Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

QUOTE(xedotetis @ 2011 07 31, 21:02)
u zkiek pirkote savo bugabukus ir kokia buvo komplektacija? ar atsisiuntete is ebay?

pas dubline
http://www.tonykealy...ckage-deal.html
Atsakyti
Panasiai ir lt gaunasi.
Vezimas + priedai: zieminiai ratai, vokas, adapteriai, mamos rankine ( naujas modelis) = 4100 ar 4200. Babycenter pirkome viska
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 07 31, 14:34)
Va labai faini http://www.amazon.co...efix=Sheepskin
Ziema labai silta, neikia vaiko prirengti desimtis rubu.
Net vasara gali naudoti...tas kailis puse nusisega...

Aha.labai fainas bigsmile.gif
Atsakyti
pardavinejam siuo metu savo bugaboo cameleon, kam reikia i AZ 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli smile.gif
Kai vaikas 5-6 men nori sestis jau keiciate i sedima dali? Lopsiukas jugi nepasistato,kad vaika galetum truputi staciau paguldyti, nera del to bedos? blush2.gif
Atsakyti
taip, 5 su puse persedom i sportine dali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 03, 07:30)
Turiu klausimeli smile.gif
Kai vaikas 5-6 men nori sestis jau keiciate i sedima dali? Lopsiukas jugi nepasistato,kad vaika galetum truputi staciau paguldyti, nera del to bedos? blush2.gif

mes gulim dar lopsiuke.nors maziuke bando sestis pati ax.gif manau,bandysim temti iki 7men
Atsakyti
Man viena drauge atare bugaboo rema nusipirkti kai vaikas jau bandys sesti..,tada gali naudoti ir lopsi ir sedima dali...na nereikia vis isardyti.... Kitu atveju kai perseda i sedima...Vis perinkineti visai nesinoretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 03, 13:29)
Man viena drauge atare bugaboo rema nusipirkti kai vaikas jau bandys sesti..,tada gali naudoti ir lopsi ir sedima dali...na nereikia vis isardyti.... Kitu atveju kai perseda i sedima...Vis perinkineti visai nesinoretu smile.gif

NA GERA IDEJA!
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 08 03, 13:29)

Tikrai,mintis gera.Man tas remas ir visai nepamaisytu .Galetu i tokios kainos vezimo komplektacija but abi dalys su remais biggrin.gif
Atsakyti
o kam? manau, kai vaikas jau pabandys sedima dali, nebenores atgal i lopsi biggrin.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti