Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(pikta_teta @ 2010 09 23, 11:28)
šiandien man atliko bikini depiliaciją Sapulėja spa.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  esu laaabai patenkinta jų darbu, malonia aplinka ir bendravimu smile.gif tikrai apsilankysiu dar kartą. reikės išmėginti ir kitas proceduras. Merginos- tikrai jums rekomenduoju šį salonąwink.gif

Kaune ar Klaipėdoje?
Atsakyti
Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 20:29)
Išbandžiau šiandien depiliaciją cukrumi pagal Satura receptą. Kaifas.  biggrin.gif  bigsmile.gif Nereikia nei į jokius grožio salonus eiti, nei vargti bandant atitaikyti vašką, kuris tiktų tavo plaukams.  biggrin.gif

Jei ne paslaptis, o koks tas Satura receptas? Niekaip negaliu rasti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2010 09 24, 08:04)
Jei ne paslaptis, o koks tas Satura receptas? Niekaip negaliu rasti..... ax.gif

0.5 citrinos sultys, 1 stiklinė cukraus, 1/4 stiklinės medaus. Pakaitinam iki virimo, tada padedam, kad atvėstų ir kai atvėsta iki reikiamos temperatūros, tepam ant kūno su medine mentele ir plėšiam su medvilnine juostele. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką depiliavote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 24, 17:00)
Ką depiliavote?  ax.gif

Kojas, bikinį...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 11:35)
0.5 citrinos sultys, 1 stiklinė cukraus, 1/4 stiklinės medaus. Pakaitinam iki virimo, tada padedam, kad atvėstų ir kai atvėsta iki reikiamos temperatūros, tepam ant kūno su medine mentele ir plėšiam su medvilnine juostele.  mirksiukas.gif

O koki medu deti geriau? Naturalu ar dirbtini?
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2010 09 24, 20:52)
O koki medu deti geriau?  Naturalu ar dirbtini?

Nežinau, aš turėjau natūralų, tai jį ir dėjau.
Atsakyti
Reiks išmėgint, kaip tik turiu senoko medaus, šviežio tai būtų gaila.. Manau ir dirbtinis sueitų, jis gi irgi lipnus.
Atsakyti
Tai ne tiek daug to medaus ir reikia. Ketvirtadalį stiklinės, tai kas čia yra... 2-3 šaukštai medaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 24, 22:03)
Reiks išmėgint, kaip tik turiu senoko medaus, šviežio tai būtų gaila.. Manau ir dirbtinis sueitų, jis gi irgi lipnus.

Gali buti pakitusi medaus struktura, tada ne kam kitam blogiau bus, o tik jums. Grozio proceduroms reikia naudotis isskirtinai geras priemones, cia ne kiek nenusilaidzia maisto kokybei..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 20:29)
Išbandžiau šiandien depiliaciją cukrumi pagal Satura receptą. Kaifas.  biggrin.gif  bigsmile.gif Nereikia nei į jokius grožio salonus eiti, nei vargti bandant atitaikyti vašką, kuris tiktų tavo plaukams.  biggrin.gif

as negaleciau sau, nu niekaip doh.gif taigi toks skausmas..

QUOTE(pikta_teta @ 2010 09 23, 11:28)
šiandien man atliko bikini depiliaciją Sapulėja spa.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  esu laaabai patenkinta jų darbu, malonia aplinka ir bendravimu smile.gif tikrai apsilankysiu dar kartą. reikės išmėginti ir kitas proceduras. Merginos- tikrai jums rekomenduoju šį salonąwink.gif

jei nepaslaptis kokia kaina?
Atsakyti