Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

ankstesne tema


http://www.supermama...howtopic=542303


Uzkandele prie degtines smile.gif

recepto kaip ir nera,tik ar zinojote,kad ...
verdant mesa ja prieskoniuoti reik isvirta :svajoja:
as tikrai nezinojau...visad prieskoniuodavau-marinuodavau tuomet i puoda,kol ji isverda nelieka jokio prieskoniu...ir toks kulinaras megejas mane pamokino,nerealu!! dabar kam duodu paragaut savo virtos mesos visi stebisi,ajkcioja :balionas:
..bet gal as be reikalo cia pyskinu,gal as viena tik to ir nezinojau blush-anim-cl.gif:

taj va as visad megstu issivirti sriuboj sonines.
ja isemus ir dar karsta,apibarstyti RUPIA druska,tik ka grustais pipirais ir daug cesnako spausto,istrynti,palikti bent 10 min.

tikrai pabandykit liksite labai nustebintos.

user posted image

pupeliu misraine.

kepta duona kubeliais
obuolys kubeliais
suris olandiskas kubeliais
pupeles virtos
svogunas
pipirai,druska
viska sumaisyt su majonezu.
Skanaus.

user posted image

Papildyta:
sumustiniai prie alaus.

kepta duona istepti tomatu,uzdeti virta kiausini ir ant virsaus krienus sumaisyti su majonezu,uztepti liuks

user posted image
Papildyta:
Keptos duonos uzkandele.


kepta juostelemis duona,pikantiska misraine is surio,kiausinio,cesnako,krapu,mazonezo,susukta i formini kumpi.

user posted image liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 01 liepos 2010 - 15:20
QUOTE(jurga r @ 2010 07 01, 08:20)
Elena jusu salotos bus isbandytos,kaip tik maciau iki parduotuvej rukytu kalmaru akcija thumbup.gif

zinok, as vakar nusipirkau tu akcijiniu kalmaru file, ir labai nusivyliau, kazkokios netokios jos, kaip esam pirke sventojoj, ar tas marinatas kazkoks keistas, ar kas, bet namiskiai paragavo ir sake, kad vienu nevalgys, todel sos, ka patartumete is 400g rukytu kalmaru filiu pasidaryt? noreciau, kokiu salotu ar misraines is ju padaryt, bet nezinau, kas dera su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 01, 18:49)
zinok, as vakar nusipirkau tu akcijiniu kalmaru file, ir labai nusivyliau, kazkokios netokios jos, kaip esam pirke sventojoj, ar tas marinatas kazkoks keistas, ar kas, bet namiskiai paragavo ir sake, kad vienu nevalgys, todel sos, ka patartumete is 400g rukytu kalmaru filiu pasidaryt? noreciau, kokiu salotu ar misraines is ju padaryt, bet nezinau, kas dera su jais  g.gif

nu as siandien irgi nusipirkau,ir dariau tas salotas pagal Elenos recepta,visai nieko tik gal tuos kalmarus per stambiai supjausciau tai labai intensyviai reikejo kramtyt ir pritariu tikrai jie kazkokie keisti gerai kad nedauk pirkau tai susivalgys,o jau Ules vaises tai super thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės,jus pabandykit tuos kalmarus pjaustyti plonai plonai juostelėmis 4u.gif Aš pirkau mažai,tai viską suvalgėm...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 07 02, 08:59)
Mergaitės,jus pabandykit tuos kalmarus pjaustyti plonai plonai juostelėmis  4u.gif Aš pirkau mažai,tai viską suvalgėm...

nu va o as tai tokiais kubeliais supjausciau nemazais,bet jau nedauk liko susivalgys mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Salotu receptas, nusiziurejau is Cancan ax.gif
zinoma,atkuriau is akies,sudetis gali skirtis

user posted image

Ingridientai:
Sviezio kopusto
Poros pomidoru
Agurko
Kalafijoro
Svoguno (reiktu deti melyna,kadangi neturejau dejau paprasta)
Morkos
Saulegrazu

Padazui: alyvuogiu aliejaus, obuoliu acto, cesnako.

Kopusta ir kalafijora susmulkinam, pomidorus supjaustom gana smuliai, agurka supjastom siaudeliais, morkas kuo ploniau sutarkuojam, sudedam smulkinta svoguna,pabarstom saulegrazom ir uzpilam padazu (padazas cia man visa esme, svarbu nepagailet cesnaku (ispaudziau pora skilteliu) ir acto).

Geriausia kai salotos bent pusvalandi pastovi saldytuve.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 02 liepos 2010 - 17:23
mergaites, kas per sūris brinza bigsmile.gif g.gif Žmonėse yra Atlantos bulgariškos salotos su šituo sūriu, būt įdomu išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 07 02, 18:28)
mergaites, kas per sūris brinza  bigsmile.gif  g.gif Žmonėse yra Atlantos bulgariškos salotos su šituo sūriu, būt įdomu išbandyt ax.gif

Panasiai kaip musu varskes suris tik surus, nezinau ar pas mus yra. Jei kas matete, praneskite ir man bigsmile.gif
Atsakyti
Brinzos yra Maximose (didelėse. Akropolio Maximoj ir Mindaugo Maxėj tikrai mačiau. Šiauliuose man regis Akropolio Maxėj tikrai turėtų būt.). Parduodamas kibirėliuose - sūris laikomas sūrymė (išrūgose).

Šio sūrio gimtinė – Balkanų šalys. Brinza gali būti gaminama iš ožkų, avių, karvių pieno ir jų mišinių. Yra labai daug brinzos sūrio rūšių, kurių pavadinimas dažniausiai reiškia sūrio gaminimo vietą. Dažniausiai šie sūriai būna 42 proc. riebumo. Brinzos spalva balta arba šviesiai geltona, skonis aštrus, sūriai rūgštokas. Brinza galite gardinti mėsos su daržovėmis patiekalus, dėti į trintas sriubas. Supjaustytas riekutėmis ir apkeptas folijoje, tinka užkandai prie gėrimų, ypač sauso vyno ar vynuogių sulčių.
Patarimas. Brinza bus skanesnė ir ne tokia sūri, jei prieš valgį pamirkysite ją karštame vandenyje. Jokiu būdu neužpilkite brinzos verdančiu vandeniu: susitrauks baltymai, sumažės riebumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 02 liepos 2010 - 20:37
QUOTE(alexxandra @ 2010 07 02, 21:36)
Parduodamas kibirėliuose - sūris laikomas sūrymė (išrūgose).

reikės paieškot, o jis padėtas sūrių lentynoje, ar sveriamų sūrių skyriuje?
Atsakyti
Kas bandėte daryti Elenos sūrio krepšelį? gal galite pasakyti kaip išimti ant stiklainio jį, man nelabai pavyko, bet dariau iš Džiugo jau tarkuoto.
Atsakyti
laba diena skanumynu darytojos, uz tokius grozius jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as cia su klausimu ax.gif gal esat ka nors dariusios is dideliu baranku-riestainiu?
arba gal galit ka pasiulyti.. MB nupirko ju tiek daug kad mes ju nebesuvalgom..neisivaizduoju kur dar jas galima panudoti.. mazytes tai tikrai sunaudociau bet cia tie dideli riestaniai-baronkos g.gif
Atsakyti