QUOTE(drakosa @ 2010 07 04, 10:21)
labutis... kaip greit pildosi temos
cia trumpam buvau atitolusi nuo vestuviu planavimo ir visokiu atributu darymo, o jus jau naujoje temeleje
saunuoles mergaites+svociutes
man ir arteja ta didziule sesytes svente... tai kaip ir kompiuterinius varinatus viska pasidariau, liko tik scenariju susideliot iki galo
o siaip reiks jau pradet "printinti", pirkti dovanelias ir kitas smulkmenelias
aciu labai jau buvusioms svociutems uz idejas ir sukeltus ju padarytus darbelius
tie darbeliai, labai padejo .... aisku, persidariau pagal save, bet uztat ideja
Ka svociutes siulot vietoj pirslio korimo arba jaunosios pagrobimo?
QUOTE(linute&D @ 2010 07 04, 13:27)
Ka svociutes siulot vietoj pirslio korimo arba jaunosios pagrobimo?
Pirtis ir alus
O jei rimtai, tai pirmą dieną bijau visko prikišt, tai nukeliu antrai dienai. bet žiūriu, kad ir antra diena gaunasi ne ką laisvesnė - svečių kėlimas, nakties apžvalga, lovos patikrinimo aktas, sūrio ragavimas, nuometo nuėmimas, įšventinimai į šeimininkus ir šeimininkes, aš dar gandro atsakymą dėsiu, suspėt pavalgyt, žaidimų pažaist, piršlio persirengimai, korimas, pagrobimai, apdovanojimų įteikimas ir pan.
Gal kam pravers, kas pinigėlių negailit. Medaliai po 4lt
http://www.valgomanu...t/galerija.html
Kas ką klijavo ant jaunųjų miegamojo durų, gal kokias korteles dėjot?
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 04, 11:12)
ačiū visoms už palaikymą..
dėl žaidimo su triusais. Reikia 4-6 porų. Vyrams įteikiama šeimyniniai trusai, moterims skarelės. Jie užsideda "atributus". Pradeda groti muzika, poros šoka, tik muzika nutyla, porose turi pasikeisti atributai, t.y. vyrai mauna moteriškėm trausus, tuo pat metu moterys deda vyrams skarelę. Paskutinė pora, susitvarkiusi su užduotim, krenta. Tada vėl, muzika, keitimasis ir taip tol, kol lieka nugalėtojai.
QUOTE(drakosa @ 2010 07 04, 11:21)
Visi klausė net išsižioję, gal dar ir todėl kad pusė "kolektyvo" buvo rusakalbiai iš Klaipėdos, kai kurie netgi nemokėjo kalbėti lietuviškai.
tiek to.
Tik va, pats pagrindinis dalykas kuris beprotiškai nuliūdino
Tik va, pats pagrindinis dalykas kuris beprotiškai nuliūdino
jauciu pas mus manes irgi issizioje klausys,nes puse liaudies-nieko nesupras lietuviskai
Neliudek..gal jauna dar,biski suprocio mazai..
Arba gal kiti isivaizduoja,kad cia gi garbe suteike svoteliams
as jau panikuot pradesiu,ipuseta ir sustota viskas
Net nzn kaip pasinaudot pastuko pavyzdukais
Ten netikras santuokos liudijimas yra,kaip ten pakeist datas?
Nu zioplas zmogus,nesusiduriau su tuo niekad
Sveikos svočiutės,ar priimsit į savo būrį
Manęs irgi laukia tas "malonumas" rugpjūčio pabaigoje... tai jau imu skaitinėtis. Nors išpradžių kvietė tik kaip liudininkus, o galiausiai išaiškėjo, kad jaunoji nori tradicinių vetuvių su viskuo, žodžiu įkliuvau
Pas mus vestuvės tik vieną dieną, ir kitos dienos pusryčiai, neįsivaizduoju, kaip viską sudėliot, kad būtų ir židinys, ir nuometo nuėmimas, ir į šeimyninkes prirašymas ir apdovanojimai...
Dar toks klausimukas, kokių žaidimų galima sugalvoti lauke? Palydos nebus, bet važiuos visi kas nori, taigi reiks juos kažkaip užimti, o jaunoji neleido jokiu pošlų žaidimų naudot... nu žodžiu ir kad gražu, ir kad neliūdna būtų... Čia tėmėlėse radau tik "agrastus ir braškes "rodos, taip vadinas tas žaidimas.
