QUOTE(juscike @ 2011 03 16, 15:29)
Sveikos mamos, gal kazkuri turit Bugaboo be plius vezimeli? ka apie ji manot? Su vyru nusiziurejom ji, tik stabdo tai, kad jo viena ranka nesulankstysi.
turiu nauja modeli, kaina neatitinka kokybes

minusai - ne visada t.y. pakankamai daznai neuzsifiksuoja rankenos (neuzsilokina ta balta ausele), turi stumdyti rankena kol pagaus sistema, vezimo pakeitimas is vienos puses i kita - mistika, pasiseke be pykcio - viena karta..kaip tik mieste vakar uzsimaniau maze nusukt, tai vos vezimo nesuspardziau

nepavyko, kazkas stringa..
man labai didelis minusas, kad nera spec atramos kojai (toje vietoje stabdis), kuri padetu kai priekiniai ratukai ivaziuoja i duobe, norisi koja paspausti vezima, kad priekis pakiltu, bet kaip tai padaryti kai ten stabtis..
sulankstymas - viena ranka tik pasvajoti, kadangi kaip minejau paskutini arta nepavyko pasukti, kazkas uzstrigo, tai net sulankstyt neisejo - gerai kad toks pusiau sulenktas tilpo - neturejau kantrybes krapstytis..
apie pliusus nerasau, visos cia juos zino..taigi galiu prisipazinti kad pirkau del dizaino, bet nusivyliau, aisku tarnaus jis man kiek gales..bet po pirmo vezimo kai jokio gedimo nebuvo, labai jau nervija mane tokie dalykeliai

na juk ne 500 kainavo..