Įkraunama...
Įkraunama...

Legendinių filmų sąrašas

QUOTE(Forget @ 2010 07 29, 11:55)
Ačiū  4u.gif  kadangi nieko nesisiunčiu, tai čia man labai patinka  ax.gif

Tiesa, čia siųstis nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimant3 @ 2010 07 29, 12:36)
Tiesa, čia siųstis nereikia smile.gif

Tikrai ačiū aciuks.gif Man irgi žiauriai patinka, kad nereikia siųstis biggrin.gif O tai pas mane kompe vietos mažai cray.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur galeciau paziureti savo vaikystes mylimiausius filmus rolleyes.gif Andželikos epopėją Andželika angelų markizė, Andželika ir karalius,Nesutramdoma Andželika, Andželika ir sultonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 25, 15:51)
Sauni kolekcija. Manau, i ja tiktu Williamo Wylerio 1966 m. komedija "Kaip pavogti milijona" vaidina Audrey Hepburn ir Peterio O`Toole`o

user posted image

QUOTE(mimuliuke @ 2010 07 29, 22:30)
Gal kas zinot kur galeciau paziureti savo vaikystes mylimiausius filmus rolleyes.gif  Andželikos epopėją  Andželika angelų markizė, Andželika ir karalius,Nesutramdoma Andželika, Andželika ir sultonas  wub.gif

Sveiki, štai kai kurių žmonių prašyti filmai:

user posted image
Kaip pavogti milijoną

user posted image
Andželika, angelų markizė
Atsakyti

user posted image
Andželika, angelų markizė

[/quote]

aciu aciu aciu aciu aciu wub.gif
Atsakyti
Gal turite prancuziska senaja 'Grafiene de Monsoro" (La dame de Monsoreau) 1971 metu? Rusiska tikrai neprilygsta, noretusi paziuret vaikystes filma. Aciu
user posted image
P.S. Rodos yra "Sugrizimas i Edena 2" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 30 liepos 2010 - 21:23
QUOTE(artistė @ 2010 07 30, 22:07)
Gal turite prancuziska senaja 'Grafiene de Monsoro" (La dame de Monsoreau) 1971 metu? Rusiska tikrai neprilygsta, noretusi paziuret vaikystes filma. Aciu
user posted image
P.S. Rodos yra "Sugrizimas i Edena 2"  ax.gif

Taigi ten yra, nueik pasiziurek, rasi, tie patys feisai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari-83: 30 liepos 2010 - 23:07
smile.gif Kur nueiti?Gal galima įmest nuorodą dėl Grafienės de Monsoro?
Papildyta:
smile.gif Dar buvo labao geras daugiaserijinis filmas "Puikūs ponai iš Bua Dorė"Gal kas turite?Jį rodė tik vieną kartą ,kiek prisimenu per tv.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2010 07 31, 00:20)
smile.gif Kur nueiti?Gal galima įmest nuorodą dėl Grafienės de Monsoro?
Papildyta:
smile.gif Dar buvo labao geras daugiaserijinis filmas "Puikūs ponai iš Bua Dorė"Gal kas turite?Jį rodė tik vieną kartą ,kiek prisimenu per tv.

Nuoroda

Nepatingekite nueikite My Webpage ir rasite.
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors turite parsisiuntę Užtemimą lietuviškai arba bent su titrais. Labai būčiau dėkinga, jeigu man kas nors atsiųstų per skype : aira33
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2010 07 31, 00:20)
Dar buvo labao geras daugiaserijinis filmas "Puikūs ponai iš Bua Dorė"Gal kas turite?Jį rodė tik vieną kartą ,kiek prisimenu per tv.

Tas filmas išties buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rimant3, noriu padekoti, ir tuo paciu psaiulyt.

“Breakfast at Tiffany’s” ( “Pusryciai pas Tifani” ), 1961, naivi, miela, stilinga, komedija

Moon river
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 liepos 2010 - 20:11