Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(naura14 @ 2010 10 24, 17:11)
Aciukas, gal pagaliau baigsis vargai, o issiliejes vaskas nebus tokia didele nelaime kaip pasaulinis karas..

ne issliejes, o kaip imu vaska, tai tesiasi paskui toks siulas ir paskui jis nuseda ant sildytuvo krastu... O kai tokiu daugiau pasidaro, tai norisi kazkaip nuvalyt.
Atsakyti
kiekviena profesionali vasko gamintoju produkcijos linija turi skysti vasko likuciu valiklis nuo pavirsiu ir etc. su juo labai paprastai nusivalo sildytuvai ir visa kita.. jokio vargo ir problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 10 21, 08:18)
http://www.sallybeau...ml?cm_vc=UPSELL

Toks koks nuorodoje GIGI firmos, LT kainuoja 110lt (nebent pries metus maciau tokia kaina).  smile.gif jei planuojat depiliuotis pacios tikrai rekomenduoju investuoti i normalu sildytuva ir nevargt su alternatyvom  smile.gif

Merginos, nusipirkau šį šildytuvą, mokėjau 120lt.. Viskas būtų gerai jei jis pašildytų vašką doh.gif Vakar įdėjau skardinę, įjungiau ir laukiau 1,5val kol išsilydis visas vaškas, bet taip ir nesulaukiau doh.gif Kraštai apšilo ir viskas, šiandien klientė turi ateiti o aš nežinau dabar ką man daryti, jis nė velnio nešildo schmoll.gif Ar turit tokį, kaip jis jis jums ar ištirpdo visą skardinę vaško ar tik kraštus? Gal man brokas papuolė? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 10 30, 08:16)
Merginos, nusipirkau šį šildytuvą, mokėjau 120lt.. Viskas būtų gerai jei jis pašildytų vašką doh.gif Vakar įdėjau skardinę, įjungiau ir laukiau 1,5val kol išsilydis visas vaškas, bet taip ir nesulaukiau doh.gif Kraštai apšilo ir viskas, šiandien klientė turi ateiti o aš nežinau dabar ką man daryti, jis nė velnio nešildo schmoll.gif Ar turit tokį, kaip jis jis jums ar ištirpdo visą skardinę vaško ar tik kraštus? Gal man brokas papuolė?  verysad.gif

o temperatura nesireguliuoja?
As pirkau Krinonoj, sildo puikiai ir temperaturos reguliatorius yra, galima palaikyt kokia nori temperatura. Per valanda vasko skardine buna paruosta naudojimui. Dar turiu viena is proco.com, ten temperatura gali palaikyt tik nustatytose pozicijose, jis man nepatiko, tai stovi nenaudojamas, o kainavo brangiau nei is Krinonos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 spalio 2010 - 11:38
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 30, 11:37)
o temperatura nesireguliuoja?
As pirkau Krinonoj, sildo puikiai ir temperaturos reguliatorius yra, galima palaikyt kokia nori temperatura. Per valanda vasko skardine  buna paruosta naudojimui. Dar turiu viena is proco.com, ten temperatura gali palaikyt tik nustatytose pozicijose, jis man nepatiko, tai stovi nenaudojamas, o kainavo brangiau nei is Krinonos.

Reguliuojasi, yra trys padėtys, ant pačios karščiausios užstačiau ir pašilo tik kraštai doh.gif Šiandien vėl bandžiau, tai per pusantros valandos ištirpo ir tai nevisas, žodžiu esu nusivylusi...
Atsakyti
tai man atrodo, reikia pakeisti, kazkas sugede ten. g.gif Mano sildytuvas ne su trim padetim, o temperatura gali sklandziai reguliuot nuo 0 iki 100 laipsniu, o gal dar karsciau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 spalio 2010 - 13:11
O kažin jei norėsiu priduoti nebus kokių tai problemų? Nes va, sakys juk veikia... Man netinka toks kuris išlydo skardinėje vašką per porą valandų, galų gale dar kiek elektros išdega kol pakaista, nežinau dabar ką daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 30 spalio 2010 - 14:53
QUOTE(Amelie* @ 2010 10 30, 15:30)
O kažin jei norėsiu priduoti nebus kokių tai problemų? Nes va, sakys juk veikia... Man netinka toks kuris išlydo skardinėje vašką per porą valandų, galų gale dar kiek elektros išdega kol pakaista, nežinau dabar ką daryti.

tai gal garantinio talona turi? gal pataisytu?

O tai visdelto islydo vaska, tik per pora valandu?
O gal cia kitokiam vaskui skirtas? Tai gal sildo tik iki 40 laipsniu, nes tokia vasko turi but temperatura depiliuojant ir reik laukt. bet juk negerai taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 spalio 2010 - 21:10
QUOTE(Amelie* @ 2010 10 30, 15:30)

Per 14 dienu gali grazinti be problemu, jei turi ceki deze jo... Man asmeniskai geriausias Depileve firmos sildytuvas, jau daug metu naudoju ir jokiu problemu, karstis reguliuojasi pagal norusir jei nauja pilan skardine buna maximum 20-30 min uzkaitimui...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 23, 21:08)
Gal kas zino koki protinga buda kaip nuvalyti vaska nuo skardiniu sildytuvo krastu?

Yra spec valiklis thumbup.gif jis super viska nuvalo, as net nuo suknles nuvaliau kai sau pazastis depiliavausi ir net spalvos nenueme thumbup.gif

Perku Nagavitoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 10 30, 23:36)
Yra spec valiklis  thumbup.gif  jis super viska nuvalo, as net nuo suknles nuvaliau kai sau pazastis depiliavausi ir net spalvos nenueme  thumbup.gif 

Perku Nagavitoj  4u.gif

Gali imesti nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 30, 21:08)
tai gal garantinio talona turi? gal pataisytu?

O tai visdelto islydo vaska, tik per pora valandu?
O gal cia kitokiam vaskui skirtas? Tai gal sildo tik iki 40 laipsniu, nes tokia vasko turi but temperatura depiliuojant ir reik laukt. bet juk negerai taip g.gif

Na taip, išlydo, bet per porą valandų. Jis skirtas vaškui skardinėse, pirkau Depileve Intimate film rosin vašką. Nežinau iki kokios temperatūros įkaista, nes neradau, kad kur nors būtų parašyta apie temperatūrą.
Kažkoks žaislinis jis man atrodo, nešiu po švenčių atgal, tikiuosi priims.
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 10 30, 22:16)
Per 14 dienu gali grazinti be problemu, jei turi ceki deze jo... Man asmeniskai geriausias Depileve firmos sildytuvas, jau daug metu naudoju ir jokiu problemu, karstis reguliuojasi pagal norusir jei nauja pilan skardine buna maximum 20-30 min uzkaitimui...

Taip, viskas yra , čekis, dėžė, bandysiu nešti ir susigrąžinti pinigus, nes nemanau, kad čia gedimas kažkoks, tiesiog jis yra toks, man profesionaliam naudojimui visiškai netinka. Reikės pasieškoti kaip pas tave tokio, kad pakaistų per 20-30min. pilna skardinė. Kažkaip per intenetą jis man toks rimtesnis atrodė o va kaip gavau ir įjungiau, labai nusivyliau.
Atsakyti