Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Tinka @ 2011 02 17, 14:16)
9 dydis, viduj 17 cm. o kitos dydziu mazesnes (arba didesnes, nerandu, kur antra pora nusandeliuota).
tokio principo
http://www.mytoys.de...1.05.01/2007669

Oi tai jaučiu mažos mano mergitėj, ji 23 dydžio batukus nešioja...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 17, 16:25)
Oi tai jaučiu mažos mano mergitėj, ji  23 dydžio batukus nešioja...

nu kaip cia pasakius. mano vyresnelis dabar nesioja 28-29, koja 18 cm. cia kokiam 25-26 musiskam kazkur.
Atsakyti
KAS buvote delphin de luxe? ir kas skridote is Rygos?
Atsakyti
Smurka o ka zinote apie Club Asteria Belek viesbuti??? Kokios dislokacijos vila mum ten rinktis, nes kiek skaiciau ten yra standartu kambariu ivairiu dydziu. Ar reiketu ideti ''EURus'' i pasa kad suteiktu geresni numeri. O gal imanoma sumoketi siek tiek daugiau ir paimti seimynini (turiu omenyje ne oficialiai)...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 02 17, 14:04)
Žiūrėjau lietuviškose interneto svetainėse, tai vaikiški batai apie 29 Lt, o suaugusiems apie 35 Lt, laiko dar yra, pagalvosim. Mažiukei mūsų du metukai, tai jos išmierų niekur nemačiau, bet manau, kad jai tikrai nereikės tų batų  biggrin.gif

Vaikiškų vandens batukų yra Norfoj pirkti po 5 ar 6 litus. Savo kleckams pirkome prieš kokį mėnesį. Tik dydžių pasirinkimas labai menkas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 22 vasario 2011 - 06:49
Kokioe atsiliepimai apie Kervansaray Kudu?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 02 22, 13:03)
Kokioe atsiliepimai apie Kervansaray Kudu?

sveikute, planuoji kelionę Į Turkiją? kada? Aš irgi žiūrinėju rugsėjo mėnesiui, ieškau vaikams geriausio tsakant mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį - ar būna viešbučiuose naktipuodžiai vaikams? g.gif
Atsakyti
Mes į Simena Sun Club vežėmės puodą savo ir palikom ten tongue.gif nebuvo "valdiškų" lotuliukas.gif
Atsakyti
ne, mes irgi vezemes ir palikome puoduka.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2011 03 15, 21:42)
Mes į Simena Sun Club vežėmės puodą savo ir palikom ten tongue.gif nebuvo "valdiškų" lotuliukas.gif

QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 03 15, 22:23)
ne, mes irgi vezemes ir palikome puoduka.

ačiū 4u.gif maniau būsiu pirma pasiėmus puodą biggrin.gif gera mintis palikt ten, greit turkai galės įtraukt puodukų pasiūlą kartu su lovytėm, jei visos mamos paliks po puodą lotuliukas.gif ačiū dar kartą, labai pralinksmėjau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 15 kovo 2011 - 21:36
Mes atostogavom Amara Club Marine ir tik geri atsiliepimai. Ir mums, ir vaikams labai patiko.

Veikt yra ką, vaikų baseinai geri. Gylis 35cm
user posted image
Kalneliai yra 1m gylio baseine.
user posted image
Viso yra du dideli baseinai, vieno šone prisiklijavęs vaikų.
user posted image
user posted image
Pakrantė akmenukai, bet vaikai kepė babkes ir vargo nematė.
user posted image
Valgyt yra visko ir daug, vaikai tikrai neliks alkani. Nuo 10 iki 16 val. galima gauti šviežiai spaustų sulčių. Beje, jos skanesnės vitamin bare nei tos ,kurios paduodamos pusryčių metu.
Žalumos labai labai daug, erdvės labai daug, veikt pilna.
user posted image
user posted image
user posted image
Su vaikais užsiima, žaidžia organizuoja. Mus kvietė vaikus užrašyt kasdien treniruotis futbolą ar krepšinį. Kasdien mini disco vaikams.
user posted image
Vaikų klube yra vaikų biliardas, čiuožyklos, supynės, batutas tam tikromis valandomis ir traukinukas irgi tam tikromis valandomis.
Vyksta užsiėmimai - piešia, karpo, klijuoja, gamina, veidus paišosi ir t.t. Būna sausainių valanda - visi žaidžiantys vaikai vaišinami sausainiais ir sultimis.

Mes gyvenom family kambary. Tai du kambariai. Vienas pareinamas su dviem lovom, kitas su didele viena lova. Joje tilpau miegoti aš su abiem savo vaikais ir tilpom kuo puikiausiai.

Puodukų nėra, vežėmės savo, palikom.

Atsakyti