Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

man drauge minejo kad sanatorijoj neduoda biliotenio a tai ka daryt su darbo birza kaip reiks pateisinti? ir ar vaikui duos pateisinima kad darzeli nelankys?
Atsakyti
paprasčiausiai pasiimsite pažymą pas savo gydytoją,kai gryšite 4u.gif
Atsakyti
Sanatorijoje busim nuo 19 dienos, kai matysite du rekiancius vaikus ar kokie desrigaliai skraidys po valgykla, tai ten mes biggrin.gif Kas noresite-prieikit susipazinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2010 08 17, 10:17)
man drauge minejo kad sanatorijoj neduoda biliotenio a tai ka daryt su darbo birza kaip reiks pateisinti? ir ar vaikui duos pateisinima kad darzeli nelankys?

o kam biuletenis esant darbo biržoje? smile.gif Taisyklėse parašyta, jog jei negalit atvykti į biržą, tiesiog perspėjate konsultantą..
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 08 17, 10:53)
Sanatorijoje busim nuo 19 dienos, kai matysite du rekiancius vaikus ar kokie desrigaliai skraidys po valgykla, tai ten mes  biggrin.gif Kas noresite-prieikit susipazinti biggrin.gif

o aš su saviškiais važiuoju 20 d mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 08 17, 09:53)
Sanatorijoje busim nuo 19 dienos, kai matysite du rekiancius vaikus ar kokie desrigaliai skraidys po valgykla, tai ten mes  biggrin.gif Kas noresite-prieikit susipazinti biggrin.gif

pas mus ir tas pats vaizdelis lotuliukas.gif tik pas mane dar komplekte garsiai spiegianti mergelka lotuliukas.gif

Tai bent kompanija lotuliukas.gif thumbup.gif

SB su maziais vaziuoji ar su visa kompani?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 17 rugpjūčio 2010 - 10:36
kokiam laikui važiuojate?net neįsivaizduoju kiek gali skirti vaikui su bronchine astma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 08 17, 12:10)
kokiam laikui važiuojate?net neįsivaizduoju kiek gali skirti vaikui su bronchine astma ax.gif

priklausomai nuo ligos sunkumo 18-22d. kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 08 17, 11:29)
SB su maziais vaziuoji ar su visa kompani?

Vaziuoju su mazaisiais, vyriausias sveikas aciu dievui smile.gif Ir vyras vaziuoja kartu, mes su juo net gi atskiruose kambariuose gyvensime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 08 17, 09:53)

lotuliukas.gif mes ryt išvažiuojam.

QUOTE(Čili @ 2010 08 17, 09:56)
o kam biuletenis esant darbo biržoje? smile.gif Taisyklėse parašyta, jog jei negalit atvykti į biržą, tiesiog perspėjate konsultantą..

Norėjau tą patį parašyti.

Ar ne per vėlu į sanatoriją atvažiuot 10 val ??? nesinori labai anksti plėšt iš miego vaiko.
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 08 17, 13:18)
Ar ne per vėlu į sanatoriją atvažiuot 10 val ??? nesinori labai anksti plėšt iš miego vaiko.

mūsų prašė apie 8-9 būti.. smile.gif
Atsakyti
susitvarkiau ir aš pagaliau popierius sanatorijai. ketvirtadienį išvažiuojam. gaila, kad atšalimą pranešė. bus gražiausia, kad užuot nuvažiavę ir pasveikę, susirgsim iš naujo doh.gif

QUOTE(amsv @ 2010 08 17, 11:10)

mums skyrė 18 d mirksiukas.gif
QUOTE(Čili @ 2010 08 17, 12:37)
mūsų prašė apie 8-9 būti.. smile.gif

o man sakė nesvarbu kada, tai planuoju apie pietus, kad nesibaladot iš pat ryto
Atsakyti