Įkraunama...
Įkraunama...

Bendri draugai

Sveikos,

Mes kartu esam jau keturi metai, bet bendrų draugų taip ir neturim. Visada pavydžiai žiūriu į kompanijas kurios kartu keliauja po užsienį, organizuojasi kokius baidarių ar dviračių žygius Lietuvoje, rengia vakarėlius ar tiesiog susibėga drauge praleisti vakaro...Bėda ta, kad nors mes su draugu sutariam gerai, esam gana skirtingi, ir renkames visiškai skirtingus žmones bendravimui. Jo draugai iš serijos kieti vyrukai, darantys karjerą, verslininkai etc., o mano - "prie meno" ar tiesiog paprasti, be jokių pretenzijų biggrin.gif Todėl dažniausiai aš nerandu apie ką kalbėtis pakliuvusi į jo draugų kompaniją, o ir pati joje nejaukiai jaučiuosi, o pažintys su mano draugais dažniausiai baigiasi kokiais nesusipratimais, kurių vėliau net prisiminti nesinori ...Kažkaip pradėjo mane erzinti šita situacija, nes visą laisvalaikį esame priversti praleisti arba dviese arba atskirai kiekvienas su savo draugais...Įdomu kaip kitos poros, ar turite bendrų draugų, ar leidžiate laiką drauge su jais, keliaujate, atostogaujate?

P.S. Neradau panašios temos, jeigu yra, atsiprašau, galit trinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Willie @ 2010 07 07, 13:31)
Sveikos,

Mes kartu esam jau keturi metai, bet bendrų draugų taip ir neturim. Visada pavydžiai žiūriu į kompanijas kurios kartu keliauja po užsienį, organizuojasi kokius baidarių ar dviračių žygius Lietuvoje, rengia vakarėlius ar tiesiog susibėga drauge praleisti vakaro...Bėda ta, kad nors mes su draugu sutariam gerai, esam gana skirtingi, ir renkames visiškai skirtingus žmones bendravimui. Jo draugai iš serijos kieti vyrukai, darantys karjerą, verslininkai etc., o mano - "prie meno" ar tiesiog paprasti, be jokių pretenzijų  biggrin.gif  Todėl dažniausiai aš nerandu apie ką kalbėtis pakliuvusi į jo draugų kompaniją, o ir pati joje nejaukiai jaučiuosi, o pažintys su mano draugais dažniausiai baigiasi kokiais nesusipratimais, kurių vėliau net prisiminti nesinori ...Kažkaip pradėjo mane erzinti šita situacija, nes visą laisvalaikį esame priversti praleisti arba dviese arba atskirai kiekvienas su savo draugais...Įdomu kaip kitos poros, ar turite bendrų draugų, ar leidžiate laiką drauge su jais, keliaujate, atostogaujate?

P.S. Neradau panašios temos, jeigu yra, atsiprašau, galit trinti 4u.gif

O tai jis irgi toks pats nova-litovcas(novaruskis?), kaip ir jo chebrytė? smile.gif Tokiu atveju problema yra ne tiek draugai, kiek jūsų pačių nesuderinamumas, bo kaip sako, parodyk man savo draugelius, ir aš pasakysiu, kas tu toks smile.gif Pas mus pvz vertybės yra tos pačios, todėl ir draugai panašaus 'kalibro'. Toks suderinamumas, beje, yra labai svarbus santykių ilgalaikiškumui. Su protingais žmonėmis niekada nėra nuobodu, tačiau galiu pripažinti, kad aš taip pat negaliu rasti bendros kalbos su tokiais 'novalitovcais', nes jie neretai būna užstrigę vystimesi maždaug ties dešimta klase, o jei ir būna gudresni - apart pinigų daugiau nieko nemato, seka bandos mada, vaikosi kažkokio durno statuso, brangių šmutkių, neturi visai skonio, neskaito knygų, žiūri realybės šou, mėgsta silikoninius papus, ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Good_girl: 07 liepos 2010 - 13:43
Kad mes esam skirtingi - pripažįstu, bet kol esam tik dviese, mums tas netrukdo, tai jaučiasi tada, kai pradedam su vienas kito draugais bendraut.
O dėl "novalitofcas", tai nėra jis toks, kaip aprašėte. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip,turim smile.gif
Atsakyti
Mes turim bendru draugu (nebutinai seimu), bet kiek pastebejau viskas nuo moteriskiu priklauso - jei jos randa bendra kalba tai vyrai irgi bendraus. Ypac kai kas nors skiriasi pasimato, kad jei su nauja drauge (mano drauges taip ir islieka biggrin.gif ) nelabai sutariu taip ir vyrai atitolsta. Nors tikrai stengiuosi vyrui nieko nesakyti.
O atostogaujam vis tiek vieni, lengviau. Tada su nieko nereikia derintis, ka nori ta darai tongue.gif
Atsakyti
Su dabartiniu vaikinu mus supažindino bendri draugai, todėl dabar esam kaip viena kompanija, o su eksu buvo kitaip.. Jo draugai buvo tipo "grietinėlė", o mano draugės paprastos merginos, kaip ir aš, dėl to mums buvo labai sunku taip pat, nes aš gana nejaukiai jausdavosi tose "prabangiose" kompanijose. Gerai kažkuri sakė, kad kokietai dideli skirtumai išskiria poras laikui bėgant, aš taip ir nepritapau
Atsakyti
Bet juk vyro draugu draugai, tiek super verslininkai, turi drauges/zmonas. Manau, per jas uzsimegztu draugyste. Beto, itariu, kad jeigu daug laiko neturite bendru draugu, tai gal tiesiog jums taip patogiau, gal kiek kategoriskai ziurit i vienas kito draugus, kas sios situacijos ne kiek nepalengvina smile.gif
Atsakyti
Jo draugai tapo mano draugais. O mano draugės liko tik mano....nu ir ačiū Die, kad ne jo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 07 28, 18:57)
Jo draugai tapo mano draugais. O mano draugės liko tik mano....nu ir ačiū Die, kad ne jo. lotuliukas.gif

thumbup.gif jo draugai-mano draugai,mano draugai-mano lotuliukas.gif

kadangi mes labai panasus viskuom,taigi jo draugai tiek mano idealiai papilde gretas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mūsų bendri draugai tik tie, kurie buvo jo draugai. Mano draugai yra mano.
Atsakyti
mano vyras draugų neturi...tik pažįstamus.Iš pradžių man buvo labai keista.Aš turiu dvi drauges ,kurių vyrai ir yra mūsų bendri draugai.Bet man sąvoka draugai netinka,jie yra tik pažįstami,draugių vyrai.Gyvenime stengiuosi vadinti viską tikrais vardais...aplinkui dauguma tik pažįstami cool.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 07 28, 16:57)

drinks_cheers.gif Na ir aisku per ilgus metus teko susipazinti su naujais zmonemis, kurie tapo musu nauji bendri draugai rolleyes.gif
Atsakyti