Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Gandriukas

Sveika mamytes,mes eisim i darzeli nuo rugsejo,paskaiciau cia truputi ir net negera pasidare.... unsure.gif Ziuresim kaip bus,siaip as galvoju,kad paprasciausiai jei kazkas nepatinka,tai reikia pasisakyti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenca @ 2007 01 26, 10:20)
Sveika mamytes,mes eisim i darzeli nuo rugsejo,paskaiciau cia truputi ir net negera pasidare.... unsure.gif Ziuresim kaip bus,siaip as galvoju,kad paprasciausiai jei kazkas nepatinka,tai reikia pasisakyti....  smile.gif

o tavo vaikutis i kokio amziaus grupe eis? gal kartu ir manoji panele bus (3.5 metuku) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaake @ 2007 01 25, 13:27)
sarese gal 20, o vaiksciojanciu iki 10, o kartais ir 6. visi serga...

visiskai suprantama ,kad serga kai tiek daug mažiukų grupėje...lankom Savanorių pr. esantį darželį "Aušrelė", tai ten sąraše po 9 vaikučius...ko gero darželio nekeisim ir važinėsim toliau į Aušrelę, nors po persikraustymo Gandriukas mums būtų prie pat namų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenca @ 2007 01 26, 09:20)
Sveika mamytes,mes eisim i darzeli nuo rugsejo,paskaiciau cia truputi ir net negera pasidare.... unsure.gif Ziuresim kaip bus,siaip as galvoju,kad paprasciausiai jei kazkas nepatinka,tai reikia pasisakyti....  smile.gif

va teisingai pastebejei... negera pasidare paskaicius. vienai kazkas nepatiko, dar 'prifantazavo' truputi ir sutirstino spalvas, kad vaizdelis baisesnis butu, o rezultatas - mamytems bloga g.gif geras darzelis, geros aukletojos. yra visokiu nemaloniu situaciju, bet reikia spresti problemas vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Kleopatra @ 2007 01 26, 14:32)
visiskai suprantama ,kad serga kai tiek daug mažiukų grupėje...lankom Savanorių pr. esantį darželį "Aušrelė", tai ten sąraše po 9 vaikučius...ko gero darželio nekeisim ir važinėsim toliau į Aušrelę, nors po persikraustymo Gandriukas mums būtų prie pat namų sad.gif

aj, tu ligu neisvengsi, nors mano eina ir tfu tfu tfu neserga. tik ramybes neduoda rota virusas, vejaraupiai (pilaiteje), bet gal nesirgsim. pas mus cia kol kas ramu.
Atsakyti
Mano dukra lanke si darzeli ir sunu vesiu nuo rugsejo 4u.gif Musu aukletoja buvo Rita ir dabar bandysim pas ja, nes kaip tik trimetukus tures. Sake, labai rami grupe kol kas ir labai nesirgaliu thumbup.gif Dar trimetinukus tures Gitana, ir dar bus suformuota viena grupe, tik nezinau kokia bus aukletoja. man sis darzelis normalus. neturiu patirties kituose, bet siame nieko blogo nematau rolleyes.gif
Gitana labai meniska, graziai piesia, moko vaikus piesti , bet bent jau anksciau susidariau toki ispoudi, kad labiau myli vaikus, kuriuos atveda teveliai tongue.gif ir daznai serga.
Rita, labaiu 'mamiska".
Atsakyti
QUOTE(Pupsas @ 2007 01 29, 22:39)
Mano dukra lanke si darzeli ir sunu vesiu nuo rugsejo 4u.gif Musu aukletoja buvo Rita ir dabar bandysim pas ja, nes kaip tik trimetukus tures. Sake, labai rami grupe kol kas ir labai nesirgaliu  thumbup.gif  Dar trimetinukus tures Gitana,  ir dar bus suformuota viena grupe, tik nezinau kokia bus aukletoja. man sis darzelis normalus. neturiu patirties kituose, bet siame nieko blogo nematau rolleyes.gif
Gitana labai meniska, graziai piesia, moko vaikus piesti , bet bent jau anksciau susidariau toki ispoudi, kad labiau myli vaikus, kuriuos atveda teveliai  tongue.gif  ir daznai serga.
Rita, labaiu 'mamiska".

Labutis. Mano vaikui jau greit bus 4 metukai. Nuo 1,5 metu jis lanke kita darzeli. Nuo rugpjucio lanko "Gandriuka". Darzelio direktore, aukletojos - tikrai nuostabios. Sunus eina i Peledziukus. As ir mano vyras patenkinti aukletojomis, seimininke. Nesutinku su mamytemis, kurioms nepatinka musu grupes aukletoja Felomena. Ji nuostabi auletoja. Rupinasi vaikais, maloni su tevais. Vaikas su noru eina i darzeli. Tiesa, i darzeli jis ateina pirmas. 7.00. Aukletojos visa laika ji pasitinka su sypsena. Bendrauja su juo, zaidzia... Apie Felomena sunus sako:"Ji gera, as ja myliu". As patenkinta, kad peledziukai bet kuriuo oru eina i lauka. Juk laukas vaikams (manau, ne tik maniskiui) yra viskas. Esu dekinga Auletojai Felomenai uz rupesti, uz globa. Tiesa, mano vaikas pradejo geriau kalbeti, tapo savarankiskesnis. Aciu jums, Peledziuku aukletojos. Gandriukas - jega. thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta šituo darželiu, o ypač fainos auklėtojos "Drugelio" grupėje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2007 02 20, 22:23)
Aš labai patenkinta šituo darželiu, o ypač fainos auklėtojos "Drugelio" grupėje. thumbup.gif

O kokios jusu aukletojos 4u.gif Gal vaikai bus grupiokai ax.gif Nes as pavadinimu nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsas @ 2007 02 21, 09:56)
O kokios jusu aukletojos  4u.gif  Gal vaikai bus grupiokai  ax.gif Nes as pavadinimu nezinau  blush2.gif

MUSU AUKLE GITANA. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2007 02 24, 13:01)
MUSU AUKLE GITANA. smile.gif

Mes bandysim pas rita, jei pakliusim tai busim paralelinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renmis @ 2007 01 26, 11:21)
o tavo vaikutis i kokio amziaus grupe eis? gal kartu ir manoji panele bus (3.5 metuku) smile.gif

mums bus lygiai 2 metukai,pabandysime...gall kas iseis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mes labai norime papulti i Gandriuka, bet jauciu kad be sansu, siandien kalbejau su direktore- kokia faina moteris, patare, padiskutavom, taciau kadangi mes ne pagal gyvenamaja vieta, tai sake, kad sansu be... net nezinau ka daryti.
Gal kas koki patarima galetu duoti, gal kam buvo panasi situacija?
Labai buciau dekinga jei parasytumet i az jei turit kokiu minciu 4u.gif
Atsakyti