Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

As irgi siulyciau vaiku zaidimu kambari. Vaikuciai ten ileidziami jau nuo metuku, tik su vaikais iki 3 m. salia turetu pabuti ir teveliai. Cia dar ir nuo paciu vaikuciiu priklauso. Bet vaikams thumbup.gif tokie kambariai labai patinka. Emociju wub.gif, dziaugsmo thumbup.gif Ir galit tokia svente padalinti i dvi dalis: valandziuke zaidimu kambary, valandziuke - namuose ar kokiame bare su tortuku ant stalo mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi prisijungsiu prie sio klausimo... Mums irgi greit 2 metukai bus, taciau tarp musu sveikintoju mazai vaikuciu... Daug daugiau vyresniu suaugeliu rolleyes.gif Tai ka tokiyu atveju daryti? Jei su mano maze tik 2 vaikiukai ir dar plius koks 8metis berniukas ir viskas? Pas mus namuose irgi ankstoka...
Atsakyti
Aciu uz informacija, tikras medalis dabar cili bash.gif Tikras absurdas...juk ir skambinot ir pasitikslinot, o cia........ blink.gif Tikiuosi, kad kita gimtadieni atsvesit kur kas geriau.
Atsakyti
Kadangi ir man teko sudalyvauti vaiko gimtadienyje Čili picerijoj, tai galiu pasakyti, kad absoliuti nesąmone. Tik sugadina šventę. Niekas ten su tais vaikais neužsiima, o pramoga viena jubiliatui- išsikept picą. daugiau jokios programos matyti neteko. vaikai užsiiminėjo patys, todė padavėjos pradėjo kreivai žvilgčioti. Tipo, ko čia lakstot.
Žodžiu niekam nerekomenduoju ten švęst.
Atsakyti
Mano dukrytės gimtadienis taip pat artėja 4u.gif Tai sugalvojom (beja, tėvelis šį kartą sumąstė, kaip bebūtų keista mirksiukas.gif ) nusivežti visus vaikus į čiuožyklą (devynmečiai visi ax.gif ) pačiuožinėti, o po to į kavinukę - ten pat ledo rūmuose - picos, kolos ir torto valgyti essen.gif Po to iššausim fejerverką ir važiuosim namo rolleyes.gif Gal brangokai gaunasi, bet pramoga ir įspūdžiai garantuoti 4u.gif
Atsakyti
Mes šventėm gimtadienį Akropoly,vaikų šaly"EUROPOJ".Dukrytei ir jos draugėms labai patiko.Vaikai ir pavalgė,ir prisidūko.Be to buvo ir "meškinas",kuris su jais užsiiminėjo.Kadangi mūsų gimtadienis vėlų rudenį,tai švenčiam uždaroj patalpoj,o šiaip,manau,geriausia švęsti gamtoje:ir pigu,ir linksma thumbup.gif
Atsakyti
Arteja sunaus gimtadienis. Jubiliejus birthday.gif Tad patarkit kur galima butu idomiai praleisti vaikams laika Kaune?Zinoma ir kokios kainos?
Atsakyti
mes dukros 10 metį šventėm oazėj.Vaikams labai patiko ir mažesniems ir didesniems.Dar ir dabar kalba, kad daugiau niekur nenorėtų švęsti tik oazėj.3 pirtys, 2 masažinės vonios, ledo kambarys.Paplaukioji atsigeri sulčių tėveliai alaus.Yra baulingas, bet mes ėjom tik į baseiną.Vaikams 10 suaugusiems 15 lt. ir gali būti 4 val, bet tiek net neišbuvom iš anksto užsisakyti nereikia.Nebent norėsi švesti kavinėj.Ten gali užsisakyti ir tortą.Bet męs vaišintis grįžom namo.Nr8 37755012
Atsakyti
Užsakyk boulingo takelį dieną, kai mažesnės kainos ir tegu vaikai pažaidžia. labai fainas užsiėmimas jiems. strike tai net išduoda pažymėjimus vaikams kiek taškų laimėjo.
Atsakyti
Mamytes,norejau jusu pagalbos.Ruosiames svesti 2m,dukrytes gimtadieni.Skambinau i 'Vijolina",ten ateina i namus palinksmint ivairus personazai,tai gal kas is ten uzsakinejot,ir ar patiko?
as skambinausi tai sake yra ivairiu personazu kaina 150lt,bet as manau gal brangoka g.gif ,nu nazinau tau spresti,as klausiu mamyciu gal is ten kas jau buvo asikviete butu idomu suzinoti kaip viskas vyko.
Beje kaip jus galvojat ar dar ne per maza mergaite tokiems personazams?
P.S cia veiksmas kaune.

Atsakyti
dar karta sveikutė, dar gali švesti ledo arenoj, ten taip pat kainuoja nedaug ir laaaaabai smagu.O po visko gali užsukt į macdonaldą mėsainių. vaikai juos dievina.
Atsakyti
Sveikutės. Mes tai į namus kvietėme UAB "Mažasis genijus" ir jie, kartu su vaikais filmavo filmą. Tai bent smagumėlio buvo vaikams. bigsmile.gif Juos grimavo, perrenginėjo , filmavo, vėliau žiūrėjo filmą, o galutinis rezultatas -vaikas gavo dovanų filmą, įrašytą į kompaktą. Tai prisiminimas ilgam. Iki dabar žiūri ir krizena iš savęs.
Atsakyti