Įkraunama...
Įkraunama...

PALANGOS,,GINTARAS,,

mes 08.24 važiuojam.tėtis veža,ir dar dičkis kartu.sakau gal kelias nakteles pabusim kaip nors susispaudę unsure.gif jei tik nieks neišvaris... nes vaikui rugsėjo 1
mes galim pasispaudę pabūt,kad tik kam neužkliutumę,juk tik permiegojimui...dieną juk kambary nesedėsim
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 07 30, 09:00)
As aisku nelabai isivaizduoju kas tai per kamera, o labiausiai neisivaizduoju kaip 2 metu vaikas ten eis vienas g.gif jis tikrai neis, manau mano 3 metu irgi ne uz ka neis schmoll.gif

Aš kažkada esu buvusi tokiam kambary Druskininkuose, tai maždaug įsivaizduoju, bet mano vaikas tikrai vienas nebus, neįsivaizduoju, kaip dvimetinukas gali pabūt vienas... Mano vaikiukas bijo mane iš akių paleisti, o dar svetimoj vietoj ir patamsy...
Kiek laiko trunka tie seansai ten? Ir kiek kainuoja vienas? Nežinau, iš kur tų pinigų priburt, juk visiems ir taip ten kyšius reikia davinėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 29, 19:14)
ne,man gyd paskambino ir sako yra toks,sakau,tai gerai imu mirksiukas.gif susiskambinau su Gintaru,sako viskas gerai laukiame atvykstant. 4u.gif

As tai pati siandien paskambinau, gal, sakau, paankstinti rezervacija galima. Tai labai kategoriskai atsake, kad negalima verysad.gif
Nieko, pabandysiu veliau paskambinti, o jei ne - vaziuosim rugseji.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 07 30, 10:42)
Kiek laiko trunka tie seansai ten? Ir kiek kainuoja vienas? Nežinau, iš kur tų pinigų priburt, juk visiems ir taip ten kyšius reikia davinėt...  g.gif

Man irgi įdomu kaip ten su kainom g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

druskų kambarį seansas trunka 45 min., bet ten dirba labai faina seselė šviesiaplaukė, tai tyliai nueisit pas ją į kabinetą ir susiderinsit dėl kainos, būdavo 5 lt.pas ją, o kainyne bijau pameluot 11 lt su centais ...
Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 30, 08:44)
vakar skambinau į sanat ir rezervavau vienvietį kambarį,pasiklausiau dėl antojo vaiko,ar galiu atsivežti,tai užprotestavo,kad jokiais būdais negalima doh.gif .Kaip man elgtis? g.gif

nu nezinau,bet bunant ginatre susidare ispudis,kad visi ne tik viena vaika veza,bet tiesiog seimom suvaziuoja...
nezinau aisku moka jie ar ne,bet vezasi tai faktas

mes buvome si mensi gintare,orai buvo nuostabus,vaikas visiskai nesirgo,visa ta laika girdziau jam vitamina C,tai nezinau kas mum padejo gal tie karsciai,nes is 18dienu lyjo tik 1diena smile.gif thumbup.gif

kas del drusku kambariu,tai mano mazius 3,5m,tai jau vienas buvo,aisku nenorejo,bet pasakiau,kad reikia ir viskas
tai issededavo sunkiai,kapstydavosi toje druskoje, ant galo jau vos ne valge ja doh.gif

kas del islaidu,tai mum siais metais labai daug sanatorija atsiejo...pagalvojau ,kad del kitu metu nezinau net,...nes mazai truksta prideti ir 10dienu Turkijoi pailseti,beto mano vaikau Turkijos klimatas superinis, pusys,kalnai, pabuves ten, ilgai nesirgo
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 31, 23:54)
kas del islaidu,tai mum siais metais labai daug sanatorija atsiejo...pagalvojau ,kad del kitu metu nezinau net,...nes mazai truksta prideti ir 10dienu Turkijoi pailseti,beto mano vaikau Turkijos klimatas superinis, pusys,kalnai, pabuves ten, ilgai nesirgo

