Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikos. Kaip laikotės sesutės? Kaip darbukuose sekasi? Kokios nuotaikos rudeniui atėjus?
Aš jau ne pilna savaitė po atostogų. Prabėgo pradulkėjo mano atostogos, atrodo, kad ir nebuvo. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 04 rugsėjo 2010 - 12:30
Sveikutes,as irgi jau i darbus isikinkiau ir net pamirsau,kad atostogas neseniai turejau,dabar apie sekancias atostogas svajoju smile.gif
Zydra-tau didziausios sekmes,kad visas procesas praeitu kuo greiciau ir neskausmingai,pranesk mums kada jau supuosi leliuka smile.gif
Fergie-apie tas agenturas kur priima nuolatiniam darbui slaugos namuose as nieko negirdejau bet galesiu pasiklausineti,zinau daug agenturu, bet jos siuncia i skirtingas vietas, ten kur yra darbo ir tai nera garantuota,kad galesi dirbti kiek noresi bent jau pradzioj,nes dirbi kada yra darbo pasiulymu.Siaip darbas agenturai turi daug minusu,bet turi ir pliusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 09 06, 17:01)
Sveikutes,as irgi jau i darbus isikinkiau ir net pamirsau,kad atostogas neseniai turejau,dabar apie sekancias atostogas svajoju smile.gif
Zydra-tau didziausios sekmes,kad visas procesas praeitu kuo greiciau ir neskausmingai,pranesk mums kada jau supuosi leliuka smile.gif
Fergie-apie tas agenturas kur priima nuolatiniam darbui slaugos namuose as nieko negirdejau bet galesiu pasiklausineti,zinau daug agenturu, bet jos siuncia i skirtingas vietas, ten kur yra darbo ir tai nera garantuota,kad galesi dirbti kiek noresi bent jau pradzioj,nes dirbi kada yra darbo pasiulymu.Siaip darbas agenturai turi daug minusu,bet turi ir pliusu biggrin.gif

Sveika. Man draugė minėjo apie nuolatiniam darbui įdarbinančias agentūras, tačiau nebežino jų koordinačių. O kokiu būdu, UK galima įsidarbinti nuolatiniam darbui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 06 rugsėjo 2010 - 16:19
Paieskojus internete radau agentura kur siulo daug ivairiu darbu,gal pabandyk parasyti jiems e-mail'a Sunshine care agency
o cia dar viena Prestige nursing
O nuolatiniam darbui gauti reiketu tiesiogiai kreiptis i konkrecius slaugos namus arba ligonine,tiesa darbinantis Nhs reikia ziureti skelbimus internete ir radus pasiulymu uzpildyti anketa,tada jie pakviecia pokalbiui,nera taip kaip Lt,kad nueini i ligonines kadru skyriu ir jie gali pasakyti kokiu darbuotoju jiems reikia,UK visi NHS visi darbo skelbimai online,kazkada buvau idejusi nuorodas i kelias ligonines Rytu Anglijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 06 rugsėjo 2010 - 16:31
sveikos. siandie vaziuoju i ligonine smile.gif. vai vai kaip bijau.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 09 07, 06:46)

4u.gif 4u.gif 4u.gif laukiam dziugiu ziniu,stiprybes ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 09 07, 08:46)

Stiprybės Žydra. Laikom kumščius už tave group.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2010 09 07, 09:46)

Sekmes tau didziausios viskas bus gerai,labai lauksim is taves ziniu........ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kazin kaip ten Zydrai sekasi,gal jau lialiuka supuoja.... wub.gif
Sveikos mergytes 4u.gif
O as vis balamutinuosi....gavau pasiulyma vykti dirbti i vokietija (slaugos namus) ir kas patrauklaiusia kad jie siulo ir apmpka intensyvius vokieciu kalbos kursus..... Ir nezinau ka dabar daryti,butu labai gerai pramokti kalbos ir tuo paciu patirties naujos gauciau,bet makaluotis kas du metus is salie i sali su vaikais nezinau ka daryti,buciau viena tai tikrai pasirasyciau,bet cia taip pagalvojus vis arciau Sveicarijos...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2010 09 10, 08:24)
Kazin kaip ten Zydrai sekasi,gal jau lialiuka supuoja.... wub.gif
Sveikos mergytes 4u.gif
O as vis balamutinuosi....gavau pasiulyma vykti dirbti i vokietija (slaugos namus) ir kas patrauklaiusia kad jie siulo ir apmpka intensyvius vokieciu kalbos kursus..... Ir nezinau ka dabar daryti,butu labai gerai pramokti kalbos ir tuo paciu patirties naujos gauciau,bet makaluotis kas du metus is salie i sali su vaikais nezinau ka daryti,buciau viena tai tikrai pasirasyciau,bet cia taip pagalvojus vis arciau Sveicarijos...... biggrin.gif

Sveikos sesytės.
Sniege, mes abi balamūtijamės su darbais užsienyje. Aš taip pat vieną dieną "važiuoju" į UK kitą įdieną į Norvegiją. Vieną dieną galvoju važiuoti savarankiškai, kitą dieną mąstau prašyti pagalbos į Lietuviškas įdarbinimo agentūras. doh.gif
Tavo vietoj manau aš surizikuočiau ir pasirinkčiau Vokietiją. O gal man prie tavęs prisijungti? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2010 09 10, 11:21)
Sveikos sesytės.
Sniege, mes abi balamūtijamės su darbais užsienyje. Aš taip pat vieną dieną "važiuoju" į UK kitą įdieną į Norvegiją. Vieną dieną galvoju važiuoti savarankiškai, kitą dieną mąstau prašyti pagalbos į Lietuviškas įdarbinimo agentūras. doh.gif
Tavo vietoj manau aš surizikuočiau ir pasirinkčiau Vokietiją. O gal man prie tavęs prisijungti? laugh.gif

junkis bus drasiau,o be to jie prase kad pakalbinciau dar kolegiu... Visgi as maziau makaluojuosi,nes jau vistiek i ta puse ir vokieciu kalba ta pati,o tu tai tikrai smarkiai makaluojiesi,nes anglu nuo norvegu tai tikrai skiriasi...... lotuliukas.gif
Nezinau gal surizikuosiu tik del vaiku bijau,bet gal apsipras ir bus gerai,juk jos ir gi ten budamos ismoktu vokiskai,o tada butu visai nesunku i Sveicarija ismauti.
O tu dar pagalvok,tuo labiau kad dar ir kursus suorganizuola,tai man labai patiktu..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

NA turbut Zydra jau supuoja leliuka, lauksim ziniu geru:)
Viena saunuole ziuriu jau isleke, o as irgi turbut prie tu makaluotoju, tik man lb UK, del kalbos tiktu ir siaip psichologai musu sako, kad lietuviai gereiausia jauciasi UK ir USA. Todel ir lieka ten gyvent:)
Atsakyti