Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 17:43)
Gal kas nors esate atsidūrę tokioje situacijoje? Kaip reagavote?
Ar sakėte, vyrui, kad aptikote jo skelbimą internete?

as iskresciau poksta atsimintu ilgam smile.gif pati atsiliepciau i jo skelbima ir paskirciau pasimatyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2010 12 27, 12:48)
Man tai tiesa sakant, jus abi labai idomus: zmona "siaip sau" landzioja po pazinciu portalus, vyras irgi turbut "netycia" idejo skelbima  blink.gif

drinks_cheers.gif ....aš irgi taip nesugalvočiau...jeigu panaršėt pažinčių portale pirmą kartą ir ten aptikot savąjį, tai čia gali būti ir moteriška nuojauta...bet jei dažniau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(junijor @ 2011 01 18, 19:33)
Vyru psichologijos nesuprasi blink.gif

Amzina tema- vyrai nesupranta moteru, moterys nesupranta vyru smile.gif
Uz tai ir rasomos visokios knygos kaip pvz. "Vyrai is Marso, moterys is Veneros" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vedmyte @ 2011 01 19, 03:36)
as iskresciau poksta atsimintu ilgam  smile.gif  pati atsiliepciau i jo skelbima ir paskirciau pasimatyma biggrin.gif

As taip ir pasielgiau,bet maniskis buvo lb atrsargus lotuliukas.gif ... tempe guma,taip ir susirasinejom 3 men,kol galiausiai man truko kantrybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(junijor @ 2011 01 20, 19:07)
As taip ir pasielgiau,bet maniskis buvo lb atrsargus lotuliukas.gif ... tempe guma,taip ir susirasinejom 3 men,kol galiausiai man truko kantrybe biggrin.gif

Buciau i pasimatyma nutempus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2011 01 21, 20:51)
Buciau i pasimatyma nutempus lotuliukas.gif

3 mėn. bendraut, vest jį į gryną vandenį ir taip lengvai pasiduot, mest viską. Na jau NE. biggrin.gif bigsmile.gif
Ir aš būčiau į pasimatymą nutempus, o tada brangiausiajam jau mišios būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistutia20 @ 2010 12 16, 04:10)
jei pagavai vyra isdarinejan  tokius dalykus ir jam atleidai, vistiek, kaip bebutu, jei ir pasakei pasitikesi, taip niekada nebus... vistiek pasitaikius progai ji tikrinsi... tiesiog nuojauta vis kankina ir taip gaunas. o jei vyra nepasimoke po pirmo pagavimo ir vel bus pagautas

100% tiesa drinks_cheers.gif As net nenutuokiau kad mano vyras kazka rezga,tiesiog viena syki atsisedus prie kompo,kazkaip netycia iejau i kompiuterio praeiti,ten pamaciau nuorada i pazintys.lt paspaudziau ant jos,ogo ziuriu prisiregistraves,ir kas svarbiausia nepaspausdes (atsijungti) suzinojau jo nika ,bet sms nieko nebuvo,tik skelbimas ieskau merginos.,Na nieko nesakiau,poto sugule i lova ziuredavom filma,as kaip visada uzmigdavau,nesulaukus pabaigos,netycia viena syki prabudau ogo vyras sex pazintyse sedi,(apsimeciau kad miegu) ryte jis isejo i darba as prie kompo,isnarsiau viska,ir ko tik ten neradau doh.gif o jau apie mano vyro foto isvis tyliu doh.gif doh.gif aiskinos taip,pazintys.lt as anketos nekuriau,cia tu sukuriai,o sexpazintyse registravosi kad mane paerzintu,nepatikejau,ilgai pykomes del vaiko atleido,bet praejo metai su biski,pasitikejimo nulis,meiles nulis,sirdis sudauzyta,o skrirybom labai nebedaug truksta......Ir as vis neiseinu nezinau kas mane laiko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 28, 17:10)
100% tiesa  drinks_cheers.gif  As net nenutuokiau kad mano vyras kazka rezga,tiesiog viena syki atsisedus prie kompo,kazkaip netycia iejau i kompiuterio praeiti,ten pamaciau nuorada i pazintys.lt paspaudziau ant jos,ogo ziuriu prisiregistraves,ir kas svarbiausia nepaspausdes (atsijungti) suzinojau jo nika ,bet sms nieko nebuvo,tik skelbimas ieskau merginos.,Na nieko nesakiau,poto sugule i lova ziuredavom filma,as kaip visada uzmigdavau,nesulaukus pabaigos,netycia viena syki prabudau ogo vyras sex pazintyse sedi,(apsimeciau kad miegu) ryte jis isejo i darba as prie kompo,isnarsiau viska,ir ko tik ten neradau doh.gif o jau apie mano vyro foto isvis tyliu doh.gif  doh.gif aiskinos taip,pazintys.lt as anketos nekuriau,cia tu sukuriai,o sexpazintyse registravosi kad mane paerzintu,nepatikejau,ilgai pykomes del vaiko atleido,bet praejo metai su biski,pasitikejimo nulis,meiles nulis,sirdis sudauzyta,o skrirybom labai nebedaug truksta......Ir as vis neiseinu nezinau kas mane laiko. blush2.gif

O kam dar vargsti, save aukoji, laiką švaistai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 28, 19:17)
O kam dar vargsti, save aukoji, laiką švaistai? g.gif

pasirodo nesu tokia stipri kaip galvojau blush2.gif O ir dabar skirtis del to kas buvo pries daugiau negu metus kazkaip ne taip,o kad isiskyrsim ir taip aisku,abu suprantam kad tik laiko gaisimas,bet kaip tik pradedu sneketi apie skiryba,jis pasidaro labai mielas zmogus ,ir sirdiziai malonus,ir kalte ant manes sumeta,tai kartais ir pagalvoju kad esu kalta,nors giliai sirdy jauciu kad ne!!!!vienu zodziu bijau,kazko!gal to tasko padejimo
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 28, 17:30)
pasirodo nesu tokia stipri kaip galvojau  blush2.gif O ir dabar skirtis del to kas buvo pries daugiau negu metus kazkaip ne taip,o kad isiskyrsim ir taip aisku,abu suprantam kad tik laiko gaisimas,bet kaip tik pradedu sneketi apie skiryba,jis pasidaro labai mielas zmogus ,ir sirdiziai malonus,ir kalte ant manes sumeta,tai kartais ir pagalvoju kad esu kalta,nors giliai sirdy jauciu kad ne!!!!vienu zodziu bijau,kazko!gal to tasko padejimo

man kažkaip užkliuvo pasakymas, kad anketą Tu sukūrei g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 29, 00:37)
man kažkaip užkliuvo pasakymas, kad anketą Tu sukūrei g.gif

biggrin.gif Zinokit ir man uzkliuvo kaip taip pasake,bet jai kas atsitinka sako cia per tave arba tu padarei ,zino kur mano silpna vieta,ir zino kad as nusispjaunu ir nesiaiskinu kaip mane kaltina,nes tada is muses dramblys gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 29, 10:57)
biggrin.gif  Zinokit ir man uzkliuvo kaip taip pasake,bet jai kas atsitinka sako cia per tave arba tu padarei ,zino kur mano silpna vieta,ir zino kad as nusispjaunu ir nesiaiskinu kaip mane kaltina,nes tada is muses dramblys gautusi mirksiukas.gif

o kai kitas dulkins irgi per jus? ar kaip? nereikia nusispjauti. reikia mokėti pastovėti už save.
Atsakyti