Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

Maniškis 4metų, bet su valgiu tai buvo bėda doh.gif Valgyklinio maisto praktiškai nevalgė, nebent sriubos skystimą smile.gif Tai tėvai atvežė mums virdulį, mikrobangę į kambarį rolleyes.gif Susimokėjom už elektros prietaisus ir išsivertėm puikiausiai ax.gif
Atsakyti
Mes pirmadienį važiuojam pirmą kartą (vaikui beveik 5 m.), tai taip pat daug nežinios ir daug klausimų.
Ar voniose yra koks nors šiltas radiatorius? Jei važiuojam dviese su vaiku tai ir gyvensim kambary dviese? Ar yra kambariuose balkonai (žadam vežtis dviratuką)?

Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 09 10, 09:08)
Mes pirmadienį važiuojam pirmą kartą (vaikui beveik 5 m.), tai taip pat daug nežinios ir daug klausimų.
Ar voniose yra koks nors šiltas radiatorius? Jei važiuojam dviese su vaiku tai ir gyvensim kambary dviese? Ar yra kambariuose balkonai (žadam vežtis dviratuką)?

Yra šiltas gyvatukas vonioj. Mes gyvenom 3 korpuse, nerenovuotam kambaryje, tai turėjom balkoną. Ir gyvena visi vaikas +mama, kitų gyventojų kambariuose nebus.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 09 10, 11:08)

Vonioj yra siltas gyvatukas.Kambary gyvensit dviese,balkonas ir yra.
Atsakyti
Ar einant į druskų kambarį reikia kokios nors specialios aprangos? Kažin kokios procedūros gali būti su BA?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 09 10, 09:57)
Ar einant į druskų kambarį reikia kokios nors specialios aprangos? Kažin kokios procedūros gali būti su BA?

aprangą tiek vaikui, tiek mamai, jei reikia vaiką lydėti į halo kamerą, aprangą duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje kuo arciau ta 17d. tuo man baisiau kaip ten viskas bus blush2.gif mazius mano jau laukia nesulaukia, tik beda kad labai bijom daktaru doh.gif tai jei kita penktadieni isgirsit klykianti isteriskai tai busim mes rolleyes.gif
Atsakyti
O sakykit savaitgaliais būna procedūros? Ir kaip ten iš vis su jom yra - ar paskirsto visam laikui, ar būna dienų kai visai jų nėra. Mes gavom kelialapį 22 d. (nors tikėjaus, kad su BA bus tik 18), o atostogų teturiu 18, tai gal bus negerai, jei kokių procedūrų iki galo neišbūsim? g.gif
Ir dar ar taip galima:jei pvz.kelialapis yra mano vardu, aš būsiu 18 d., o kitas 4 d. vyras?
Ar nerenovuotuose kambariuose nešalta?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 09 10, 12:01)
O sakykit savaitgaliais būna procedūros? Ir kaip ten iš vis su jom yra - ar paskirsto visam laikui, ar būna dienų kai visai jų nėra. Mes gavom kelialapį 22 d. (nors tikėjaus, kad su BA bus tik 18), o atostogų teturiu 18, tai gal bus negerai, jei kokių procedūrų iki galo neišbūsim? g.gif
Ir dar ar taip galima:jei pvz.kelialapis yra mano vardu, aš būsiu 18 d., o kitas 4 d. vyras?
Ar nerenovuotuose kambariuose nešalta?

kai kurios procedūros, pvz. inhaliacijos, mankšta, halo kameros vyksta ir šeštadieniais, sekmadienis - išeiginė. Aš irgi turėjau mažiau atostogų, nei buvo numatytas laikas kelialapyje, tai dvi savaites su vaiku buvau aš, savaitę - vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar dėl maitinimo išsipirkimo: kaina dienai 8 Lt - tai čia pilnas maitinimas (pusryčiai, pietūs ir vakarienė)?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2010 09 10, 12:11)
Dar dėl maitinimo išsipirkimo: kaina dienai 8 Lt - tai čia pilnas maitinimas (pusryčiai, pietūs ir vakarienė)?

Man rodosi, kad maitinimas apie 12lt/dienai (pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 09 10, 13:34)
Man rodosi, kad maitinimas apie 12lt/dienai (pusryčiai, pietūs, pavakariai, vakarienė)  g.gif

8 lt smile.gif
Atsakyti