nujove jai ten ta skura, net nauja bamba suformavo...Tai vat, tikrai taip buna, kad tik chirurgas tegali padet. Cia jau tokia zmogaus fiziologija, odos bukle ir ttt.
Va, as ir turiu 2 vaikus, o nei vienos strijos! Buvau liekna dabar stambesne, bet jokiu problemu su oda. Tik po Cezario akivaizdziai sunkiau su pilvu apacioj tvarkausi