A, ir dar,man patiko tas pokštas su netikru santuokos liudijimu. Maniškiai tuoksis tik bažnyčioje, ar ten kažką panašaus į liudijimą išduoda? ir gal kuri turit pavyzduką, bučiau dėkinga.
Pas mus vestuvės tik vieną dieną, ir kitos dienos pusryčiai, neįsivaizduoju, kaip viską sudėliot, kad būtų ir židinys, ir nuometo nuėmimas, ir į šeimyninkes prirašymas ir apdovanojimai...
Dar toks klausimukas, kokių žaidimų galima sugalvoti lauke? Palydos nebus, bet važiuos visi kas nori, taigi reiks juos kažkaip užimti, o jaunoji neleido jokiu pošlų žaidimų naudot... nu žodžiu ir kad gražu, ir kad neliūdna būtų... Čia tėmėlėse radau tik "agrastus ir braškes "rodos, taip vadinas tas žaidimas.
A, ir dar,man patiko tas pokštas su netikru santuokos liudijimu. Maniškiai tuoksis tik bažnyčioje, ar ten kažką panašaus į liudijimą išduoda? ir gal kuri turit pavyzduką, bučiau dėkinga.
QUOTE(drakosa @ 2010 07 04, 10:21)
sveikutės visos,
na va, man jau praėjo...
Tam kad išvengti standartinių stalo komendantų rinkimų, sugalvojom visą sėdinčią puotą padalinti į keturis kaimus - meilės, tikėjimo, ramybės ir vilties (pagal vėliau sekamą žvakių pasaką). Kiekvienas kaimas apturėjo po seniūną, gavo kortelę. Taip pat buvo renkamas meilės, sveikatos ministras, muzikinis asistentas ir kontrolės departamentas, gaisrininkas. Padariau tokias korteles (bendram pašte radau ir jas užsegiau su skalbinių segtuku prie kiekvieno atlapo).
na va, man jau praėjo...
Tam kad išvengti standartinių stalo komendantų rinkimų, sugalvojom visą sėdinčią puotą padalinti į keturis kaimus - meilės, tikėjimo, ramybės ir vilties (pagal vėliau sekamą žvakių pasaką). Kiekvienas kaimas apturėjo po seniūną, gavo kortelę. Taip pat buvo renkamas meilės, sveikatos ministras, muzikinis asistentas ir kontrolės departamentas, gaisrininkas. Padariau tokias korteles (bendram pašte radau ir jas užsegiau su skalbinių segtuku prie kiekvieno atlapo).
Einu į finišo tiesiąją - liko savaitė
Jaučiuosi pikta ir pavargusi
Ir ant visų išsilieju.
O dar piršlelis iš jaunosios katik partempė smulkmenyčių, tipo aš žadėjau širdeles prie rankšluosčio padaryt
Na, patart žadėjau, bet daryt
Pamažu noriu jau priplot jaunąją
Ir be to dar darbū marios
Na, kai atidirbsiu ir nervai nurims - pasidalinsiu žiniomis. O dabar - nelieskit manęs, nes SPROGSIU ir visus aptaškysiu
Jaučiuosi pikta ir pavargusi
O dar piršlelis iš jaunosios katik partempė smulkmenyčių, tipo aš žadėjau širdeles prie rankšluosčio padaryt
Na, patart žadėjau, bet daryt
Pamažu noriu jau priplot jaunąją
Ir be to dar darbū marios
Na, kai atidirbsiu ir nervai nurims - pasidalinsiu žiniomis. O dabar - nelieskit manęs, nes SPROGSIU ir visus aptaškysiu
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 04, 12:12)
Galima ir toki pazaist
ŽAIDIMAS SU LĄSTAIS arba PANTALONAIS
( ląstai arba pantalonai, nardymo akinukai, 2butelių degtines pilnas, 2 stikliukų, prizai)
Kiekvienai komandai duodami ląstai(pantalonai), akinukai. Mes su piršliu stovim už kokių 10metrų nuo komandos su buteliu ir stikliuku. Reikia užsidėti ląstus(pantalonus), akinukus, pribegti prie svočios ar piršlio, išgerti, grįžti, atiduoti viska kitam. Tada kitas bėga, geria ir t.t. Ir taip kas greičiau išgers butelį, Ta komanda laimės.
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 04, 23:53)
ikvepk-iskvepk
Viskas bus gerai