Man irgi labai patinka balti odinukai, tik galvoju ar ta balta oda lengvai nusivalo, ir ar tiktu baltas vezimaitis berniukui patarkit

QUOTE(kristesnamai @ 2011 02 16, 10:00)
Man irgi labai patinka balti odinukai, tik galvoju ar ta balta oda lengvai nusivalo, ir ar tiktu baltas vezimaitis berniukui patarkit 

tai aisku, kad tinka

QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 16, 01:04)
o sakykit kas turit odini emmlajungos lopsi, nu man kazkaip per slacius atrodo, kad oda sala ir turetu buti nemalonu liestis, ar nera jokio diskomforto? Siaip aisku suprantamas dalykas, kad viduje medziaga, bet visgi?
Mano mazoji ziema vazinejo lopsyje, tai jokiu nepatogumu nepajutau. Tik galiu pagirti, kad lopsys gilus, neuzpucia vejas, erdvus, tilpom su kailiniu vokeliu, vaikas niekada nebuvo perkaites ar susales

QUOTE(Kačia @ 2011 02 16, 23:51)
Mano mazoji ziema vazinejo lopsyje, tai jokiu nepatogumu nepajutau. Tik galiu pagirti, kad lopsys gilus, neuzpucia vejas, erdvus, tilpom su kailiniu vokeliu, vaikas niekada nebuvo perkaites ar susales 

treciam pirkciau vel emmaljunga,ir tik balta odinuka

o man kreminis odinis labaiu patinka
toks kaip uogos nuotraukoj

QUOTE(Darfe @ 2011 02 17, 00:59)
Ir man. Bet cia skonio reikalas
Sveikutės
mes važinėjames emaljunga karietoje, vežimuke City cross
, sakykit gal kuri turit toki daiktelį
http://www.emmaljung...mizer-1042.html, ar apsimoka toki daiktą isigyti ir kiek jis maždaug kainuoja
vasariop naudosim sėdimą dalį, o mūsų vežimukas juodos splavytės, todėl bijau, kad bus karšta mažiukui

vasariop naudosim sėdimą dalį, o mūsų vežimukas juodos splavytės, todėl bijau, kad bus karšta mažiukui

Man irgi idomu ar geras sis dalykas

Turim toki daikta dar su koju uzdangalu,bet mums bus pirma vasara tai kolkas apie vasara nk negaliu pasakyti,o siuo metu gerai uzdangalu paslepti visus pledus

QUOTE(Di8 @ 2011 02 17, 12:11)
Sveikutės
, sakykit gal kuri turit toki daiktelį
http://www.emmaljung...mizer-1042.html, ar apsimoka toki daiktą isigyti ir kiek jis maždaug kainuoja

o kas cia per daiktas? kam jis skirtas?