aš taip pat gaminų šį tortą jis tikrai labai skanus. Tik visko nemaišau o darau skirtingų sluoksnių vienas kiaušinių-majonezo krapų, kitas morkų-majonezo, o trečias tuno-majonezo svogūnų laiškų.
Sveikos. As taip pat darau sita tortą. Bet pas mane visi vienodi sluoksniai: skumbre karsto rukymo+ kukuruzai+ poras +majonezas +pipiriukai. Nu laabai skanu
500 gr. moliūgo 2 skiltelės česnako svogūnas čili pipiriukas druska viduržemio žolelių mišinio 2 šaukšteliai medaus 1 šaukštas obuolių acto 2 šaukštai
Sutarkuoti moliūgą, ant šlakelio aliejaus apkelti svogūną, česnaką, čili, sudėti medų, actą ir prieskonius,pakaitinti kol padažas įkais, atvėsinti ir sudėti prie moliūgo.
Išmaišyti ir palikti 4 val. šaldytuve. Salotas galima sudėti į stiklainius ir per žiemą laikyti šaldytuve. Skanaus!!