mes panašiai galvojam.. Todėl net nežinau ar važiuosim rugpjūčio gale į Gintarą smile.gif Pabuvom pajūry be jokių sanatorijų ir panos be slogų, kosulių ir t.t. smile.gif Mums pati kelionė nemažai kainuoja (tėčiui nuvežti, parvežti ir grįžinėti susidaro apie 400lt), o kur dar maistas sau, kambario nuoma ir pan smile.gif Įtariu rudenį važiuosim kažkur kur šilčiau, ir už panašią sumą smile.gif
Atsakyti
žiūrėkit mamytės, o kas registravotės dar žiemą, ar paskui dar prieš važiuodami pasiskambinat, pastikslinat ar tikrai vieta yra, ar tiesiog gaunat kelialapį ir važiuojat nustatytą dar žiemą dieną?
nes man va 19 d važiuot, tai galvoju, skambintis, ar kaip, neramu kažkaip kad neliktumėm paskui už durų, nors rezervavomės dar vasario mėn. ką manot?
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 31, 22:54)

o kodėl taip?
aš tai bandau pasiskaičiuot, keik čia tų pinigų reiks, tai na kambarys 200 lt renovuotas, maitinimas man 160 lt. na ir išlaidos skanėstams, dar benzinui koks 150 lt viso. kas dar? kam nors mokėjot? kam? kiek? pasidalinkit patirtim, nes aš tai nieko nžn, 1 kart gyvenime į sanatoriją varysim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 02, 19:13)
nes man va 19 d važiuot, tai galvoju, skambintis, ar kaip, neramu kažkaip kad neliktumėm paskui už durų, nors rezervavomės dar vasario mėn. ką manot?

Mes 18 d važiuojam taip pat pirmą kartą, irgi buvo neramu tai šiandien pasiskambinau pasiteirauti ar rezervacija galioja, sakė viskas yra įrašyta.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 02, 20:13)
kam nors mokėjot? kam? kiek? pasidalinkit patirtim, nes aš tai nieko nžn, 1 kart gyvenime į sanatoriją varysim unsure.gif

jei apie kyšius ar dovanas, tai mes nieko niekam nedavėm ir nepirkom smile.gif

Beje, ar yra tokių vaikučių, kurie kaip ir gautų siuntimą vykti į sanatoriją rugpjūčio gale, bet vietų Gintare negauna? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 03 rugpjūčio 2010 - 09:03
QUOTE(Čili @ 2010 08 03, 10:02)
jei apie kyšius ar dovanas, tai mes nieko niekam nedavėm ir nepirkom smile.gif
Beje, ar yra tokių vaikučių, kurie kaip ir gautų siuntimą vykti į sanatoriją rugpjūčio gale, bet vietų Gintare negauna?  smile.gif

Mes vietų negaunam verysad.gif Tik nuo rugsėjo galo...
Dokumentus galim tvarkytis tik turėdami rezervaciją (užtruktų ketvirtadienį-penktadienį, nes gyd. komisija tik ketvirtadieniais būna pas mus). Pirminė reabilitacija praeita, reabilitologės rekomendacijos yra, tik siuntimas iš poliklinikos ir ligonių kasų, ir galim važiuot, kad tik tos vietos atsirastų... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 03 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(Elentari @ 2010 08 03, 11:00)
Mes vietų negaunam  verysad.gif Tik nuo rugsėjo galo...
Dokumentus galim tvarkytis tik turėdami rezervaciją (užtruktų ketvirtadienį-penktadienį, nes gyd. komisija tik ketvirtadieniais būna pas mus). Pirminė reabilitacija praeita, reabilitologės rekomendacijos yra, tik siuntimas iš poliklinikos ir ligonių kasų, ir galim važiuot, kad tik tos vietos atsirastų...  4u.gif

Galiu užleisti savo vaikų vietas, nes mes nusprendėme nebevažiuoti į gintarą, kadangi pajūry pabuvom, pagerėjimas žymus, o kelias mums labai tolimas...

Jūsų vienas važiuotų? Mūsų data rugpjūčio 30 ar 31d.,gerai nepamenu, dviems vaikams, tai tiesiog apkeistume pavardes ir tiek smile.gif Jei jūsų vienas vaikas, lieka antra laisva vieta kažkam 4u.gif Susitarkime per AŽ dėl pavardžių ir t.t. smile.gif
Atsakyti