QUOTE(Aistutia20 @ 2010 12 16, 04:10)
jei pagavai vyra isdarinejan tokius dalykus ir jam atleidai, vistiek, kaip bebutu, jei ir pasakei pasitikesi, taip niekada nebus... vistiek pasitaikius progai ji tikrinsi... tiesiog nuojauta vis kankina ir taip gaunas. o jei vyra nepasimoke po pirmo pagavimo ir vel bus pagautas
100% tiesa

As net nenutuokiau kad mano vyras kazka rezga,tiesiog viena syki atsisedus prie kompo,kazkaip netycia iejau i kompiuterio praeiti,ten pamaciau nuorada i pazintys.lt paspaudziau ant jos,ogo ziuriu prisiregistraves,ir kas svarbiausia nepaspausdes (atsijungti) suzinojau jo nika ,bet sms nieko nebuvo,tik skelbimas ieskau merginos.,Na nieko nesakiau,poto sugule i lova ziuredavom filma,as kaip visada uzmigdavau,nesulaukus pabaigos,netycia viena syki prabudau ogo vyras sex pazintyse sedi,(apsimeciau kad miegu) ryte jis isejo i darba as prie kompo,isnarsiau viska,ir ko tik ten neradau

o jau apie mano vyro foto isvis tyliu

aiskinos taip,pazintys.lt as anketos nekuriau,cia tu sukuriai,o sexpazintyse registravosi kad mane paerzintu,nepatikejau,ilgai pykomes del vaiko atleido,bet praejo metai su biski,pasitikejimo nulis,meiles nulis,sirdis sudauzyta,o skrirybom labai nebedaug truksta......Ir as vis neiseinu nezinau kas mane laiko.