Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Cheerafa @ 2013 01 29, 21:12)
Dekui tikiuos taip ir bus smile.gif
Kaip oras buvo?

Pernai buvom birzelio pirma savaite,tai orai buvo fantaskiski thumbup.gif ,ryte 9val.pavesyje 35 laipsniai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 01 29, 20:12)
Dekui tikiuos taip ir bus smile.gif
Kaip oras buvo?

Buvo gerokai silciau negu pas mus LT biggrin.gif O jei rimtai tai man buvo pats tas apie 30laipsniu smile.gif
Atsakyti
na o kaip orai geguzes pirma savaite? gal kas buve?
Atsakyti
QUOTE(tiuti @ 2013 01 29, 21:02)
Pernai buvom birzelio pirma savaite,tai orai buvo fantaskiski  thumbup.gif ,ryte 9val.pavesyje 35 laipsniai. thumbup.gif

Jo, pirma buvo super thumbup.gif , o va antrą birželio savaitę pakilo jau ir iki 45 laipsnių, tai buvo ne kas doh.gif , pasigailėjom taip "vėlai" atvažiavę.
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2013 01 30, 01:27)
Jo, pirma buvo super thumbup.gif , o va antrą birželio savaitę  pakilo jau ir iki 45 laipsnių, tai buvo ne kas doh.gif , pasigailėjom taip "vėlai" atvažiavę.

Nu velniava doh.gif mes nusipirke isankstine kelione pirmajai birzelio savaitei, bet del vyro darbo nebeiseina tai teks nukelti i antraja birzelio savaite doh.gif o ten jau ir kainos nebe isankstines ir orai ziuriu nebepalankus doh.gif g.gif na bet gal taip kardinaliai labai nepasikeis. Ir del viesbucio pradejau galvot jei jau viskas keiciasi,tai gal imt Diva vietoj Elos g.gif mane tiesa sakant neramina tai kad paeitais metais cia paskaiciau kad kazkokios zarnyno infekcijos Eloj daug kam buvo g.gif

JM gal galit pakomentuot ( atleiskit jei jau raset) kuris is Delfinu geresnis g.gif palace, imperial ar diva g.gif mane labai suzavejo jusu pasakojimas apie diva 4u.gif sakykit o ten standartinis kambarys turi viena dvigule ir sofkute ar dvi dideles lovas? Na jus maciau buvot seimyniniam bet gal teko matyt ir ta standartini,ar labai jis mazas g.gif nuo kokio amziaus vaikus priima mini klubas? Ar yra vaikiskas restoranas? Ar daug uzimtumo vaikams? Ar yra kudikiu baseinas?
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2013 01 30, 02:43)
Nu velniava doh.gif  mes nusipirke isankstine kelione pirmajai birzelio savaitei, bet del vyro darbo nebeiseina tai teks nukelti i antraja birzelio savaite doh.gif o ten jau ir kainos nebe isankstines ir orai ziuriu nebepalankus doh.gif  g.gif  na bet gal taip kardinaliai labai nepasikeis. Ir del viesbucio pradejau galvot jei jau viskas keiciasi,tai gal imt Diva vietoj Elos g.gif  mane tiesa sakant neramina tai kad paeitais metais cia paskaiciau kad kazkokios zarnyno infekcijos Eloj daug kam buvo g.gif

JM gal galit pakomentuot ( atleiskit jei jau raset) kuris is Delfinu geresnis g.gif  palace, imperial ar diva g.gif mane labai suzavejo jusu pasakojimas apie diva 4u.gif  sakykit o ten standartinis kambarys turi viena dvigule ir sofkute ar dvi dideles lovas? Na jus maciau buvot seimyniniam bet gal teko matyt ir ta standartini,ar labai jis mazas g.gif  nuo kokio amziaus vaikus priima mini klubas? Ar yra vaikiskas restoranas? Ar daug uzimtumo vaikams? Ar yra kudikiu baseinas?

