Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 26, 11:56)
tai ko laukiat?patys pasiskambinkit,gi nieko blogo nenutiks smile.gif paklausk kaip ir kas,ir zinosi.vis aiskiau ir ramiau bus,nei sedeti ir laukti mirksiukas.gif sakykit,o kiek dabar uz darzeli reikia moketi??

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 09 26, 12:02)
b]
pamenu kalbejom apie teveliu iniciatyvines grupes burima, bet kai isgirdau per zinias, kad dabar bus statomi pora darzeliu, kazkaip nebeapsiemiau to. Gal jums vilciu atsiras kai darzeliai bus pastatyti ?  g.gif  o direktorei pakartotinai neskambinot ?

QUOTE(kristik @ 2008 09 26, 16:02)
Na ir kantrumas jūsų  ax.gif Vėliausiai rugpjūčio 31 d jau būčiau skambinusi  rolleyes.gif  Daug joms reikalų prieš rugsėjį, o dabar dar daugiau, tad nenuostabu, kad nepaskambino...

Žinot,merginos, esu kantri ir be to, žodžio žmogus. Tad to paties tikiuosi ir iš kitų mirksiukas.gif Skambinau kelias dienas iš eilės, arba niekas nekėlė ir faksas įsijunginėjo, arba kėlė auklėtojos ir sakė, kad direktorės nėra, paskambinkit už pusvalandžio. Paskambinus po pusvalandžio atsiliepdavo vėl tas pats faksas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 09 26, 17:44)
Žinot,merginos, esu kantri ir be to, žodžio žmogus. Tad to paties tikiuosi ir iš kitų  mirksiukas.gif  Skambinau kelias dienas iš eilės, arba niekas nekėlė ir faksas įsijunginėjo, arba kėlė auklėtojos ir sakė, kad direktorės nėra, paskambinkit už pusvalandžio. Paskambinus po pusvalandžio atsiliepdavo vėl tas pats faksas lotuliukas.gif

Geriausia skambinti arba važiuoti pirmadienį 9-10 arba trečiadienį 16-18 val. - tada yra priėmimo valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 09 27, 01:34)
Geriausia skambinti arba važiuoti pirmadienį 9-10 arba trečiadienį 16-18 val. - tada yra priėmimo valandos  mirksiukas.gif

vedeja labai faina,mus prieme ir ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 09 26, 18:44)
Žinot,merginos, esu kantri ir be to, žodžio žmogus. Tad to paties tikiuosi ir iš kitų  mirksiukas.gif  Skambinau kelias dienas iš eilės, arba niekas nekėlė ir faksas įsijunginėjo, arba kėlė auklėtojos ir sakė, kad direktorės nėra, paskambinkit už pusvalandžio. Paskambinus po pusvalandžio atsiliepdavo vėl tas pats faksas lotuliukas.gif

Bandykite skambinti į mobilų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 09 26, 10:49)
net neskaiciau tokio reksmingo raudono teksto, tad galite toliau mano adresu neberasyt.Beje, tikiuos SUDAUZYTU veidu ar sulauzytais kaulais, kaip kad palinkejote mano dukrai ,gris JUSU vaikas  cool.gif o ne mano.
mastyk pries kalbedama

Aciu uz palinkejimus, sekmes ir jums gyvenime isaukleti nuostabius vaikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2008 09 27, 23:14)
Aciu uz palinkejimus, sekmes ir jums gyvenime isaukleti nuostabius vaikus  4u.gif

nereikia i mane kreiptis, jau sakiau mirksiukas.gif cia jus man graziai palinkejot, as jums to paties palinkejau.
"Kai" zodis nelygu "jeigu" ..
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 09 26, 10:37)
Jau rasiau as anksciau del ko nepatenkinta esu.Paprasciausia susidaro toks ispudis,kad aukletojos dirba abejingai savo darba.Svarbiausia atidirbti savo valandas ir dingti greiciau.Ir atsakymai tokie kad tuo laiku as nedirbau buvo kita aukletoja nieko nezinau ir nemaciau,ir niekas nieko man nesake.Dar vienas kabliukas buvo,kad is ryto nebuvo auklytes,tai aukletoja vienus vaikus palikusi isleke pusryciu paimti.Galejo juk paprasyti is teveliu ar aukletojos is kitos grupes,kad paziuretu kol jinai sugris.Tai apie kokia preiziura ir atsakinguma galima kalbeti.Tokius kleckus palikti vienus.Juk galejo kas atsitikti ar kuris nenori buti ir iseiti doh.gif .

