Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 5

QUOTE(kice @ 2011 05 22, 20:19)
Svarbiausi kriterijai:
1. kad saldytu,
2. kad imtu mazai elektros,
3. kad butu ilgaamzis
4. kad sugedusi butu kas pataiso..
  viskas..
Antibakterines dangos - visiska nesamone, na nebent jai ruosiates grietine tepti ant sienu- tada taip - reikia antibakteriniu sienu..
  Jei pasiruose, visus produktus laikyti dezutese - gali buti No frost, jei yra ventiliatorius - puiku, jei nera - ne beda. 

Kice, aciu labai uz atsakyma thumbup.gif
tikiu kad snaiges geri saldytuvai, bet as ne LT.
trupuciuka noriu paklaust del No Frost, o jis sugeria dregme?? jeigu maiseliuose maistas laikant, tai negerai? reikia butinai i dezutes kad nedziutu produktai?? aciu del antibakteriniu dangu, zinosiu kad jos nebutinos thumbup.gif o ka daro ventiliatorius, kokius privalumus jis duoda saldytuvui blush2.gif ir kaip gi del Biofresh, kitaip 0 zonos, ar ji reikalinga? beje, as dairausi i amerikietisko stiliaus saldytuva..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 05 23, 01:18)
Kice, aciu labai uz atsakyma  thumbup.gif
trupuciuka noriu paklaust del No Frost, o jis sugeria dregme?? jeigu maiseliuose maistas laikant, tai negerai? reikia butinai i dezutes kad nedziutu produktai?? aciu del antibakteriniu dangu, zinosiu kad jos nebutinos  thumbup.gif  o ka daro ventiliatorius, kokius privalumus jis duoda saldytuvui  blush2.gif ir kaip gi del Biofresh, kitaip 0 zonos, ar ji reikalinga? beje, as dairausi i amerikietisko stiliaus saldytuva..... blush2.gif

Na ponia "kice" prieš būdama tokia kategoriška, galėtų atsakyti į vieną klausimą: kiek kitokių gamintojų šaldytuvų jai teko turėti? Kokių gamintojų ir su kokiais privalumais.
Tiesiog dėl to, kad galėtume įsivertinti jos pastebėjimų "svorį".
Nuo saves pridėsiu tiek, kad daugelis europinių brandų šaldytuvų tą baisiąją "mumijų gaminimo sistemą" NoFrost turi tik šaldikliuose lotuliukas.gif . Na o ten produktai vis tiek maišeliuose arba dėžutėse. Pavyzdys: Electrolux ENB 34633W.
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 05 23, 00:18)
Kice, aciu labai uz atsakyma  thumbup.gif
trupuciuka noriu paklaust del No Frost, o jis sugeria dregme?? jeigu maiseliuose maistas laikant, tai negerai? reikia butinai i dezutes kad nedziutu produktai?? aciu del antibakteriniu dangu, zinosiu kad jos nebutinos  thumbup.gif  o ka daro ventiliatorius, kokius privalumus jis duoda saldytuvui  blush2.gif ir kaip gi del Biofresh, kitaip 0 zonos, ar ji reikalinga? beje, as dairausi i amerikietisko stiliaus saldytuva..... blush2.gif

turiu su nuline zona šaldytuvą thumbup.gif
Atsakyti
Gal nusimanantys galėtų pasakyti, ar transportuojant šaldytuvą galima jį guldyti? Anksčiau sakydavo, kad negalima, bet gal su šiuolaikiniais šaldytuvais yra kitaip? g.gif Šaldytuvas Beko, kažkur 3-4 metų senumo.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 05 23, 13:02)
Gal nusimanantys galėtų pasakyti, ar transportuojant šaldytuvą galima jį guldyti? Anksčiau sakydavo, kad negalima, bet gal su šiuolaikiniais šaldytuvais yra kitaip? g.gif Šaldytuvas Beko, kažkur 3-4 metų senumo.

Galima, po to reikia nejungti apie 12 valandų.
Atsakyti
elektroliux smile.gif Jau turime antra sio gamintojo ir niekada nenuvyle.
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 05 23, 00:18)
ir kaip gi del Biofresh, kitaip 0 zonos, ar ji reikalinga? beje, as dairausi i amerikietisko stiliaus saldytuva..... blush2.gif

Kokį puslapį anksčiau pasisakiau ir aš apie 0 zoną, kad man nėra tai būtinas elementas šaldtuve(nors manąjame yra) rolleyes.gif
O maistą šaldytuve tai pvz. aš ir taip viską laikau dėžutėse,indeliuose......- atsidarykite savąjį dabartinį šaldytuvą ir pažiūrėkite kaip laikote maistą, nebet labai pakeisite savo įpročius ir viską laikysite kitaip sudėtą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2011 05 23, 16:43)
Kokį puslapį anksčiau pasisakiau ir aš  apie 0 zoną, kad man  nėra tai būtinas elementas šaldtuve(nors manąjame yra)  rolleyes.gif
O maistą šaldytuve tai pvz. aš ir taip viską laikau dėžutėse,indeliuose......- atsidarykite savąjį dabartinį šaldytuvą ir pažiūrėkite kaip laikote maistą, nebet labai pakeisite savo įpročius ir viską laikysite kitaip sudėtą  mirksiukas.gif  4u.gif

as stengiuosi uzdengti indus su mesa ar pradarytus sakykim varskes pokelius, bet tikrai ne visada, namie du mazi vaikai, tai kartais greitom imetu ir begu pas savo zirzaliukus, nemanau kad pasikeis tie iprociai, nebent kai vaikuciai paaugs rolleyes.gif bet tikrai butu gerai kad no frost butu tik saldiklis , nes ten tai jau maiseliuose viskas ax.gif
o kaip gi del ventiliatoriu, kokia funkcija jie atlieka, ar butini saldytuvui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 23, 08:39)
turiu su nuline zona šaldytuvą  thumbup.gif

o ka ten laikote blush2.gif
Atsakyti
Čia yra aprašyta apie visas finkcijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 23 gegužės 2011 - 18:23
Ką galite pasakyti apie HOOVER HUNA firmą. Esu nusižiūrėjus šaldiklį Hoover HUNA 2700 arba Hoover HUNA 2400. Gal kas turite šios firmos šaldytuvą ar šaldiklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2011 05 27, 09:58)
Ką galite pasakyti apie HOOVER HUNA firmą. Esu nusižiūrėjus šaldiklį Hoover HUNA 2700 arba Hoover HUNA 2400. Gal kas turite šios firmos šaldytuvą ar šaldiklį ax.gif

Hoover=Candy. Ar tai gerai, ar blogai - nžn.
Atsakyti
QUOTE(dujokauke @ 2011 05 27, 11:04)
Hoover=Candy. Ar tai gerai, ar blogai - nžn.

O apie CANDY kokie jūsų atsiliepimai g.gif
Atsakyti