Jei gerai pamenu tai nuo 2008 m. man atrodo eina su nepripuciamais ratais. Anksciau buvo taip , pripuciami.
mergaites o gal zinot kaip tie zieminiai funkcionuoja ratai ar tik uzdedi nes maciau kazkas ten prie ju baltuoja.
Zieminiai ratai nemanevringi, juos tik uzdedi ir uzfiksuoji. Jei atfiksuotais vazinet, kliutu i asi. Zodziu su zieminiais ratai tai gaunasi nemanevringas tankas, kuris gerai pravaziuoja pro nelygimus ar sniega.
Gal teko kuriai visa saltaji perioda vazinet leliu bugaboo chamelion?Kaip del to zemumo lopsio? Neperpucia kiaurai to vezimo?
As ji ziurineju,nagrineju,man jis toks vasarinis
O patinka labai..

teko naudot
del zemumo/perputimo jokiu problemu.
naudojom vilnoni voka.

naudojom vilnoni voka.
QUOTE(Kuti @ 2011 06 10, 11:36)
Gal teko kuriai visa saltaji perioda vazinet leliu bugaboo chamelion?Kaip del to zemumo lopsio? Neperpucia kiaurai to vezimo?
O patinka labai..

Šią visą žiemą važinėjome, nedėjau į jokį vilnonį voką, nes net šusdavo tada, ta medžiaga kaip suprantu, kažkokia prisitaikanti, neperpučiama vėjo, tai tik medv.kombinzoną, ir kokį šiek tiek storesnį medv.dekį ir žinoma užsegdavau ant lopšio tą spec.viršų, nežinau kaip apibūdinti

QUOTE(Kuti @ 2011 06 10, 10:36)
O patinka labai..

tikrai ne vasarinis

gan gilus lopsys ju

Na va, turim ir mes jau savo pilvinukui bugaboo cameleon
galiu toliau ramiai neščiauti
tik dar noriu klustelt - reiktu pasikeist buomeli, truputi apkandziotas ir pompos nebuvo. Is kur siustis gal zinot?

QUOTE(*panteRa* @ 2011 06 18, 10:15)
tik dar noriu klustelt - reiktu pasikeist buomeli, truputi apkandziotas ir pompos nebuvo. Is kur siustis gal zinot?

ebay yra visko labai daug
QUOTE(*panteRa* @ 2011 06 18, 12:15)

as turiu arliekama buomeli, i AZ

QUOTE(*panteRa* @ 2011 06 18, 11:15)

O pas jus ratai pripuciam? Jei taip pamatuokit pacia paprasciausia dviratine/masinine pompa, turi tikt

Ir mes įsigijom išsvajotajį Bugaboo Cameleon.
Norėjau pasiteirauti mamyčių su patirtim.. Mūsų kūdikėlis gims rugpjūtį, ir žiemai ar pakaktų miegmaišiuko ar reiktų įsigyti tą vokelį Bugaboo Cocoon? Ar šiaip kažką kito?
Būčiau dėkinga už atsakymus!