Tai cia aukletojos buna po puse dienos? blink.gif ne viena aukletoja visa diena? g.gif Kas per nesamone blink.gif doh.gif
Kaip cia viena mamyte ir parase,is kur man tada zinoti ar vaikas pavalges,.ar viskas buvo gerai ir t.t.
Pvz.Paislaiciuose,aukletojos keiciasi tik savaites vidury,o ne puse dienos viena,puse kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindija: 28 rugsėjo 2008 - 22:40
QUOTE(sindija @ 2008 09 28, 22:40)
Tai cia aukletojos buna po puse dienos? blink.gif ne viena aukletoja visa diena? g.gif Kas per nesamone blink.gif  doh.gif
Kaip cia viena mamyte ir parase,is kur man tada zinoti ar vaikas pavalges,.ar viskas buvo gerai ir t.t.
Pvz.Paislaiciuose,aukletojos keiciasi tik savaites vidury,o ne puse dienos viena,puse kita.

visa laika kiek pamenu save darzely, ir kiek zinau apie visu kitu darzeline patirti- visada aukletojos po puse dienos dirbdavo, bent jau dazniausiai. Pagal darbo kodeksa kitaip ir negalima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 28 rugsėjo 2008 - 22:46
As, merginos, su tuo paciu klausimu g.gif ...tai jau sildo darzeli ar vis dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 09 29, 09:28)
As, merginos, su tuo paciu klausimu  g.gif  ...tai jau sildo darzeli ar vis dar ne?

Lyg jau ir šildo. tik tas šildymas vos vos
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 09 26, 16:02)
Na ir kantrumas jūsų  ax.gif Vėliausiai rugpjūčio 31 d jau būčiau skambinusi  rolleyes.gif  Daug joms reikalų prieš rugsėjį, o dabar dar daugiau, tad nenuostabu, kad nepaskambino...
Mums davė lapuką su 125 Lt suma  smile.gif
Ačiū labai už patarimus ir padrąsinimus  4u.gif Tikiu, kad laikas realiausias gelbėtojas  smile.gif Tieisog, kai ėjom į privatų darželį nieko panašaus nebuvo, todėl dabar ir man pačiai reikia išmokti mažiau imti į širdį tą "nenoriu"  blush2.gif

O kiek privačiame darželyje grupėje vaikučių,manau, kad ne 15, 20.Gal todėl ir jūsų vaikiukas labiau norėjo eiti į darželį,nes auklėtoja galėjo daugiau skirti dėmesio kiekvienam,o šiame darželyje( kiek žinau ) vaikų grupėje virš 20. g.gif
Atsakyti
QUOTE(draugelis_111 @ 2008 09 29, 09:42)
O kiek privačiame darželyje grupėje vaikučių,manau, kad ne 15, 20.Gal todėl ir jūsų vaikiukas labiau norėjo eiti į darželį,nes auklėtoja galėjo daugiau skirti dėmesio kiekvienam,o šiame darželyje( kiek žinau ) vaikų  grupėje virš 20. g.gif

Taip, ten vaikučių buvo apie dešimt ir, be abejo, tai turėjo labai daug įtakos ax.gif Bet kiti veiksniai taip pat turėjo daug reikšmės ax.gif Vistik ir privačiame darželyje yra savų minusų, todėl stengiuosi jų nelyginti rolleyes.gif
Atsakyti