QUOTE(ragnez @ 2010 07 06, 12:09)
jei atvirai, augindama mazaji studijavau magistraturoje dieniniame skyriuje. jis gime vasario menesi, kaip tik spejau issilaikyti sesija. paskui mazdaug menesi buvau namuose, veliau vel ejau i paskaitas. darydavau taip - pamaitindavau, guldydavau i vezima ir aukle eidavo su visais vaikais i parka. po paskaitos atvezdavo maziu i universiteta, per pertrauka pamaitindavau ir jie eidavo vel i parka. o jei miegodavo - pasiimdavau i paskaita. prisipazinsiu, tas pavasario semestras buvo nelengvas, viska suderinti buvo sudetinga - bet destytojai buvo nuolaidus, kolegos studentai mielai dalinosi konspektais ir man pavyko tvarkingai su visais islaikyti sesija, atsiskaityti rasto darbus. o rudeni mazyliui buvo jau beveik pusmetis, kai budavau isejusi i paskaitas, auklyte pamaitindavo ji kose. jis uzaugo nemates buteliuko ir ciulptuko, o as ne karto nenutraukinejau pieno, nors zindziau 19 menesiu...
ačiū už pasidalintą patirtį

mano situacija panaši

rugsėjį turiu išeiti į paskaitas, mažiukui bus apie 2,5 mėnesiuko

studijos dieninės ir kursas deja dar tik II

taigi tvarkaraštis perkrautas

pakolkas neprisileidžiu minčių kas bus, nes baugu
žinoma, blogiausiu atveju nutraukinėsiu

bet bus netoli žiema, parke neprivaikštinėsim
dar klausimėlį turiu- kai sūnelis valgo valgo ir staiga pradeda mesti spenelį, spardytis, rankomis mostaguotis, "muštis", rėkti

papasakojau med. sesutei, sako, kad jei spardosi- pilvelis suskausta...bet kodėl tada kai aš vėl paduodu spenelį, patraukia- nustoja spardytis?negali gi būti, kad čia skaudėjo, čia jau tik įdavus vėl nebeskauda
kartais galvoju, gal tūksta pieno- bet man vos paspaudus krūtį, bėga čiurkšlė- reiškia yra to pienuko sočiai