Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

tikra Gitana thumbup.gif mano vaikas negalejo sulaukti kada Gitana griš po atostogu .Tai ištikruju žmogus atsidodantis savo darbui ir vaikam wub.gif Aišku nieko negaliu pasakiti blogo ir apie kitos aukletojos
Atsakyti
Jau supavydėjau, jog taip patenkintos savo auklėtoja.

Bet sveikai pavydžiu nebijokit. Apie savąją perskaičiau visą 14 puslapiukų, bet kažkaip nieko parašyta neradau. na po kelių dienų ir aš parašysiu. Nenoriu nieko blogo rašyt. Gal tik pasitaikė tokia situacija.
Atsakyti
4u.gif pas mus auklėtoja Daiva,kol kas viskas gerai
Atsakyti
Gal žinote kokia auklėtoja dirba su 3-mčiais vaikučiais? lopšelinukais? Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveiki, mes jau trečia diena po darželio. Parėjo šiandien vaikas linksmas, į darželį eiti nori. Matyt ir ta auklėtoja jau nėra tokia bloga, kaip pasirodė iš pirmo karto.

Nes jei vaikui gerai, tai ir mamai ramu.
Atsakyti
bigsmile.gif musu aukletoja Daivute ir Andzelika.Abi liuks thumbup.gif su Daiva vaikuciams turbut niekada nenuobodu,ji tokia "saviake" rolleyes.gif o Andzelika matosi labai atsakingai ziuri i savo pareigas,man susake visas pastabas,smulkmenas,i kurias tureciau atkreipti demesi,aciu jai uz tai wub.gif
Atsakyti
Musu nepriima, vietu nera... verysad.gif Sake paskambinti po 2 savaiciu, taip tikejausi... verysad.gif
Atsakyti
O nuo kokio amziaus i si darzeli priima? ir isvis kaip elgtis jei pasakys vietu nera, arba dar ko nors reikalaut prades. Nezinau savo teisiu? Gal kas nors protingas apsvies:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste: 19 rugsėjo 2007 - 10:55
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 09 10, 11:34)
Sveiki,
mes aplankėm darželį šaindien pirmą dieną. Po poros valandų pasiėmiau visą apsiverkusį savo klecką. Bet tai tik pirma diena, gal viskas bus gerai.

Tik labai nustebau, atėjus paimt, sėdi dvi auklėtojos ant kėdučių, šnekasi tarpusavy, keturi vaikučiai verkia, tarp  jų ,aišku,  ir maniškis, o joms nė motais.Vienas vienam kampe, verkia kitas kitam. Ar nereikėtų su vaikais užsiimti.Pati darželio nelankiau, tai nežinau kaip ten turi būti. Bet manyčiau, jog vaikučius reikėtų pašnekinti, pabandyti užimti , ar sudominti kom nors. Ašku vaikų daug, bet dauguma jų jau vieni gražiai žaidė. O tiems kuriems negerai , atrodo jog nesirūpina.

Pasakykite man, gal aš ne taip viską suprantu?

Mes irgi lankom tą patį darželį, bet man jau kažkaip jis žavesio nekelia po poros incidentų. Ateinu vaiko pasiimt į vakarą, o jau buvo šaltoka, jie lauke,auklėtojos stovi susisukusos nuo vėjo o maniškis be kepurės blink.gif iškart pradėjo teisintis kad jam norėjo kapišoną uždėt,nors kepurė jo kažkodėl atsirado visai kitoj spintelėj. Po to jau antra sav kaip gydomės nuo bronchito. Tapkės dingo, pižama dingo, pati girdėjau kaip ant vaikų staugia. Tai mūsų ten beveik ir nebūna. Pas vaiką isterika prasideda kai reik eit į darž.
Atsakyti
Mums šis darželis pagal gyvenamą vietą priklauso, buvau nuėjus į Vandenį, jis arčiau, tai prašymo nepriėmė, mat jam nepriklausom. Gal galit pasakyti kokių dokumentų reikia paduodant prašymą į šį darželį?Ir gal prašymą galima ir į kitus paduoti ar čia Fabijoniškėse kitaip. Ačiu
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2007 10 25, 19:00)
Mums šis darželis pagal gyvenamą vietą priklauso, buvau nuėjus į Vandenį, jis arčiau, tai prašymo nepriėmė, mat jam nepriklausom. Gal galit pasakyti kokių dokumentų reikia paduodant prašymą į šį darželį?Ir gal prašymą galima ir į kitus paduoti ar čia Fabijoniškėse kitaip. Ačiu

Mums sis darzelis irgi priklauso pagal gyvenama vieta nors kiti darzeliai yra zymiai arciau.Kituose irgi bandem uzsirasyti,bet prasymu net neprieme,nes mes nepriklausom.O tokia situacija todel,kad fabijoniskese prisistate labai daug nauju namu,o darzelio nei vieno.Visi darzeliai perpildyti ir neturi kur deti net jiems priklausanciu vaikiuku.Mes uzsirasem 2006metu gruodi,bet lankyti prsdesim tik nuo birzelio,nes tik tada bus papildoma grupe atidaryta.O dokumentai tai:prasymas,vaiko gimimo liudijimas ir registracija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 29 spalio 2007 - 13:17
QUOTE(irmaMO @ 2007 10 29, 14:15)
Mums sis darzelis irgi priklauso pagal gyvenama vieta nors kiti darzeliai yra zymiai arciau.Kituose irgi bandem uzsirasyti,bet prasymu net neprieme,nes mes nepriklausom.O tokia situacija todel,kad fabijoniskese prisistate labai daug nauju namu,o darzelio nei vieno.Visi darzeliai perpildyti ir neturi kur deti net jiems priklausanciu vaikiuku.Mes uzsirasem 2006metu gruodi,bet lankyti prsdesim tik nuo birzelio,nes tik tada bus papildoma grupe atidaryta.O dokumentai tai:prasymas,vaiko gimimo liudijimas ir registracija.

Nuneš kyšį iškat vietos atsiras........
Atsakyti