QUOTE(Kasiopėja @ 2007 09 10, 11:34)
Sveiki,
mes aplankėm darželį šaindien pirmą dieną. Po poros valandų pasiėmiau visą apsiverkusį savo klecką. Bet tai tik pirma diena, gal viskas bus gerai.
Tik labai nustebau, atėjus paimt, sėdi dvi auklėtojos ant kėdučių, šnekasi tarpusavy, keturi vaikučiai verkia, tarp jų ,aišku, ir maniškis, o joms nė motais.Vienas vienam kampe, verkia kitas kitam. Ar nereikėtų su vaikais užsiimti.Pati darželio nelankiau, tai nežinau kaip ten turi būti. Bet manyčiau, jog vaikučius reikėtų pašnekinti, pabandyti užimti , ar sudominti kom nors. Ašku vaikų daug, bet dauguma jų jau vieni gražiai žaidė. O tiems kuriems negerai , atrodo jog nesirūpina.
Pasakykite man, gal aš ne taip viską suprantu?
Mes irgi lankom tą patį darželį, bet man jau kažkaip jis žavesio nekelia po poros incidentų. Ateinu vaiko pasiimt į vakarą, o jau buvo šaltoka, jie lauke,auklėtojos stovi susisukusos nuo vėjo o maniškis be kepurės

iškart pradėjo teisintis kad jam norėjo kapišoną uždėt,nors kepurė jo kažkodėl atsirado visai kitoj spintelėj. Po to jau antra sav kaip gydomės nuo bronchito. Tapkės dingo, pižama dingo, pati girdėjau kaip ant vaikų staugia. Tai mūsų ten beveik ir nebūna. Pas vaiką isterika prasideda kai reik eit į darž.