Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

Labutis visoms 4u.gif

Neberadau atidarytos Hormonu temos SM, tai uzklausiu cia - ar galima lytiniu hormonu tyrimus priduoti vakare - galvoju is karto po darbo uzsuksiu ir priduosiu kokia 17 val. Ar juos geriau ryte priduoti? (darysiu TEST ir SHBG)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 26 liepos 2010 - 09:21
QUOTE(zuikutas @ 2010 07 26, 07:44)
sveikutes,ka tik suzinojau,kad mano ir 3 nest. nesivystantis ir kad teks daryti abrazija. 1 buvo persileidimas,2-irgi nesiv. Visi mazdaug 6 sav. Afs-neig(dariausi jau po 2),genet.tyr. geri. Geriu thybon,nes testost buvo per didelis,bet dabar test0.81(norma0.22-2.88),shgb120.90(norma26.1-110). Nesu darius tik imuniniu tyrimu,nors dabar itariu,kad butent jie bus blogi. Galvoju,kad reikia nuvykti i santar,pasidaryti tyr(taip supratau siunt nereikia,tik is anksto uzsireg). Paskui ko gero pas gyd karpenko bandysiu-imunogl. Tik nesupratau,ar ji pries nest,as nest metu reikia leistis? Ir kuris gydymas veiksmingesnis-lit ar imunogl?

Labai uzjauciu del dar vienos nesekmes verysad.gif
O kvieciat pirmaji ar jau turit vaikuciu?

Hormonu ats tai labai geri sakyciau,gal tikrai bedos imunineje ? g.gif

Del lit ar ivig tiksliai niekas nepasakys,kas geriau.Gerai ir su tuo ir su tuo,jei prisiminsiu vakare pasiknisiu turimoje literaturoje,gal ten konkrecios statistikos yra.Zinau,kad priklausomai nuo imuniteto stiprumo ir butent konkrecios priezasties,kartais taiko juos abu is karto.

Sunshine,siem tyrimas paros laikas nesvarbu.Tik del ciklo fazes-dauguma mediku sako,kad ciklo gale jie tiksliausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 26, 10:44)
Sunshine,siem tyrimas paros laikas nesvarbu.Tik del ciklo fazes-dauguma mediku sako,kad ciklo gale jie tiksliausi 4u.gif

Aciu Tau uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 07 26, 08:44)
sveikutes,ka tik suzinojau,kad mano ir 3 nest. nesivystantis ir kad teks daryti abrazija. 1 buvo persileidimas,2-irgi nesiv. Visi mazdaug 6 sav. Afs-neig(dariausi jau po 2),genet.tyr. geri. Geriu thybon,nes testost buvo per didelis,bet dabar test0.81(norma0.22-2.88),shgb120.90(norma26.1-110). Nesu darius tik imuniniu tyrimu,nors dabar itariu,kad butent jie bus blogi. Galvoju,kad reikia nuvykti i santar,pasidaryti tyr(taip supratau siunt nereikia,tik is anksto uzsireg). Paskui ko gero pas gyd karpenko bandysiu-imunogl. Tik nesupratau,ar ji pries nest,as nest metu reikia leistis? Ir kuris gydymas veiksmingesnis-lit ar imunogl?

uzjauciu mergyt verysad.gif
zinau, kaip tau dbr sunku, bet zinok-ateis ta svente ir i musu kiema 4u.gif
Atsakyti
vis dar I ieskom verysad.gif buvau ilindus i santar.psl.,bet nelabai aisku i kuri skyriu del tyrimu kreiptis. Man jau 33m ir ieskom 3 metus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 07 26, 08:36)
vis dar I ieskom verysad.gif buvau ilindus i santar.psl.,bet nelabai aisku i kuri skyriu del tyrimu kreiptis. Man jau 33m ir ieskom 3 metus verysad.gif

Uzjauciu 4u.gif bet neprarask vilties, tai ne JAU 33, o DAR TIK 33 4u.gif moterys sulaukia ir 40, ir 45 metu... aukstyn nosi, pirmyn i priezasciu paieskas ir stenkis toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif
va,jau gera savaite,kai baigesi pirmosios mm po persileidimo .viena gydytoja liepe saugotis bent 3 men.,o kita apie tai net neuzsimine,patarkit g.gif
ar gali buti,kad po pirmuju mm O nebus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 26 liepos 2010 - 13:30
QUOTE(krr @ 2010 07 26, 12:25)
va,jau gera savaite,kai baigesi pirmosios mm po persileidimo .viena gydytoja liepe saugotis bent 3 men.,o kita apie tai net neuzsimine,patarkit  g.gif

Sveikute. Saugotis pataria del to, kad organizmas atsigautu. Jei labai greitai pastosi, gali ir vel istikti nesekme, nes gimda dar nebus atsistaciusi pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 07 26, 15:00)
Sveikute. Saugotis pataria del to, kad organizmas atsigautu. Jei labai greitai pastosi, gali ir vel istikti nesekme, nes gimda dar nebus atsistaciusi pakankamai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2010 07 26, 11:25)
va,jau gera savaite,kai baigesi pirmosios mm po persileidimo .viena gydytoja liepe saugotis bent 3 men.,o kita apie tai net neuzsimine,patarkit  g.gif

sveika 4u.gif priklauso dar nuo to ar dare A ar ne. Man gydytoja leido bandyt is karto po pirmu mm. Tai kaip sakant as nieko nelaukusi jos ir paklausysiu mirksiukas.gif MM jau sulaukiau, taigi uz keliu dieneliu pradesiu rimtai dirbti smileysex.gif

kiekvienas gydytojas turi savo nuomone smile.gif
Atsakyti
O kaip imunogl.-kada geriau ji leisti?
Gal zinot kur santar.reikia kreiptis del imuniniu tyrimu?
Ir kazkaip susipainiojau del antifosf.antik.-ar jis gali kisti. Dariausi po 2 nesivyst.,ar ji reikia vis kartoti?
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2010 07 26, 14:04)
O kaip imunogl.-kada geriau ji leisti?
Gal zinot kur santar.reikia kreiptis del imuniniu tyrimu?
Ir kazkaip susipainiojau del antifosf.antik.-ar jis gali kisti. Dariausi po 2 nesivyst.,ar ji reikia vis kartoti?

geriau,pas afs skyrelyje uzklausk.
Kiek mano gydytojas snekejo,sake butina du kartus darytis ne maziau nei 6 savaiciu skirtumu.Viena karta gali siaip uzkiles,du kartai siaip sau niekada.
Mano pirmas buvo neigiamas,lygiai po 6 savaiciu teigiamas,uz 4 sav vel neigiamas.
Jei jau pora kart darei ir neigiamas buvo,tai gal ir neigiamas pas tave? g.gif
Atsakyti