QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 09 10, 09:30)
Antra. Manau jei vaikui butu rimtesnis suzeidimas, o ne nubrozdinimas, aukletoja tikrai butu maciusi/ pasidomejusi kas nutiko vaikui. As asmeniskai tikrai nezinau kada ir nuo ko mano vaikams kiekviena melyne atsirado
ir esu tikra- vaikystej mano tevai irgi nezinojo kada kur ka spejau pasidaryt, nes buvau kaip gyvsidabris.
kaip kazkas minejo, tiesiog tikrai jauciasi negatyvus poziuris i darzeli ir persasi mintis, kad esate is tu zmoniu, kurie amzinai del ko nors buna nepatenkinti. Pagaliau- reik su aukletoja pakalbet, paprasyt, kad geriau pastebetu jusu vaika, nes jus nerimaujate, o ne pradet rasyt internete, kad nusivylete darzeliu. Siuo poziuriu esu patriote. Matau, kad darzelis visiskas opozitas to, ka pati patyriau vaikystej darzely, kai aukletojos liepdavo visiems piesti vienodus daiktus, kai mushdavo, zemindavo, uzklijuodavo burna ir liepdavo valgyti be stalo irankiu. O cia jau prasideda kirmeliuku ieskojimas. Visko pasitaiko. Bet svarbu kalbetis su aukletojom. Kai pradejau leisti dukra i darzeli irgi nerimavau. Ir su nepasitikejimu ziurejau i aukletojas. Bet per savaite nurimau, pamaciau, kad dukra labai patenkinta darzeliu.

kaip kazkas minejo, tiesiog tikrai jauciasi negatyvus poziuris i darzeli ir persasi mintis, kad esate is tu zmoniu, kurie amzinai del ko nors buna nepatenkinti. Pagaliau- reik su aukletoja pakalbet, paprasyt, kad geriau pastebetu jusu vaika, nes jus nerimaujate, o ne pradet rasyt internete, kad nusivylete darzeliu. Siuo poziuriu esu patriote. Matau, kad darzelis visiskas opozitas to, ka pati patyriau vaikystej darzely, kai aukletojos liepdavo visiems piesti vienodus daiktus, kai mushdavo, zemindavo, uzklijuodavo burna ir liepdavo valgyti be stalo irankiu. O cia jau prasideda kirmeliuku ieskojimas. Visko pasitaiko. Bet svarbu kalbetis su aukletojom. Kai pradejau leisti dukra i darzeli irgi nerimavau. Ir su nepasitikejimu ziurejau i aukletojas. Bet per savaite nurimau, pamaciau, kad dukra labai patenkinta darzeliu.
Na, nereikia taip jau kaltinti pesimistiniu požiūriu... Gal truputį daugiau tolerancijos kitokiai nuomonei

Aš asmeniškai kol kas patenkinta Gandriuku, bet visur yra BET

visu pirma, kadangi domejausi, zinau, kad aukletojoms pagal darbo kodeksa UZDRAUSTA dirbti ilgiau nei 7val i diena, nes tai laikoma padidintos itampos/rizikos/atsakomybes darbas. Todel jusu svajone, kad su vaikais nuo ryto iki vakaro butu vienas ir tas pats zmogus yra neigyvendinama.
Tai nėra svajonė, tai tiesiog mano nuomonė

Ar teisinga būtų teigti, kad tokiu atveju mūsų vaikais rūpinamasi neatsakingai.. ?