Nepergyvenkit jus taip 4u.gif ,oru negali prognozuot,vienais metais taip,kitais jau radikalus pokyciai.Jusu pasirinktas viesbutis man atrodo net patrauklesnis uz Diva.Atsiiepimu visada visokiu buvo ir bus.Yra ir delfinu palase atsiliepimas,kad vaika vos gyva parsiveze,mat baisiai apsinuodijo,bet toks tik vienas,taigi,kiek tame tiesos-nezinia.JM is delfinu labiausiai patiko Diva,Imperial tuo metu dar nebuvo.Divoj yra ir kudikiu baseinas ir vaiku restoranas,mini klubas,zaidimu aikstele,ivairiausiu paspirtuku,masiniuku,lunaparkas.Mini klubas man rodos nuo 4metu priima vaikus.Jusu vietoj nekeisciau keliones planu:1 viebutis tikrai geras.2 orai irgi bus geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2013 01 29, 23:28)
na o kaip orai geguzes pirma savaite? gal kas buve?

Anais metais buvom gegužio 17d savaitei, oras man nepatiko, kelias dienas lijo, nepasakyčiau, kad karšta labai, tada jau per trumpai išėjo 7d vien dėl oro ax.gif

QUOTE(Cheerafa @ 2013 01 30, 00:43)
Nu velniava doh.gif 

Važiavom anais metais birželio 16d. 11 dienų, oras buvo pasakiškas ir mums ir vaikams, nepalyginsi su geguže, manau jums bus viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tiuti @ 2013 01 30, 08:15)
Jusu vietoj nekeisciau keliones planu:1 viebutis tikrai geras.2 orai irgi bus geri biggrin.gif

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif Ela tikrai labai geras viešbutis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 01 31, 17:10)
Anais metais buvom gegužio 17d savaitei, oras man nepatiko, kelias dienas lijo, nepasakyčiau, kad karšta labai, tada jau per trumpai išėjo 7d vien dėl oro  ax.gif
Važiavom anais metais birželio 16d. 11 dienų, oras buvo pasakiškas ir mums ir vaikams, nepalyginsi su geguže, manau jums bus viskas  thumbup.gif
Papildyta:

Pilnai sutinku  drinks_cheers.gif Ela tikrai labai geras viešbutis  mirksiukas.gif

niu aciu, net nuotaika dingo doh.gif
Atsakyti
ar yra buvusiu Ambiente hotel viesbutuke? ar verta vaziuoti geguzes 16 d
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2013 01 20, 20:55)
Na gal pabandykit  i Botanika  , kainos ir kokybes santykis geras, o maziukas gal istvers kelione  smile.gif musu draugai su 3 vaikiukais vaziuja  maziausiam tik 1.5m bus geguzes men.   nestuke.gif  linkiu sekmes  4u.gif

o kaip vaziuoja i Botanika, mes irgi su trim vaikais norim ( maziukui pusantru), bet man nieko nesiulo 2plius 2 man. Dvejose agenturuose club salima siulo ten kaina 6400 gaunas geguzes vidury g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traliabum: 01 vasario 2013 - 15:48
QUOTE(traliabum @ 2013 02 01, 15:46)
o kaip vaziuoja i Botanika, mes irgi su trim vaikais norim ( maziukui pusantru), bet man nieko nesiulo 2plius 2 man. Dvejose agenturuose club salima siulo ten kaina 6400 gaunas geguzes vidury g.gif

Mums su trim vaikučiais (8m., 5m. ir 5m.) Botanike agentūros šeimyninį kambarį arba du dviviečius siūlė. Šeimyninio kamb. kainą Tezturo puslapyje galima pasižiūrėt pasirinkus variantą 3 suaug. + 2 vaikai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lime: 01 vasario 2013 - 16:45
QUOTE(traliabum @ 2013 02 01, 16:46)

Geguzes vidurje pazystami vaziuoja su 3vaikais ,maziukui 1,5m , jie eme standartini kambari , dvigule lova , viengule lova , kusete (laisvai vaikas telpa iki 10-12m ) ir pristatomas maniezas-lovyte. Esu buvusi tokiam kambari sokiu nepasoksi, bet vietos uztenka smile.gif
Papildyta:
[quote=ramimama,2013 02 01, 20:18]
Geguzes vidurje pazystami vaziuoja su 3vaikais ,maziukui 1,5m , jie eme standartini kambari , dvigule lova , viengule lova , kusete (laisvai vaikas telpa iki 10-12m ) ir pristatomas maniezas-lovyte. Esu buvusi tokiam kambari sokiu nepasoksi, bet vietos uztenka smile.gif
[/quote

Iki 2metu vaikas vaziuoja nemokamai ,reik ziureti standartini kambari 2+2 (botanike) ir agenturoje klausti del maziuko smile.gif
Atsakyti