QUOTE(*AMRI* @ 2009 09 16, 12:53)
Siaip aukletojos uz savo darba gauna atlyginima.Kiekviena pasirinkusi sia specialybe zinojo koki darba dirbs ir ko is jos bus reikalaujama ir labai gerai zinojo,kad darbas ne kabinete bus.O jei ji nesusitvarko su savo darbu ir neturi kantrybes,tai gal tada reiktu pakeisti specialybe ir dirbti pagal pasaukima.Labai gerai zinoma,kad dauguma aukletoju diploma turi tik tam,kad tureti aukstaji isilavinima ir tais laikais pedagoginis universitetas buvo lengviausias kelias tam.Ir nereikia cia advokatauti.Juk chirurgas ar teisininkas neina dirbti darzelio aukletoja.Nesakau yra tikrai labai geru ir savo darbui atsidavusiu,bet yra ir tokiu kad oi,oi,oi.
NU SAKES!Nelaiko jokie nervai jau ir man.Galvojau,nerasysiu niekad i sia nesamone,bet kur ten!Ka pries pedagogini turi pati,nebent gal kad nesugebejai jo pabaigt?!Tai aciu dievui,kad nedirbu darzelyj ar mokykloj,nes tokios rastininkes kaip tamsta ar ten koks parsulis galutinai pribaigtu

Tai tai is vis tik alaus bokaliukus ir kilot

Prie ko cia atlyginimas,diplomas,chirurgai ir dar kas nors?Tarp kitko,turiu drauga chirurga,tai tas karta pasake,jog geriau 12 val.operuot nei darzelyj su 12 vaikigaliu kariaut

Turiu dvi mergiotes,uztenka.Visa laime,kad darzelis yra.Ir net negeda parasyt,kad ir dovanele ar gelyte aukletojoms nunesam uz ju kantrybe ir atsidavima.Jei esi skura,tai tavo problemos.Ir aciu dievui ar ten kam,kad atsirado drasi aukletoja[?],kuri gali uz save ir uz kitas pastovet.Man nei viena bobule ar aukle taip panu mano nesutvarkytu.O kitos rastininkes tegu sau ir normaliems tevams sarmatos nedaro,o ant zemes lai nusileidzia ir aciu pasako,kas ju priedelius aukleja!
Papildyta:
QUOTE(zivvilte @ 2009 09 16, 14:22)
Na nemanau,kad tokie "pedagogai" kaip jus, isaugintumet kazka geresnio
Na, apie Gandriuka tikrai buvau geresnes nuomones...
Bent ne pacios blogiausios. Dabar nerekomenduociau niekam.
Tai ko pati i pestynes lendi?Is viso,negeda tau?Pasiimk savo vaikus ir ciuozki ciuozki is gandriuko,gal pati kazka geresnio isauginsi

Mano panikem patinka ir darzelis,ir aukletojos,ir valgo,ir miega...Tavo vaikams,manau,irgi viskas gerai,paciai tik kazkas matyt kliuna.O as visoms draugems rekomenduoju,tik,deja,pagal gyvenama vieta netinka

Ir sventes smagios,ir uzsiima normaliai.Zemai galva lenkiu VISIEMS darzelio pedagogams.