QUOTE(Willie @ 2010 07 07, 13:31)
Sveikos,
Mes kartu esam jau keturi metai, bet bendrų draugų taip ir neturim. Visada pavydžiai žiūriu į kompanijas kurios kartu keliauja po užsienį, organizuojasi kokius baidarių ar dviračių žygius Lietuvoje, rengia vakarėlius ar tiesiog susibėga drauge praleisti vakaro...Bėda ta, kad nors mes su draugu sutariam gerai, esam gana skirtingi, ir renkames visiškai skirtingus žmones bendravimui. Jo draugai iš serijos kieti vyrukai, darantys karjerą, verslininkai etc., o mano - "prie meno" ar tiesiog paprasti, be jokių pretenzijų

Todėl dažniausiai aš nerandu apie ką kalbėtis pakliuvusi į jo draugų kompaniją, o ir pati joje nejaukiai jaučiuosi, o pažintys su mano draugais dažniausiai baigiasi kokiais nesusipratimais, kurių vėliau net prisiminti nesinori ...Kažkaip pradėjo mane erzinti šita situacija, nes visą laisvalaikį esame priversti praleisti arba dviese arba atskirai kiekvienas su savo draugais...Įdomu kaip kitos poros, ar turite bendrų draugų, ar leidžiate laiką drauge su jais, keliaujate, atostogaujate?
P.S. Neradau panašios temos, jeigu yra, atsiprašau, galit trinti
O tai jis irgi toks pats nova-litovcas(novaruskis?), kaip ir jo chebrytė?

Tokiu atveju problema yra ne tiek draugai, kiek jūsų pačių nesuderinamumas, bo kaip sako, parodyk man savo draugelius, ir aš pasakysiu, kas tu toks

Pas mus pvz vertybės yra tos pačios, todėl ir draugai panašaus 'kalibro'. Toks suderinamumas, beje, yra labai svarbus santykių ilgalaikiškumui. Su protingais žmonėmis niekada nėra nuobodu, tačiau galiu pripažinti, kad aš taip pat negaliu rasti bendros kalbos su tokiais 'novalitovcais', nes jie neretai būna užstrigę vystimesi maždaug ties dešimta klase, o jei ir būna gudresni - apart pinigų daugiau nieko nemato, seka bandos mada, vaikosi kažkokio durno statuso, brangių šmutkių, neturi visai skonio, neskaito knygų, žiūri realybės šou, mėgsta silikoninius papus, ir t.t.