Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

Sveikos, turėčiau porą klausimų, kad vis dėlto nesuklysti pildant anketą smile.gif Labai atsiprašau, jei kartojuosi.
High school degree yra nebaigtas universitetinis? Jei turi vidurinį, jis yra high school, no degree?
"8e. District/County/Province/State" šita eilutė nepildoma?
Dar klausimas dėl adreso. Kai rašai, reikia rašyti "street", ar tiesiog gatvės pavadinimą ir namo numerį?
Daugiau klausimų neturiu, būsiu labai dėkinga, jei man pagelbėsite smile.gif Sėkmės visoms lošiančioms šiemet! 4u.gif
Atsakyti
...laba diena...tai ,kaip suprantu,jau galima pildyti šiems metams?..dėkui už atsakymą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2010 10 07, 13:50)
Aciu uz palaikyma  4u.gif pasirodo tektu vis tiek kartu eit pokalbiui  blink.gif
O apie ka mazdaug klausia?  blush2.gif

Na taip, eina visi siemos nariai, kuriems daroma ZK (t.y. jei turit leliuka, tai ir ji nesates). O klausineja tai bet ko - t.y. cia individualu labai. Pvz musu vos keliu klausimu paklause del vyro darbo ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(patranka @ 2010 10 07, 15:59)
...laba diena...tai ,kaip suprantu,jau galima pildyti šiems metams?..dėkui už atsakymą blush2.gif

Ne, negalima doh.gif Nu taigi apie ka tema - visos jau kalba kaip ka uzpilde, atsidarius loterijos puslapi irgi jau yra mygtukas pildymui.... Logiska butu, kad jau vyksta....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 07, 16:05)
Na taip, eina visi siemos nariai, kuriems daroma ZK (t.y. jei turit leliuka, tai ir ji nesates). O klausineja tai bet ko - t.y. cia individualu labai. Pvz musu vos keliu klausimu paklause del vyro darbo ir viskas.
Papildyta:
Ne, negalima  doh.gif Nu taigi apie ka tema - visos jau kalba kaip ka uzpilde, atsidarius loterijos puslapi irgi jau yra mygtukas pildymui.... Logiska butu, kad jau vyksta....

mano broliui 7 metu nereikejoeiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 07, 16:05)
Papildyta:
Ne, negalima  doh.gif Nu taigi apie ka tema - visos jau kalba kaip ka uzpilde, atsidarius loterijos puslapi irgi jau yra mygtukas pildymui.... Logiska butu, kad jau vyksta....

doh.gif ...dėkui,kad nepasididžiavot ir atsakėt
Atsakyti
QUOTE(Nuala @ 2010 10 07, 15:16)
Sveikos, turėčiau porą klausimų, kad vis dėlto nesuklysti pildant anketą smile.gif Labai atsiprašau, jei kartojuosi.
High school degree yra nebaigtas universitetinis? Jei turi vidurinį, jis yra high school, no degree?
"8e. District/County/Province/State" šita eilutė nepildoma?
Dar klausimas dėl adreso. Kai rašai, reikia rašyti "street", ar tiesiog gatvės pavadinimą ir namo numerį?
Daugiau klausimų neturiu, būsiu labai dėkinga, jei man pagelbėsite smile.gif Sėkmės visoms lošiančioms šiemet! 4u.gif

1.High School, no degree- nebaigta 12 klasių, bet daugiau nei pradinė mokykla.
High School- 12 klasių.

2. 8e. District/County/Province/State- šią eilutę pildoma pildyti. Jei gyvenate kaime, rašote kokiam rajonui jis priklauso, jei mieste- tiesiog pakartojate miesto pavadinimą.

3. As rasiau be "street" (Taikos XX-CC)

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kerrol, labai ačiū už atsakymą 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 10 07, 17:41)
mano broliui 7 metu nereikejoeiti  g.gif

Na kas is pazistamu laimeje, tai ejo su visais vaikais, ambasadoj irgi su visais leliukais suvaziave buvo. Kai siaip vizos einama, tai iki kazkiek metu gali tevai eit vaikui vizos (t.y. vaiku nereikia vestis). Nezinau kaip su ZK - davet abejoniu dabar. g.gif

QUOTE(patranka @ 2010 10 07, 18:27)
doh.gif ...dėkui,kad nepasididžiavot ir atsakėt

Na tai, kad klausimas jau labai toks juokingas pasirode - visos pildo, kalba apie tai, tai labai akivaizdu, kad viskas vyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 07, 19:50)
Na kas is pazistamu laimeje, tai ejo su visais vaikais, ambasadoj irgi su visais leliukais suvaziave buvo. Kai siaip vizos einama, tai iki kazkiek metu gali tevai eit vaikui vizos (t.y. vaiku nereikia vestis). Nezinau kaip su ZK - davet abejoniu dabar.  g.gif 

man buvo 17 metu tai as ejau. o broliui (dabar tiksliai paskaiciavau) tai buvo 10 metu, tai jis liko lauke, o i ambasada zalios kortos ejom tik mes su mama. taciau tai buvo pries 7-8 metus. dabar gal ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 10 07, 12:22)
man buvo 17 metu tai as ejau. o broliui (dabar tiksliai paskaiciavau) tai buvo 10 metu, tai jis liko lauke, o i ambasada zalios kortos ejom tik mes su mama. taciau tai buvo pries 7-8 metus. dabar gal ir kitaip.

Maniskei buvo 9 metai jei reikejo eiti kartu,,,,,( mes ejom pries 7 metus,sesuo pries 6)
Po metu sesuo ejo su 7 metu ir 11 vaikais ir reikejo.Nes turejo sutikrinti foto kuri esa ant anketos,kad tikrai tas vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 07 spalio 2010 - 19:31
QUOTE(balselys @ 2010 10 07, 20:27)
Maniskei buvo 9 metai  jei reikejo eiti  kartu,,,,,( mes ejom pries 7 metus,sesuo pries 6)
Po metu sesuo ejo su 7 metu ir 11 vaikais ir reikejo.Nes turejo sutikrinti foto kuri esa ant anketos,kad tikrai tas vaikas.

nu nezinau. bet mes tikrai Varsuvoje brolio nesivedem schmoll.gif taciau galejo rinktis, nes mama klause brolio ar eisi mirksiukas.gif
Atsakyti

You must have a minimum of a high school diploma reflecting the completion of a full course of study (vocation schools or equivalency degrees are not acceptable)

Tai kaip cia suprasti? as baiges profkej 12kl, tai galiu visitek registruotis? ir ka man ten rinktis High school no degree ar high school degree?
Atsakyti