Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

Sveiki,

gal kas kartais... netycia... ruosiasi parduoti Bugaboo Bee Plus?
Labai laukciau pasiulymu ax.gif
Sunku Lietuvoje rasti ji...
Atsakyti
Ir as ieskau bee + biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie ieskanciu, jei kas isaugot Bugaboo Cameleon lauksiu pasiulymu thumbup.gif
Atsakyti
Mes savaji Bugaboo bee plius isigijom, kai dukrytei buvo 6 men. Puikus net ir tokiam mazam vaikui, nes galima vezti veidu i save (kas labai reta sportiniame vezime), ervu ir patogu. Po ilgu paiesku e-bay, nusipirkom babycentre, nes neradom zenkliai pigiau, siuntimas prisideda ir gaunasi max 200Lt pigiau padevetas, nei naujas. Bent jau musu tokia patirtis. Visai kas kita aksesuarai, siunciausi is e-bay bugaboo miegmaisi, superinis daiktas ziema, Lietuvoje ju padevetu visai neradau, o is UK puikios bukles atsisiunciau uz super kaina smile.gif .
Bee ir bee plius labai skiriasi - ir dizainu, ir vaziuokle, ir erdvumu, Bee plius daug pranasesnis thumbup.gif . Pamatuosiu dar gulima erdve, kazkas norejo.. Galvojam, ar pardavinet ji siemet, ar dar reikes.. smile.gif

QUOTE(Rani @ 2012 02 12, 17:56)
Sveikos, gal kas galit paasikinti kuo skiriasi bugaboo bee ir bee plus vezimeliai?

Mano vyrukui 9 men bet jis toks dickis tai galvoju ar ne per anksti i toki mums persesti?

Beja gal kas nors artimiausu metu pardavines? Arba kur galima nusipirkti pigiau?

Atsakyti
Ismatavau: gulima padetis pilnai prailginta 87cm, sutraukta 73cm smile.gif

QUOTE(meduliukas @ 2012 02 06, 13:59)
Laba diena, galbut kas nors turite Bubaboo Bee plus naujausia?
Jeigu nesunku, gal galeciau suzinoti gulimos padeties ilgi, kai ji neprailginta, ir kai prailginta maximaliai, istraukus atloso ir pakojo prailginimus 4u.gif
Nerandu tokios informacijos internete g.gif

Atsakyti
Aciu uz info apie Bee plus ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

Aš tai labai patenkinta Bugaboo vežimaičiais smile.gif
Mes turėjom Cameleoną, bet pakeitėm jau į Bee Plus smile.gif Kolkas mūsų mažylei dar tik pusę metukų, bet ji labai didelė ir jau Cameleono lopšį išauginėjo, tai dabar Bee plus'e gulimoj padėty vežiojam smile.gif

Beje, mamos, kaip su Bugaboo Footmuff, iki kiek minuso jis tinkamas? Aš vis galvoju ar mažylei neperšalta.. g.gif
Atsakyti
grizus is lauko iskart nurenkit ir paziurekit, jei kojytes nesaltos, reiskias nesalta vaikui. na ir siaip nors ir footmuffas bet striuke ar kombi gi dedat...
kazkur skaiciau, kad vaika nereikia perrengti per daug, o nuspresti kaip rengti nesunku - dekit vienu sluoksniu daugiau negu pati rengiates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 02 20, 12:47)
grizus is lauko iskart nurenkit ir paziurekit, jei kojytes nesaltos, reiskias nesalta vaikui. na ir siaip nors ir footmuffas bet striuke ar kombi gi dedat...
kazkur skaiciau, kad vaika nereikia perrengti per daug, o nuspresti kaip rengti nesunku - dekit vienu sluoksniu daugiau negu pati rengiates smile.gif

Aš va kolkas bijau migdyt balkone vien tik su juo, keletui valandų, bijau, kad nesužiūrėsiu ar viskas ok pagal nosį smile.gif
O šiaip lauke valandėlei tai tikrai nesušąla, na aišku yra geras kombis, šilta kepurė.
Va prieš tai lopšy migdėm vilnoniam voke, tai visada buvau užtikrinta, kad tikrai ištrauksiu šiltut šiltutėlę, bet tas vokas be skylių diržams.
Galvojau, gal kaip ir miegmaišiai būna tinkami iki kažkokios lauko temperatūros, tai ir footmuff'ai irgi, tik bandžiau visur ieškot, ir nerandu.
Atsakyti
Turim mes ta bugaboo bee + footmuff'a, superinis daiktas. Tiesa, prie kokios temperaturos yra komforto zona nera informacijos, bet pravaiksciojom su juo per visus siu metu salcius (su vilnoniu kombinezonu, kuris nera storas ir miegmaisiu), vaikas visada budavo siltas. Jei nera labai salta, ji galima prasegti, arba nusegti visiskai, paliekant tik sedimos dalies ikloteli. Tikrai labai geras daylas! smile.gif

QUOTE(grietinietis @ 2012 02 20, 14:54)
Aš va kolkas bijau migdyt balkone vien tik su juo, keletui valandų, bijau, kad nesužiūrėsiu ar viskas ok pagal nosį smile.gif
O šiaip lauke valandėlei tai tikrai nesušąla, na aišku yra geras kombis, šilta kepurė.
Va prieš tai lopšy migdėm vilnoniam voke, tai visada buvau užtikrinta, kad tikrai ištrauksiu šiltut šiltutėlę, bet tas vokas be skylių diržams.
Galvojau, gal kaip ir miegmaišiai būna tinkami iki kažkokios lauko temperatūros, tai ir footmuff'ai irgi, tik bandžiau visur ieškot, ir nerandu.

Atsakyti
Kiek mokejote uz bugaboo bee nauja babycenter?
Ar su bee ziema nera sunku pravaziuoti ???
Vokeli ir mes turime, geras daiktas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(grietinietis @ 2012 02 20, 11:11)
Sveikos!
Aš tai labai patenkinta Bugaboo vežimaičiais smile.gif
Mes turėjom Cameleoną, bet pakeitėm jau į Bee Plus smile.gif Kolkas mūsų mažylei dar tik pusę metukų, bet ji labai didelė ir jau Cameleono lopšį išauginėjo, tai dabar Bee plus'e gulimoj padėty vežiojam smile.gif

Beje, mamos, kaip su Bugaboo Footmuff, iki kiek minuso jis tinkamas? Aš vis galvoju ar mažylei neperšalta.. g.gif

Kodel pakeitet g.gif ?
Atsakyti
O kuom skiriasi Bugaboo Bee ir Bee+ ? bigsmile.gif kazkaip varciau aprasyma, tai dideliu skirtumu neradau ax.gif Mes jau savo Bugaboo Bee isaugom doh.gif (gal kas ieskote, mes savaji parduodam ax.gif ) Ale is mano turetu 5 skirtingu vezimuku sitas buvo pats patogiausias, jau vien del svorio kai reikedavo i 4a. tampyti doh.gif tik gaila mano mazoji nebuvo megeja vazinet....kai pradejo vaikscioti tai ir lipdavo lauk ir pati stumdavo vezima biggrin.gif
Atsakyti