Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

Idomus tie parduotuviu konsultantai biggrin.gif As rudeni ziurinejau bee vezimus, tai man aiskino, kad senajame vezime sedyne neikeicia krypties, o va jau naujesnis patobulintas ir keiciama kryptis, todel geriau pirkt naujaji lotuliukas.gif man juokingai aisku tai atrode, kai as zinojau, kad viskas ne taip, bet nesigincijau jau su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 05, 20:22)
Idomus tie parduotuviu konsultantai  biggrin.gif  As rudeni ziurinejau bee vezimus, tai man aiskino, kad senajame vezime sedyne neikeicia krypties, o va jau naujesnis patobulintas ir keiciama kryptis, todel geriau pirkt naujaji  lotuliukas.gif  man juokingai aisku tai atrode, kai as zinojau, kad viskas ne taip, bet nesigincijau jau su jais  g.gif

biggrin.gif

man dabar viena dilema ar tikrai bee plus, gulima dalis yra ilgesne rolleyes.gif
nueiciau i parde paziureti,ale as jau ten visiem atsibodus biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikrai ilgesne, juk jame ir nugarele ilginasi ir pakojis issitraukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 05, 21:07)
Nu tikrai ilgesne, juk jame ir nugarele ilginasi ir pakojis issitraukia  g.gif

kad ten ne pakojis,o pati sedima dalis, ji ir senam issitraukia,tik va klausimas su nugarele,nes ji nepailginta daug zemesne uz senesni bee,tai gal pailginta tokia,kaip bee senesnio ax.gif nors jai ilgesne tai liuks butu
Atsakyti
ilgesne tikrai naujam kai isitraukia, o skelbimuose as ir paziurejau tai tik ta viena radau bet kaina tai kosmosas uz naudota 1300 doh.gif taigi lauksiu naudotu daugiau. erikiuxxx jei uzmatysit koki varijanta informuokit. dyydelis aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 05, 21:31)
ilgesne tikrai naujam kai isitraukia, o skelbimuose as ir paziurejau tai tik ta viena radau bet kaina tai kosmosas uz naudota 1300  doh.gif  taigi lauksiu naudotu daugiau. erikiuxxx jei uzmatysit koki varijanta informuokit. dyydelis aciu  ax.gif

drinks_cheers.gif kolkas pygiausiai uzmatytas 950lt ax.gif bet visada manau galima pasidereti rolleyes.gif
Atsakyti
erikiuxxx pasakykit kur radot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 05, 21:31)
ilgesne tikrai naujam kai isitraukia, o skelbimuose as ir paziurejau tai tik ta viena radau bet kaina tai kosmosas uz naudota 1300  doh.gif  taigi lauksiu naudotu daugiau. erikiuxxx jei uzmatysit koki varijanta informuokit. dyydelis aciu  ax.gif

o gal duok skelbima i sm kad ieskai mirksiukas.gif gal kas pasiulys,arba pasidairyk ebay unsure.gif
Atsakyti
4u.gif skelbimus parasysiu sm, ir skelbiu, o is ebay nemoku pirkt blush2.gif nesusigaudau as ten ax.gif
Atsakyti
erikiuxxx turiu prasimeli, ar galetumet pamatuoti bee nugareles ilgi nuo sedynes? ir iki stogo kiek cm? ir ploti sedynes? aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 03 06, 10:24)
erikiuxxx turiu prasimeli, ar galetumet pamatuoti bee nugareles ilgi nuo sedynes? ir iki stogo kiek cm? ir ploti sedynes? aciuuuu  4u.gif

drinks_cheers.gif zinoma,ir gitulia prase manes, tai siandien varysime i kaziuka,tai ismatuosiu tuo paciu smile.gif
Atsakyti
Niu va ismatuoti sunkoka, nes yra galuose uzlenkimai, tai gali buti ilgio paklaida koki 1-2cm

sedimos dalies plotis 28cm
visas gulimas ilgis 80cm
nugarele apie 50-52cm

ydomu , kaip naujasis rolleyes.gif
Atsakyti