QUOTE(TingiKace @ 2010 07 19, 21:12)
loretita2, dekoju ten kaip tik ir nebuvau...
tik va tos parduotuves rasoti ziedai tai kazkaip neatgaminu, tai kokia nors geliu parduotuve?
Taip, ten ir gyvos geles, daro puokstes, ir ivairios austos juostos, medaliai ir seip visko po truputi
Papildyta:
QUOTE(rudis1 @ 2010 07 20, 10:42)
as jau bijau atsiversti svociu namu tema

atrodo jau viska sudeliojau, o cia ir vel nauju minciu, net galva sukasi. kokios jus visos saunuoles. zinote, mano pacios vestuves buvo pries 18-ka metu ir tik dabar, kai jau paciai teks svocia buti as supratau, kiek darbo ir laiko tai atima. teks vaziuoti pas pirsliu su sampanu ir dar karteli jiems padekoti
as kai pabuvojau svociute supratau koks sunkus ir ilgas tas pasiruosimas, bet po visu vargu, kai tau dekoja viska pamirsti.

geras prisiminimas, as po keliu savaiciu vel norejau eit i svocias

.
As si savaitgali buvau plateliose, tai maciau 2 vestuves, kazin kas is musu dalyvavo?
Mes tai sventem 50 svogerio, o dabar laukia uosviu auksines.
Papildyta:
QUOTE(vildar @ 2010 07 20, 14:46)
Dar svočiutėms galiu pasiųlyti vieną žaidimėlį-labiausiai sulukųsį ovacijų.
Iš vakaro sušlapini kojines ir po porą dedi į maišelį ir į šaldiklį. Aš pirkau pačias pigiausias ir šaldžiau su visais popierėliais, kur jos susegtos būna.
Pati žaidimo esmė- piršlys daro apklausą- kas per kiek apsimauna kojines...ir tada sako, na o dabar tai patikrinsim praktiškai...O aš tuo metu atnešiau sušaldytas kojines...Juoko buvo iki nukritimo, vieni bandė daužyti į suolą, kiti laistė mineraliniu, dar viens skuodė į baseinėlį mirkyti...
Mes žaidėm antros dienos rytą. Pabroliai kaip mat atsibudo

nu patiko nerealiai, pavogsiu ideja